בשלב זה, לאחר התקנה מחדש VBET והגדרת אותו באותו אופן בדיוק היה לי את זה לפני, מטמון אורח לא עובד וכאשר מנהלים שלי נעות ההודעות שהם מקבלים דפים לבנים. אנא עזור.
בשלב זה, לאחר התקנה מחדש VBET והגדרת אותו באותו אופן בדיוק היה לי את זה לפני, מטמון אורח לא עובד וכאשר מנהלים שלי נעות ההודעות שהם מקבלים דפים לבנים. אנא עזור.
שלום שור,
כאן יש לך חוט עם אורח המטמון הנושא. אנא קרא אותו.
(כ מופעלת דחיסת כפול).
http://www.vbenterprisetranslator.co...che-issue.html
על השני. אני אנסה לשחזר את זה בפורום של המבחן שלי.
כפי שאני זוכרת אותך זה קבוע עם ספק המארח שלך, אבל אחרי עדכון אפאצ'י שלך אתה יכול לקבל mod_deflate מופעל שוב. אז אם זה edable -> יש לך gdziped כפול. אנא פנה אל ספק המארח שלך להשבית מודול זה.
כאן יש לך הדרכה מלאה איך לבדוק את זה (מן החוט הקודם שלך - נכתב על ידי מיכאל)
בעת השבתת vBulleitn מופעלת דחיסת ידי אפשרות AdminCP מופעלת דחיסת פלט HTML אז הפלט הוא עדיין מכווצת. אתה יכול לראות אותו כאן:
GZip מבחן
הערה: זה מתואר בבירור אפשרות vBulletin:
אז ברגע זה נראה כי יש לך אחד מאותם על, כי התפוקה מכווצת ממילא. וזו ככל הנראה הסיבה לבעיות עם מטמון אורח vBET - היא מכווצת כפול כך הדפדפנים לקבל מטורף עם זה.אם אתה כבר משתמש mod_gzip mod_deflate או בשרת שלך, אין אפשרות זו.
יש לי נכים עכשיו gzip ב ACP שלי, אבל עדיין מקבל שגיאות אלו:
אזהרה: filemtime () [function.filemtime]: נכשל stat עבור [path] / vbet_guestcache/en/_forums_dnp_news_php_content_3_id_8978.html ב [path] / includes / vbenterprisetranslator_functions_guestcache.php על קו 53
אזהרה: אין אפשרות לשנות את פרטי הכותרת - כותרות כבר נשלחו על ידי (פלט התחיל [path] / includes / class_core.php: 4598) ב [path] / dnp_news.php בקו 320
אזהרה: filemtime () [function.filemtime]: נכשל stat עבור [path] / vbet_guestcache/en/_forums_forumdisplay_php_f_8278.html ב [path] / includes / vbenterprisetranslator_functions_guestcache.php על קו 53
באג זה נפתר בפורום שלנו. נסה את זה:
1.Just לערוך קובץ (נא ליצור עותק של הקובץ הזה): כולל / vbenterprisetranslator_functions_guestcache.php
קו 2find:
לשנות את זה:PHP Code:
if ((time() - filemtime($vbet_readGuestCacheFileName) <= $timeAllowed) && !vbet_verify_ip_ban()) {
PHP Code:
@$fileTime = filemtime($vbet_readGuestCacheFileName);
if ((time() - $fileTime <= $timeAllowed) && !vbet_verify_ip_ban()) {
מדהים כמיל. זה נראה לי לעשות את זה. עובד נהדר עכשיו. תודה רבה לך!
אבקש מנהלי שלי גם לבדוק כעת אם הבעיה אחרים איתם נע ההודעות מקבל דפים לבנים עדיין קיימות.
אני לא בטוח שזה קשור מטמון אורח - אם מנהלים שלך עוברים האשכולות אז הם לא אורחים ... נא לבדוק תחילה האם זה עדיין קורה כאשר מטמון אורח מושבת. אם כן נדע לבדוק משהו אחר. כפי שאני רואה זאת עכשיו זה כנראה לא בעיה מטמון אורח - מנהלים אינם אורחים, מטמון אורח כל כך לא עובד בשבילם ...
כמיל ודא עם מזל שור עושה מטמון אורח עובד בכלל. כמו כן אין בעיה קורה כאשר מטמון אורח מושבת. בדוק שאתה יכול לשחזר אותו בפורום הבדיקה שלנו.
מזל שור - אתה יכול לראות יומנים של שרת הודעות שגיאה כלשהן? אני מצפה כי חלק קובץ אינו נכלל בטעות. אם כן ביומני השרתים יהיה לך מתקשר על תפקוד לא ידוע - זה יאפשר לנו לפתור את הבעיה מהר מאוד.
נערך לאחרונה על ידי vBET; 02-11-10 ב 13:40.
סליחה, לא התכוונתי לומר שזה היה משהו לעשות עם מטמון אורח. אני רק הזכיר את 2 הבעיות יחד לא לפתוח פתיל נפרד.
הגיליון הראשון בנושא מטמון אורח נפתרת כעת. השני היה קורה בעוד מטמון אורח היה נכה, לכן אני גם לא בטוח אם לפתור את המטמון אורח יפתור את זה. אבל אני אגיד להם לנסות עכשיו בכל מקרה. אדווח חזרה על זה.
אישור כך - טעות שלי. לקחתי את זה כנושא אחד. נא לשמור על חוט אחד לכל בעיה אחת. זה יאפשר לנו להתמודד עם זה כראוי. טעות שלי - מצטער עבורך כמיל.