חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
דף 2 של 3 Firstראשון 123 אחרוןLast
תוצאות 11 עד 20 של 21

אשכול: אזהרה מ-Google

חבר בכיר
    תאריך
    אוקטובר 2009

bhanuprasad1981,
    שלח לי קשר ב MSN PM.

לאחר מייל Google אני מנוטרל vBET לכמה ימים והקישורים תורגם (לשכפל 52x) החלו הנפתחת ואת Crawlers Google לאט החלו לסגת אבל התנועה שלי הכנסות גוגל Adsence החלו לרדת במהירות. אז אני מנסה ניסוי קטן עכשיו, הדלקתי את vBET עם כל השפות מופעלת אבל עם רק 4 שפות להיות במטמון ו בעוד כמה ימים אני אתן לך את התוצאות.

kamilkurczak,
    זוהי בעיה רצינית, כי יש לטפל כמו משהו השתנה עם גוגל זחילה אסטרטגיה, כמו של תחילת השנה כל האשכולות תורגם (52x) נבחנות כמו דuplicate האשכולות תקופה. זה משפיע עלי כי יש לי פורום בגודל בינוני 400.000 הודעות x 52 = מוות בטוח!
    אני מתחיל הכנסות אדסנס משוחרר וזה מרגיז אותי!

יש לך PM, נ.ב.: מחקתי את המטמון vBET לאחר אזהרה.

פורומים Enterprise מתרגם (vBET) סגל
    תאריך
    מאי 2010

בסדר יש לי PM שלך. אני אבדוק את זה אני מחכה לתוצאות הבדיקה. תודה
    נערך לאחרונה על ידי kamilkurczak; 13-01-11 ב 14:40.

חבר בכיר
    תאריך
    אוקטובר 2009

Quote פורסם במקור על ידי kamilkurczak View Post
    בסדר יש לי PM שלך. אני אבדוק את זה אני מחכה לתוצאות הבדיקה. תודה
    אני מוכן לבדוק את ההגדרה שלי בימים הקרובים אבל מה אתה יכול לספר לי על מה שקורה ב-Google? מה הם שינו? מהו vBET הולך לעשות בקשר לזה? בעיה זו בוודאי פגע בכל מדיום | פורומים גדול במוקדם או במאוחר.

דרישת שלום

פורומים Enterprise מתרגם (vBET) סגל
    תאריך
    מאי 2010

אנא רעמת חוט חדש עם בעיה זו - היינו likt לאסוף את כל הנושאים נושאים. באפשרותך להדביק יש תוכן של הודעה שלך עם קישורים? אני רוצה להראות את זה עוד עובד שלנו, נכון?
    נערך לאחרונה על ידי kamilkurczak; 14-01-11 ב 14:28.

חבר בכיר
    תאריך
    אוקטובר 2009

למה אני צריך לעשות נושא חדש אם הבעיה היא בדיוק אותו הדבר? שלחתי לך מייל עם קישורים PM כנדרש, אני לא רוצה להפוך אימייל ציבור שמורות גוגל בגלל חוקי פרטיות מקומיים כי זה נוגד את תנאי שירות גוגל. יש לך את כל המידע הדרוש כדי לתת לי תשובה.

דרישת שלום

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

Quote פורסם במקור על ידי mario06 View Post
    למה אני צריך לעשות נושא חדש אם הבעיה היא בדיוק אותו הדבר? שלחתי לך מייל עם קישורים PM כנדרש, אני לא רוצה להפוך אימייל ציבור שמורות גוגל בגלל חוקי פרטיות מקומיים כי זה נוגד את תנאי שירות גוגל. יש לך את כל המידע הדרוש כדי לתת לי תשובה.

דרישת שלום
    בגלל:
    1. יש לך דוגמאות אחרות של כתובות מ-Google
    2. הסיבה במקרה שלך יכול להיות שונה כי כאן
    3. פתרון בעיה זו אינה יכולה לפתור את אחת שלך
    4. ברגע זה אני לא בטוח שיש לו את הבעיה - האם מצב זה הוא שוב "להסביר" כי זה חזר בפורום מחבר חוט, או בגלל ההערה שלך.
    5. כפי שאני מבין את bhanuprasad1981 הרגע הזה מי הוא המחבר של החוט הזה אין את הבעיה יותר - כך בעיה זו סגור.
    6. הצוות שלנו לא יודע מי שיעזור עכשיו מבלי לקרוא פתיל שלם. אנחנו לא יכולים לאפשר את זה - אחרת יהיה לנו מצבים שבהם אנחנו צריכים לקרוא מאות הודעות לממש שעדיין זקוקה לעזרה שלנו

אנא רק חוט חדש פתוח לעשות את זה פשוט - כאשר חושב פשוטים אלה הולכים מהר יותר
    נערך לאחרונה על ידי vBET; 14-01-11 ב 19:10.

