חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
תוצאות 1 עד 5 של 5

אשכול: הסר איזו דמות מיוחדת אחת ב-URL, כמו [,], * ועוד

Default הסר איזו דמות מיוחדת אחת ב-URL, כמו [,], * ועוד

היי חבר 'ה, צריך קצת עזרה כאן

ב- vbseocp.php --החלפת תווים > --> אני מגדיר את החלף תווים שאינם באנגלית בכתובות URL?, כדי לשמור על תווים שאינם באנגלית בכתובות URL כמו הוראת ההתקנה של vbet

בשפת ברירת המחדל (אנגלית) אני צריך להסיר כמה תווים dont צורך בכתובות URL, כמו [, ], * ו תו בודד אחר, כי אני לא נוחות עם אופי האלה יחיד שפת ברירת המחדל (אנגלית)

בבקשה לעזור חבר 'ה איך להסיר את הדמויות אחת url בשפת ברירת המחדל (אנגלית), אך עדיין משתמש "שמור שאינם באנגלית דמויות כתובות אתרים" אפשרות

ניסיתי להוסיף [ו] ו * דמות vbseocp.php -> הגדרת Stopwords אבל לא עובד, או יכול להסיר מן vbseocp.php -> הגדרת אופי המותאם אישית שלך החלפות?

או

אם יש קוד מותנה "החלף שאינם באנגלית דמויות כתובות?" עבור שפת ברירת המחדל בלבד, "שמרי שאינם באנגלית דמויות כתובות אתרים" עבור שפות אחרות "עבור שפות אחרות, אולי אנו יכולים להגדיר את קוד מותנה במשהו vBSEO / resources / XML / config.xml כזה רק לדוגמה
    אם ($ vbetlang == ברירת המחדל)
    {
    החלף שאינם באנגלית דמויות כתובות?
    }
    אם ($ vbetlang! מחדל =)
    {
    שמור שאינם באנגלית דמויות בכתובות URL עבור שפות אחרות
    }

על הדרך הראשונה אני כבר יודע איך לעשות את זה, תודה על אנדרס דוראן יואיט ב vBSEO בפורום:

שלום,

אתה עדיין יכול להגדיר את אופי תחליפים קשר של שמור שאינם באנגלית דמויות כתובות "אפשרות. נסה להגדיר את תחליפים כמנהג תווים:

Code:
    '['=>''
    ']'=>''
    '*'=>''
    ותודיע לי איך זה הולך.

בברכה.

אבל עדיף אם נוכל להשתמש בדרך השניה לעיל, אנא יידע אותנו אם למישהו יש מידע על זה מותנה, ואני מציע לך להשתמש בדרך הראשונה לעיל, אם באמצעות אנגלית / לטינית כשפת ברירת המחדל (כמו כמעט כולנו להשתמש בו )

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

אני קוראת את זה בזהירות עכשיו לתת לך תשובה בקרוב

הדוגמה כמו כתובת זו עצמית חוט

Code:
    http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/general-discussions/1158-remove-some-single-special-character-url-like-%5B-%5D-%2A-others.html
    עדיף את ה-URL ככה, הוסר התו המיוחד [,], ו * ב לעיל מודגש, עדיף אנגלית בפורום

Code:
    http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/general-discussions/1158-remove-some-single-special-character-url-like-others.html

למשל כתובות URL אחרים, כי יש אופי מיוחד את הכותרת ב-URL
    [שפה: $ השפה אל תוסיף BBCodes שפה] ב תגובה מהירה
    & Goto = קישורים newpost לא להפנות כראוי
    langtitle sk =] פ. באג?
    Showthread.php? P = x לא מחדש
    "הדגל vbet_" נושא
    לאחר 2 lang = BBCode ...
    נערך לאחרונה על ידי basketmen; 04-11-10 ב 20:21.

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

אישור כך - אתה יכול לעשות את זה גם על ידי קובץ vBET:
    1. פתח vbenterprisetranslator_seo.php
    2. מצא:
    Code:
    $vbet_custom_char_replacement = array(
    '"' => '', 
    '[langtitle=' => '', 
    '[/langtitle]' => '', 
    ']' => '-'
    );
    3. הוספת שם זוגות בדומה vBSEO

אתה תצטרך להוסיף את זה שוב אחרי כל עדכון, שכן השינויים יוחלפו. אז להשאיר אותו תחליפים vBSEO אישית נראה רעיון טוב יותר.

על ההצעה שלך 2. מצב כזה ייראה כך:
    Code:
    if ($_REQUEST['language'])
    {
    Keep Non-English Characters in URLS for other languages
    } else {
    Replace Non-English Characters in URLs?
    }
    לא עשינו מבחן פתרון כזה ולכן אנחנו ייעוץ לעשות זאת למשל כמה הבדיקה לא בפורום אמיתי לבדוק איך הוא מתנהג. אני לא מאמין שזה יעבוד - אני מניח כי מתוך config זה לקח פשוט ערך מצורף משתנה, כך משתנה יתייחס זה בדיוק כמו ערך מחרוזת. אני מניח - לא נבדק. אז שינוי כזה צריך להיות הטון מקום אחר מקום שבו משתנה לוקח ערך שאתה יכול לעשות:
    Code:
    $theVariable = $_REQUEST['language'] ? value for Keep Non-English : value for Replace Non-English
    אם המשתנה הוא גלובלי (ואם זה לא משתנה קבוע) אז אתה יכול להחליף אותו / כולל / vbenterprisetranslator_functions_seo.php הקובץ. יש 2 מקומות שבהם יש לך קוד כזה:
    Code:
    if ($language) {
    $text = vbet_filter_replace_text($text, VBSEO_SPACER, VBSEO_APPEND_CHAR);
    } else {
    $text = vbseo_filter_text($text, $allowcharsl, $filter_stop_words, $reversablee, $keep_tailspaces);
    }
    אז אתה יכול לשנות ערך משתנה גלובלי בהצהרה אחר, לפני טקסט מוערך.

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •