חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
תוצאות 1 עד 10 של 10

אשכול: איך זה עובד - ידנית על תמיכה בשפה רב

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

Default איך זה עובד - ידנית על תמיכה בשפה רב

מאמר זה מתאר את תרגום אוטומטי כיצד פועלת. לקבלת תיאור תרגום ידני נא עיין כאן: http://www.vbenterprisetranslator.co...nslations.html
    אם ברצונך למנוע תרגום של חלק מהטקסט, עיין כאן: כיצד להפוך חלק מהטקסט לא לתרגם?.

אני לא יודע כמה אתם מתרשמים תמיכה בשפה רב עד עכשיו מקווה להתרשם עוד יותר כאשר אתה מגלה כמה קל בשימוש

קודם כל mod תומך שפת ברירת המחדל המשתמש. זה מוגדר טופס ההרשמה ניתן לשנות CP משתמש. כך שאם המשתמש עידכן את שפת ברירת המחדל שלו, אז הוא לא עושה כלום ... רק כותב הודעות בשפה שלו, vBET דואג על הכל. במקרה כזה - כאשר המשתמש עידכן שפת ברירת המחדל היא להניח כי כל הודעה (כולל הכותרת) כתוב שפת ברירת המחדל שלו. זה יהיה בקרוב להגדרה, אבל ברגע שלו יש הנחה פשוטה: אם המשתמש עידכן את שפת ברירת המחדל, וזה שונה מאשר שפת ברירת המחדל בפורום, אז כל הודעה שלו בשפה שבה הוא בוחר כברירת המחדל שלו.

ניתן גם ליצור מסרים בשפה רב, שם רק חלקים של ההודעה הם בשפות שונות. זה קל מאוד - כל מה שאתה צריך לעשות זה לשים נכתב טקסט בשפה שונה בתוך lang BBCode. זה לוקח פרמטר אחד המהווה את קוד השפה. כלומר, אם אתה רוצה לכתוב משהו פולני, אז BBCode נראה כך lang = pl.
    ראו למשל שלמה (רווחים BBCode נוסף כדי למנוע הערכה):
    [ lang=pl]Przykład tekstu po polsku[ /lang]

דוגמה זו (ללא רווחים BBCode) ייתן לך תוצאה כזאת:
    Text automatically translated from: Polish to: Hebrew
    Translated text
    דוגמה של טקסט בפולנית
    Original text

יש גם עוד BBCode אשר עובד בדיוק כמו lang BBCode, אבל זה שמור רק כותרות ההודעות. זה langtitle BBCode - משמש vBET כדי לסמן באופן אוטומטי הודעה של משתמש אשר מוגדרת שלהם ברירת מחדל בשפה שאינה שפת ברירת המחדל של הפורום. היא לא אמורה לשמש באופן ידני, אם ברצונך להשתמש בו באופן כזה, זוכר מכן לשים את ההודעה כולה בתוך lang BBCode באמצעות קוד שפה זהה פרמטר BBCodes מהתא (אחרת חלקים מסוימים של ערוצי RSS תורגם לא יכול להיות מתורגם כהלכה, אבל ההודעות יוצגו כראוי).

מאז vBET 3.2.0 אתה יכול גם להשתמש בזיהוי שפה אוטומטי. אז במקרה אם המשתמש יכתוב הודעה ללא lang BBCode, אז vBET יזהה באופן אוטומטי מהי השפה של הודעה זו ולסמן אותו כראוי. באפשרותך גם לבחור מתי לתת אמון בזיהוי שפה אוטומטי ומתי לתת אמון במחבר ההודעות
    נערך לאחרונה על ידי Marcin Kalak; 31-08-12 ב 10:56.

אסור
    תאריך
    אוקטובר 2009

Default עריכת תרגומים

האם יש דרך לעדכן את המטמון אם התרגום Google אינה נכונה בדיוק? מנהלים יכולים לערוך את ההודעה המקורית, אבל הם יכולים לספק תרגום אנושי טוב יותר במקום תוכן מתרגם Enterprise?

