חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
דף 2 של 2 Firstראשון 12
תוצאות 11 עד 18 של 18

אשכול: הגדרת שפת ברירת המחדל כברירת מחדל עבור משתמשים לא עשה את זה עדיין

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

כרגע זה מחדש רק לאחר ההתחברות. אז מישהו לדלג ערך ההגדרה הוא ינותבו שוב לאחר ההתחברות הבאה.

אתה רוצה להפנות את המשתמש שוב ושוב עד שהוא להגדיר את השפה. עד אז הוא עשה את זה בפורום הזה נחסם בשבילו. האם יש לי להגיד?

כן, אבל במקום ניתוב מחדש רק, הלוואי הודעת שגיאה (דרך חלונות קופצים או כל דבר אחר) אפשר להוסיף אם המשתמש אינו מוגדר בשפה אם הוא ניסה להתרחק בדף זה. לכן, בוודאות הוא היה לראות בבירור כי הוא חייב להגדיר את זה על מנת להמשיך.

תאריך
    אוקטובר 2009

המסר הוא הוסיף עכשיו תחת בצורת באותיות אדומות - לבדוק את זה. "אכזרי להכריח" כדי להגדיר שפה יתווספו.

אני יודע הודעה האדום, אך משתמשים עדיין יכולים למנוע את זה אם הם לא מוגדר בשפה שלהם. אם אכזרי לאלץ הוא הוסיף, גם זה בסדר. תודה על הוספתה.

האם יהיה אפשר לקבל פתרון מהיר לגרסה בפועל, כמו גם עבור אחד זה או שזה מסובך מדי?

תאריך
    אוקטובר 2009

זה אחד צריך להיות להגדרה, כך שאין יותר מדי שינויים רבים כדי לתת הוראות פשוטות.

אוקיי, אני רואה. אין בעיה. תגיד לי, אתה מתכוון לשחרר את 3.3.0 לפני חג המולד?

תאריך
    אוקטובר 2009

לא, אנחנו תכננו עדיין הרבה שינויים עבור 3.3.0 כולל מטמון הקבצים בקשות תכונה ממשתמשים כך שזה לא יהיה מוכן עד חג המולד. קרוב לוודאי נשחרר 3.3.0 בחודש ינואר, אך לא יכול לתת לך יום ספציפי.

לאחר 3.3.0 נוכל להתחיל לעבוד על 4.0.0 אשר ישולבו עם רכב 4

דף 2 של 2 Firstראשון 12

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •