חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
תוצאות 1 עד 9 של 9

אשכול: vBSEO 3.2 אינטגרציה לעזור vBulletin 3.8

ג'וניור משתמש
    תאריך
    נובמבר 2010

Default vBSEO 3.2 אינטגרציה לעזור vBulletin 3.8

שלום

התקנתי vbet היום הכל נראה טוב חוץ אני משתמש vBSEO 3.2 ו לא יודע אילו קבצים לערוך, עשיתי. htaccess אבל לא שיניתי את כל הקבצים vBSEO ואני havent שינתה הגדרות כלשהן vBSEO אתם יכולים לעזור?

תודה

בזיליקום

אסור
    תאריך
    נובמבר 2010

שלום!

כל דבר על קבצים מתואר בחבילה שלך עם vbet בתוך לעשות-לא-להעלות-> קובץ readme. htm ב-"אינטגרציה עם מקטע" אופנות אחרות, ו-. htaccess- http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html

ג'וניור משתמש
    תאריך
    נובמבר 2010

זה $ vbseo_gcache_thread ['seotitle'] = vbseo_filter_replace_text ($ TTL); לא קיים functions_vbseo_createurl.php vbseo3.2 אז אני לא יודע מה אני צריך להוסיף שם, אתם יכולים לעזור?

ג'וניור משתמש
    תאריך
    נובמבר 2010

שלום,

זה htaccess של הפורום שלי

RewriteRule ^ ((urllist | sitemap_) .* \\ (xml |..? Txt) (\\ gz))? $ Vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php מפת = $ 1 [L]

RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & מנותב = / [L, QSA]
    RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & מנותב = / 2 $ [L, QSA]

RewriteCond% REQUEST_URI} {! (Admincp / | modcp / | cron | vbseo_sitemap)
    RewriteRule ^ ((ארכיון /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]
    האם זה נכון?

תודה

בזיליקום

ג'וניור משתמש
    תאריך
    נובמבר 2010

ב adition ...

יש לנו עכשיו vBSEO האחרונה
    Τεστ ποστ - ForexForum.GR
    הבעיה שאנו עומדים בפני היא כי תרגומים לא automaticallytranslations נעשה לא מתרחש באופן אוטומטי

תודה

בזיליקום

ג'וניור משתמש
    תאריך
    נובמבר 2010

כל הידיעות על זה?

פורומים Enterprise מתרגם (vBET) סגל
    תאריך
    מאי 2010

שלום,
    הייתי בפורום שלך למשל על ידי כתובת האתר הזה:ForexForum.GR を - ヨーロッパ の 災禍 は דולר 強化 し て 続行

וזה הקישור SEO נראה טוב. אז איפה הבעיה? נא לתאר את זה טוב יותר.
    Code:
    The problem we are facing is that translations are not done automaticallytranslations are not taking place automatically
    בבקשה להסביר את זה טוב יותר.
    נערך לאחרונה על ידי kamilkurczak; 25-11-10 ב 19:50.

חבר בכיר
    תאריך
    ספטמבר 2010

כמיל, הייתי גם שם, יש להם את vBSEO האחרונה מותקנת תרגומים להיראות קורה באופן אוטומטי, אז אני מניח שעכשיו הם מבקשים הוא htaccess. הנכונה שלהם כמתואר לעיל?

בברכה,
    סיימון

אסור
    תאריך
    נובמבר 2010

הכל נראה בסדר. יש חלון לשאול על שפה של הפורום (על פי הגדרות הדפדפן), הפורום הוא תירגם היטב, קישורים SEO נראה בסדר .. האם יש בעיה אחרת?

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •