חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
תוצאות 1 עד 4 של 4

אשכול: שגיאה בעת פתיחת נושא חדש

ג'וניור משתמש
    תאריך
    נובמבר 2009

Default שגיאה בעת פתיחת נושא חדש

Text automatically translated from: Turkish to: Hebrew
    Translated text
    אני מקבל שגיאה בעת פתיחת נושא חדש
    Original text

אזהרה: require_once () [function.require-פעם]: אין אפשרות גישה [path] / includes / vbenterprisetranslator_functions_detection.php ב [path] / includes / functions_newpost.php (400): eval () 'קוד ד בקו 4

אזהרה: require_once ([path] / includes / vbenterprisetranslator_functions_detection.php) [function.require-פעם]: לא הצליחה לפתוח את זרימת הנתונים: אין כזה קובץ או ספרייה ב [path] / includes / functions_newpost.php (400): eval () ' ד קוד בקו 4

שגיאה חמורה: require_once () [function.require]: נכשל בפתיחת נדרש "/ home/nokiafor2/public_html/includes/vbenterprisetranslator_functions_detection.php '(include_path ='.:/ usr / lib / php: / usr / local / lib / php ') ב / home/nokiafor2/public_html/includes/functions_newpost.php (400): eval ()' d קוד בקו 4
    נערך לאחרונה על ידי vBET; 21-11-09 ב 21:02. סיבה: טעות BBCodes

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

במהלך עדכון אתה חייב להעלות קבצים חדשים לשרת. אנא ההוראות עדכון שמיטה ולהעלות קבצים צורך בשרת.

כמו כן - אתה אוהב באג קטן - הציטוט עשה Google להכיר שפה שגוי. אני אעשה שחרור מהיר עם תיקון הבאג הזה (ציטוטים לא ניתן לשלוח במהלך זיהוי שפה).
    נערך לאחרונה על ידי vBET; 21-11-09 ב 21:15.

תאריך
    אוקטובר 2009

אני לחקור את הבאג הזה עם ציטוט. כפי שאני רואה שאנחנו הסרת ציטוטים לשאול לפני גוגל לצורך זיהוי. במקרה הזה זה לא עובד. אני חושב שהסיבה יכולה להיות נכנס בתוך ציטוט. אנחנו נתקן את זה בקרוב

תאריך
    אוקטובר 2009

בסדר - הבעיה היתה עם קווים חדשים לצטט. תוקנה כבר. אנחנו מחזיקים עם מהדורה חדשה עד כמה נושאים אחרים יתבררו כמו בעיות תצורה או באגים. עדיין לשחרר תיקון חדש יופיע מהר

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •