חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
דף 1 של 2 12 אחרוןLast
תוצאות 1 עד 10 של 18

אשכול: הגדרת שפת ברירת המחדל כברירת מחדל עבור משתמשים לא עשה את זה עדיין

Smile הגדרת שפת ברירת המחדל כברירת מחדל עבור משתמשים לא עשה את זה עדיין

Mentionned כמו הודעה # 16 כאן: http://www.vbenterprisetranslator.co...-french-2.html

אולי, אפשרות נוספת כדי לוודא שמשתמשים להגדיר שפת ברירת המחדל, יכול להיות אופציה יהיה לזהות אם המשתמש עשה זאת כאשר הוא מתחבר בפורום? אם שפת ברירת המחדל הוא זוהה לאחר שנקבעו, משתמש ימשיך את יומן בתהליך כרגיל אבל אם זה מזהה אותו הוא לא, לא תהיה הודעה המבקשת את המשתמש להיכנס לפרופיל שלהם (להביא אותו לשם באופן אוטומטי) ולשאול אותו כדי לבחור שפת ברירת המחדל לפני שהוא יכול ללכת לשום מקום אחר בפורום.

זה היה לוודא שכל המסרים יהיה מתורגם (כולל BBCodes) בפורום כי כל המשתמשים היו נבחרים שפת ברירת המחדל שלהם.

זה באמת יהיה addon גדול.

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

הרעיון הגדול מקובלים.

נהדר, אני שמח שאתה אוהב ההצעה שלי. למעשה, עם זה מיושם, זה ימנע לך לענות על שאלות רבות על "למה שום דבר לא תורגם" או "זה לא עובד" קצת כמו חלק מהשאלות שלי בעבר.

האם זה הולך להיות מיושם בגרסה הבאה? 3.1.3? אני רואה שאתה כבר רץ כאן 3.1.3 אבל זה לא הציע באזור להוריד עדיין.

תאריך
    אוקטובר 2009

לעשות - לאחר כניסת ללא שפה ערכת ברירת המחדל הוא מנותב אל דף הפרופיל לערוך, שם הוא רואה הודעה מתאימה שיפור אותו להגדיר אותו. זה להגדרה (מופעל / לא זמין). ייכללו vBET 3.1.3

וואו, לא יכול לחכות כדי לקבל את 3.1.3! חחח תודה רבה!

תאריך
    אוקטובר 2009

אנחנו מתכננים להכניס תכונה 3.1.3 זיהוי שפה אוטומטי. לאחר מכן נהיה מוכנים לשחרר. כמובן ניתן לשנות תוכניות אם איזה רעיון מבריק אחר באים הלקוחות שלנו. אנחנו מעדיפים הגמישות כמפתח מוצר טוב באמת

אני מבין. זה רק כי אני מחכה להציג גרזן שלך רשמית באתר שלי את הבקשות עשיתי באמת לעזור לי, כדי למנוע בלבול מסוים לגבי השפה defaut וכו 'הייתי ממש צריך את זה לפועל בהקדם האפשרי. האם זה אפשרי עבורכם לעשות 3.1.3 זמין וליישם הכרה שפה אוטומטי במהדורה עתידית? תכונה זו סוג של גדולה, לא צריך אותו להיכלל גדול משודרג כמו 3.2 או משהו כזה?

בכל אופן, זה לא עולה כלום לשאול, אבל הייתי מעריך באמת להגיע 3.1.3 בהקדם האפשרי, בבקשה.

ג'וניור משתמש
    תאריך
    נובמבר 2009

Text automatically translated from: Turkish to: Hebrew
    Translated text
    זה גם מאוד טעים אני חושב שהדרך הטובה ביותר, אני מקווה שהגעתי הרישיון יהיה מועיל.
    Original text

תאריך
    אוקטובר 2009

Quote פורסם במקור על ידי Cybershaolin View Post
    תכונה זו סוג של גדולה, לא צריך אותו להיכלל גדול משודרג כמו 3.2 או משהו כזה?
    אתה בהחלט צודק

אישור על ביצוע זה נעשה אבל: רישום משתמשים חדשים הם בסדר, אבל כאשר משתמש הוא חבר בפורום מאז זמן רב, יש בעיה עם זה:

זה עובד גם בצורה בעת הכניסה, משתמש שלא להגדיר את שפת ברירת המחדל שלו עדיין הוא מנותב אוטומטית הגדרות שבו הוא יכול להגדיר את השפה שלה. הבעיה היא שגם אם הוא לא משנה כלום (כלומר לא לשנות את השפה שלו) את המידע נשמר כזה, המשתמש עדיין לא צריך להגדיר את השפה שלו! לכן, לא אמורה להיות הודעה האומרת למשתמש כי עליו להגדיר בשפה שלו אחרי שהוא שומר את המידע, אם הוא לא להגדיר את זה. אז, מה שאני מתכוון זה שהוא צריך לאלץ את המשתמש להגדיר את השפה. יש לך את הנקודה שלי?
    נערך לאחרונה על ידי Cybershaolin; 04-12-09 ב 05:07.

דף 1 של 2 12 אחרוןLast

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •