אזהרה: require_once () [function.require-פעם]: אין אפשרות גישה [path] / includes / vbenterprisetranslator_functions_detection.php ב [path] / includes / functions_newpost.php (400): eval () 'קוד ד בקו 4
אזהרה: require_once ([path] / includes / vbenterprisetranslator_functions_detection.php) [function.require-פעם]: לא הצליחה לפתוח את זרימת הנתונים: אין כזה קובץ או ספרייה ב [path] / includes / functions_newpost.php (400): eval () ' ד קוד בקו 4
שגיאה חמורה: require_once () [function.require]: נכשל בפתיחת נדרש "/ home/nokiafor2/public_html/includes/vbenterprisetranslator_functions_detection.php '(include_path ='.:/ usr / lib / php: / usr / local / lib / php ') ב / home/nokiafor2/public_html/includes/functions_newpost.php (400): eval ()' d קוד בקו 4
נערך לאחרונה על ידי vBET; 21-11-09 ב 21:02.
סיבה: טעות BBCodes
אני לחקור את הבאג הזה עם ציטוט. כפי שאני רואה שאנחנו הסרת ציטוטים לשאול לפני גוגל לצורך זיהוי. במקרה הזה זה לא עובד. אני חושב שהסיבה יכולה להיות נכנס בתוך ציטוט. אנחנו נתקן את זה בקרוב
בסדר - הבעיה היתה עם קווים חדשים לצטט. תוקנה כבר. אנחנו מחזיקים עם מהדורה חדשה עד כמה נושאים אחרים יתבררו כמו בעיות תצורה או באגים. עדיין לשחרר תיקון חדש יופיע מהר