חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
תוצאות 1 עד 9 של 9

אשכול: מטמון אורח לא עובד ומתי ממתנת יש דפים לבנים.

Default מטמון אורח לא עובד ומתי ממתנת יש דפים לבנים.

בשלב זה, לאחר התקנה מחדש VBET והגדרת אותו באותו אופן בדיוק היה לי את זה לפני, מטמון אורח לא עובד וכאשר מנהלים שלי נעות ההודעות שהם מקבלים דפים לבנים. אנא עזור.

פורומים Enterprise מתרגם (vBET) סגל
    תאריך
    מאי 2010

שלום שור,
    כאן יש לך חוט עם אורח המטמון הנושא. אנא קרא אותו.
    (כ מופעלת דחיסת כפול).
    http://www.vbenterprisetranslator.co...che-issue.html

על השני. אני אנסה לשחזר את זה בפורום של המבחן שלי.

תאריך
    מאי 2010

כפי שאני זוכרת אותך זה קבוע עם ספק המארח שלך, אבל אחרי עדכון אפאצ'י שלך אתה יכול לקבל mod_deflate מופעל שוב. אז אם זה edable -> יש לך gdziped כפול. אנא פנה אל ספק המארח שלך להשבית מודול זה.

כאן יש לך הדרכה מלאה איך לבדוק את זה (מן החוט הקודם שלך - נכתב על ידי מיכאל)

בעת השבתת vBulleitn מופעלת דחיסת ידי אפשרות AdminCP מופעלת דחיסת פלט HTML אז הפלט הוא עדיין מכווצת. אתה יכול לראות אותו כאן:
    GZip מבחן
    הערה: זה מתואר בבירור אפשרות vBulletin:
    אם אתה כבר משתמש mod_gzip mod_deflate או בשרת שלך, אין אפשרות זו.
    אז ברגע זה נראה כי יש לך אחד מאותם על, כי התפוקה מכווצת ממילא. וזו ככל הנראה הסיבה לבעיות עם מטמון אורח vBET - היא מכווצת כפול כך הדפדפנים לקבל מטורף עם זה.

יש לי נכים עכשיו gzip ב ACP שלי, אבל עדיין מקבל שגיאות אלו:

אזהרה: filemtime () [function.filemtime]: נכשל stat עבור [path] / vbet_guestcache/en/_forums_dnp_news_php_content_3_id_8978.html ב [path] / includes / vbenterprisetranslator_functions_guestcache.php על קו 53

אזהרה: אין אפשרות לשנות את פרטי הכותרת - כותרות כבר נשלחו על ידי (פלט התחיל [path] / includes / class_core.php: 4598) ב [path] / dnp_news.php בקו 320

אזהרה: filemtime () [function.filemtime]: נכשל stat עבור [path] / vbet_guestcache/en/_forums_forumdisplay_php_f_8278.html ב [path] / includes / vbenterprisetranslator_functions_guestcache.php על קו 53

תאריך
    מאי 2010

באג זה נפתר בפורום שלנו. נסה את זה:

1.Just לערוך קובץ (נא ליצור עותק של הקובץ הזה): כולל / vbenterprisetranslator_functions_guestcache.php
    קו 2find:
    PHP Code:
    if ((time() - filemtime($vbet_readGuestCacheFileName) <= $timeAllowed) && !vbet_verify_ip_ban()) { 
    לשנות את זה:
    PHP Code:
    @$fileTime filemtime($vbet_readGuestCacheFileName);
    if ((
    time() - $fileTime <= $timeAllowed) && !vbet_verify_ip_ban()) { 

מדהים כמיל. זה נראה לי לעשות את זה. עובד נהדר עכשיו. תודה רבה לך!

אבקש מנהלי שלי גם לבדוק כעת אם הבעיה אחרים איתם נע ההודעות מקבל דפים לבנים עדיין קיימות.

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

אני לא בטוח שזה קשור מטמון אורח - אם מנהלים שלך עוברים האשכולות אז הם לא אורחים ... נא לבדוק תחילה האם זה עדיין קורה כאשר מטמון אורח מושבת. אם כן נדע לבדוק משהו אחר. כפי שאני רואה זאת עכשיו זה כנראה לא בעיה מטמון אורח - מנהלים אינם אורחים, מטמון אורח כל כך לא עובד בשבילם ...

כמיל ודא עם מזל שור עושה מטמון אורח עובד בכלל. כמו כן אין בעיה קורה כאשר מטמון אורח מושבת. בדוק שאתה יכול לשחזר אותו בפורום הבדיקה שלנו.
    מזל שור - אתה יכול לראות יומנים של שרת הודעות שגיאה כלשהן? אני מצפה כי חלק קובץ אינו נכלל בטעות. אם כן ביומני השרתים יהיה לך מתקשר על תפקוד לא ידוע - זה יאפשר לנו לפתור את הבעיה מהר מאוד.
    נערך לאחרונה על ידי vBET; 02-11-10 ב 13:40.

סליחה, לא התכוונתי לומר שזה היה משהו לעשות עם מטמון אורח. אני רק הזכיר את 2 הבעיות יחד לא לפתוח פתיל נפרד.

הגיליון הראשון בנושא מטמון אורח נפתרת כעת. השני היה קורה בעוד מטמון אורח היה נכה, לכן אני גם לא בטוח אם לפתור את המטמון אורח יפתור את זה. אבל אני אגיד להם לנסות עכשיו בכל מקרה. אדווח חזרה על זה.

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

אישור כך - טעות שלי. לקחתי את זה כנושא אחד. נא לשמור על חוט אחד לכל בעיה אחת. זה יאפשר לנו להתמודד עם זה כראוי. טעות שלי - מצטער עבורך כמיל.

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •