Cp למשתמש אפשרות לבחור lang doesn't לעבוד אפילו לא כאן. בחרתי יוונית למשל והיא doesn't לשנות, רק על ידי לחיצה על דגל זה משנה, שמתי לב בפורום הראשון שלי אז ניסיתי פה שלה זהה
Cp למשתמש אפשרות לבחור lang doesn't לעבוד אפילו לא כאן. בחרתי יוונית למשל והיא doesn't לשנות, רק על ידי לחיצה על דגל זה משנה, שמתי לב בפורום הראשון שלי אז ניסיתי פה שלה זהה
שלום,
תסתכל על התיאור של אפשרות זו:
זה אומר, אתה לא צריך לתייג את ההודעות שלך עם [Lang] - פורום יזהה באופן אוטומטי את השפה שלך, אבל יש אופציה admin, שעשויים להגביל את ההכרה בבאיזה שפה אתה תהיה בכתב ההודעות שלך. פורום תתרגם אוטומטית את ההודעות שלך לשפות משתמשים אחרים. כמו כן זה יהיה לתרגם שנכתבו בשפות אחרות על שפת ברירת המחדל שלך.תמצא שם desciption מפורט, איך זה עובד.AdminCP -> VBET -> גוגל -> זיהוי שפה גוגל
ב AdminCP יש גם אופציה אחרת:
באופן אוטומטי להפנות אותך אל שפת דפדפן ברירת המחדל שלכם. זה לא עובד בפורום שלנו, כי אפשרות זו אינה זמינה כאן.AdminCP - VBET> -> שונות -> הפניה לשפה משתמש
נושא עבר בסעיף פתרון בעיות
ההגדרות שלי כאן נמצאים יוונית אבל אני רואה את ההודעות אנגלית
כן, אתה עושה ואתה רואה אותם כראוי - מדוע? עניתי בתגובה הראשונה שלי או שאולי אתה מדבר על משהו אחר ...
תראה היוונית רק במקרה, כאשר האפשרות AdminCP מוגדר ניתוב אוטומטי או כאשר אתה בוחר את זה באופן ידני מן הדגלים בראש.
plz לספר לי בדיוק מה שאני צריך להגדיר אולי לכתוב מסך. אני רוצה משתמש שבוחר lang מ usercp להפנות אל כי lang. אני לא לאפשר דגלים עבור reg משתמשים thanx
בזכות אפשרות זו ניתן להפנות משתמשים שפת ברירת המחדל של הדפדפן שלהם הגדרה זו אינה תלויה בהגדרה "UserCP ', אשר משמש למטרות תרגום (כבר תיארתי את זה בתגובה הראשונה שלי)AdminCP - VBET> -> שונות -> הפניה לשפה משתמש