תאריך
    אוקטובר 2009

Quote פורסם במקור על ידי rstankiewicz View Post
    האם יש דרך לעדכן את המטמון אם התרגום Google אינה נכונה בדיוק? מנהלים יכולים לערוך את ההודעה המקורית, אבל הם יכולים לספק תרגום אנושי טוב יותר במקום תוכן מתרגם Enterprise?
    היינו לחשוב על זה (תרגום כזה יכול להיות מסומן, כדי למנוע מחיקה מהמטמון), אבל לצערי גוגל לא מאפשרת את זה. על פי תנאי Google אינך רשאי לשנות תוצאות של תרגומים של גוגל. אז אנחנו לא יכולים להוסיף כזה אולי.

אנחנו לא יכולים לעשות את זה, אבל אנחנו חושבים על שילוב טוב יותר עם ביטויים vBulletin. זה לא נחקרו עדיין, אבל זה ברשימה TODO שלנו, כדי להפוך ניתן להשתמש בדפים לתרגם ביטויים המתאימים גם. פתרון זה לא יטפל טוב יותר תרגומים ההודעות, אבל זה יהיה להתמודד עם הבעיה עם כל הטקסטים vBulletin. אתה רק צריך להתקין הלוך ושוב כמה משפטים בשפה וזה ייעשה. אלה התוכניות שלנו בתחום זה
    נערך לאחרונה על ידי vBET; 03-11-09 ב 22:58.

אסור
    תאריך
    נובמבר 2009

תודה חברים vBET לקרוא.

אני פרסמו הודעה זו על מנת להגדיר את השפה התאילנדית (ברירת המחדל תאילנדי), ואז לכתוב.

תאריך
    אוקטובר 2009

Quote פורסם במקור על ידי websnow View Post
    תודה חברים vBET לקרוא.

אני פרסמו הודעה זו על מנת להגדיר את השפה התאילנדית (ברירת המחדל תאילנדי), ואז לכתוב.
    נא להשתמש lang BBCode או להגדיר שפת ברירת המחדל שלך CP משתמש - רק כמתואר במדריך זה

אסור
    תאריך
    נובמבר 2009

Text automatically translated from: Thai to: Hebrew
    Translated text
    תודה חברים vBET לקרוא.

Original text

אסור
    תאריך
    נובמבר 2009

Translated text
    וואו, ממש נהדר.
    Original text

Text automatically translated from: English to: Hebrew
    Translated text
    וואו גדול
    Original text
    נערך לאחרונה על ידי vBET; 08-11-09 ב 20:53. סיבה: עריכה לא - היה צריך להיות ציטוט - מצטער;)

אסור
    תאריך
    נובמבר 2009

שלום vBET

יש לי שאלות

1. כאשר אני מגדיר את ברירת המחדל שלי תאילנדי ואחר כך אני משיב שלאחר בתאילנדית
    אחרי זה אני משנה את השפה לאנגלית

התוצאה היא שאני עדיין רואה את ההודעה שלי בתאילנדית לא אנגלית. הוא צריך להציג אנגלית

תאריך
    אוקטובר 2009

Translated text
    וואו, ממש נהדר.
    Original text

Text automatically translated from: English to: Hebrew
    Translated text
    וואו גדול
    Original text
    אני שמח שאתה אוהב את זה וגם - אתה לא צריך להשתמש lang BBCode אם אתה כותב בשפה בפורום. במקרה זה "וואו גדול" לא צריך להיות lang BBCode - BBCode זה היא לתמוך ההודעות שנכתבו בשפות שונות בפורום שלך.

תאריך
    אוקטובר 2009

שלום vBET

יש לי שאלות

1. כאשר אני מגדיר את ברירת המחדל שלי תאילנדי ואחר כך אני משיב שלאחר בתאילנדית
    אחרי זה אני משנה את השפה לאנגלית

התוצאה היא שאני עדיין רואה את ההודעה שלי בתאילנדית לא אנגלית. הוא צריך להציג אנגלית
    רק תסתכלו על כתובת האתר שלך - אתה מסתכל על דף מתורגם פשוט לחץ על הדגל האנגלי ותראו בפורום כולו באנגלית - כולל ההודעות שלך שנכתב תאילנדי

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •