כרגע זה מחדש רק לאחר ההתחברות. אז מישהו לדלג ערך ההגדרה הוא ינותבו שוב לאחר ההתחברות הבאה.
אתה רוצה להפנות את המשתמש שוב ושוב עד שהוא להגדיר את השפה. עד אז הוא עשה את זה בפורום הזה נחסם בשבילו. האם יש לי להגיד?
כרגע זה מחדש רק לאחר ההתחברות. אז מישהו לדלג ערך ההגדרה הוא ינותבו שוב לאחר ההתחברות הבאה.
אתה רוצה להפנות את המשתמש שוב ושוב עד שהוא להגדיר את השפה. עד אז הוא עשה את זה בפורום הזה נחסם בשבילו. האם יש לי להגיד?
כן, אבל במקום ניתוב מחדש רק, הלוואי הודעת שגיאה (דרך חלונות קופצים או כל דבר אחר) אפשר להוסיף אם המשתמש אינו מוגדר בשפה אם הוא ניסה להתרחק בדף זה. לכן, בוודאות הוא היה לראות בבירור כי הוא חייב להגדיר את זה על מנת להמשיך.
המסר הוא הוסיף עכשיו תחת בצורת באותיות אדומות - לבדוק את זה. "אכזרי להכריח" כדי להגדיר שפה יתווספו.
אני יודע הודעה האדום, אך משתמשים עדיין יכולים למנוע את זה אם הם לא מוגדר בשפה שלהם. אם אכזרי לאלץ הוא הוסיף, גם זה בסדר. תודה על הוספתה.
האם יהיה אפשר לקבל פתרון מהיר לגרסה בפועל, כמו גם עבור אחד זה או שזה מסובך מדי?
זה אחד צריך להיות להגדרה, כך שאין יותר מדי שינויים רבים כדי לתת הוראות פשוטות.
אוקיי, אני רואה. אין בעיה. תגיד לי, אתה מתכוון לשחרר את 3.3.0 לפני חג המולד?
לא, אנחנו תכננו עדיין הרבה שינויים עבור 3.3.0 כולל מטמון הקבצים בקשות תכונה ממשתמשים כך שזה לא יהיה מוכן עד חג המולד. קרוב לוודאי נשחרר 3.3.0 בחודש ינואר, אך לא יכול לתת לך יום ספציפי.
לאחר 3.3.0 נוכל להתחיל לעבוד על 4.0.0 אשר ישולבו עם רכב 4![]()