תאריך
    אוקטובר 2009

Quote פורסם במקור על ידי bhanuprasad1981 View Post
    אתה צודק, אני מתעלם כי הדוא"ל, התוצאה היתה הפסד תנועה 75% יחד עם ירידה דירוג הדף, יש לי להסיר לחלוטין VBET חודשיים אחורה, אבל עדיין התנועה עדיין דרך נמוכה מדי לעומת התנועה באתרים שלי לפני התקנת vbet
    שלום. בבקשה תגיד מה המצב בפועל בפורום שלך. אני אבודה קצת, כי כמיל מותר לטפל 2 בעיות חוט אחד. כאשר ראיתי שיש לך תשובה אחת סיבה אפשרית - שילוב נכון. טיפלת זה, אישר כי עכשיו אינטגרציה בסדר ולהפסיק לענות על 2 עש - הצוות שלנו להניח כי הבעיה נפתרה בפורום שלך. אז מה קרה?

חבר בכיר
    תאריך
    אוקטובר 2009

Quote פורסם במקור על ידי vBET View Post
    בגלל:
    1. יש לך דוגמאות אחרות של כתובות מ-Google
    2. הסיבה במקרה שלך יכול להיות שונה כי כאן
    3. פתרון בעיה זו אינה יכולה לפתור את אחת שלך
    4. ברגע זה אני לא בטוח שיש לו את הבעיה - האם מצב זה הוא שוב "להסביר" כי זה חזר בפורום מחבר חוט, או בגלל ההערה שלך.
    5. כפי שאני מבין את bhanuprasad1981 הרגע הזה מי הוא המחבר של החוט הזה אין את הבעיה יותר - כך בעיה זו סגור.
    6. הצוות שלנו לא יודע מי שיעזור עכשיו מבלי לקרוא פתיל שלם. אנחנו לא יכולים לאפשר את זה - אחרת יהיה לנו מצבים שבהם אנחנו צריכים לקרוא מאות הודעות לממש שעדיין זקוקה לעזרה שלנו

אנא רק חוט חדש פתוח לעשות את זה פשוט - כאשר חושב פשוטים אלה הולכים מהר יותר
    1. יש לך אימייל של גוגל. kamilkurczak יש מייל בגוגל. אני לא יכול לכתוב דוא"ל Google בפומבי בשל פרטיות המקומית שלי חוקי מדינה ובגלל זה נגד גוגל TOS אשר יקבל אותי אסרה מיד על ידי גוגל אדסנס.

2. תן לי את הסיבה | תיקון הבעיה שלי מאז יש לך את כל החומר.

3. מיילים אזהרה ששנינו קיבל זהים.

4. יש לי את אותה בעיה כמו העניים bhanuprasad1981, עכשיו זה כבר מאוחר מדי בשבילו, אבל לא בשבילי, תשובה מיידית נדרשת אחרת אני יעברו מוות בטוח שלו.

5. כמו שאמרתי בנקודה 1. אתה kamilkurczak יש את כל המידע הדרוש כדי לא לרוץ סחור ולתת לי תשובה שימושי מוצק | לתקן ואל תדאג על העלאת ספירת חוט שלך.

bhanuprasad1981 תשובה לפני כמה ימים (הנושאים ספורים מעל שלי) ואישר את מה שאמרתי וציין גם כי הוא נכה, ציטוט שלו הוא מתחת, אני לא יודע איפה אתה קורא שהנושא שלו היה קבוע??
    bhanuprasad1981,
    אתה צודק, אני מתעלם כי הדוא"ל, התוצאה היתה הפסד תנועה 75% יחד עם ירידה דירוג הדף, יש לי להסיר לחלוטין VBET חודשיים אחורה, אבל עדיין התנועה עדיין דרך נמוכה מדי לעומת התנועה באתרים שלי לפני התקנת vbet
    כך אני מניח כי הבעיה שלו לא נפתרה על-ידי vBET כי הוא להסיר vBET הכל יחד. לפני בסופו כמוהו אני רוצה תשובות במהירות מבלי בזול מדברים מכיוון אני להפסד כסף וזה יהיה בעיה.
    נערך לאחרונה על ידי mario06; 15-01-11 ב 07:49.

תאריך
    אוקטובר 2009

אז בבקשה רק ליצור חוט חדש לבעיה שלך. אתה יכול לכתוב שם תוכן ב PM, אבל אנחנו צריכים תיקתק חדש נפתח בעיה חדשה כדי להיות מסוגל לנהל אותה. נא לפתוח נושא חדש עבור בעיה שלך אם אתה רוצה התמיכה שלנו. מקרה זה הוא עבור bhanuprasad1981 וזה פתר מאז הוא לא סבל את הנושא יותר.

אין חוט חדש = לא במקרה של הצוות שלנו. אנא - זה אינו נושא לדיון. נתחיל לעבוד על הנושא כאשר חוט חדש זה מגיע, נוכל לנהל אותו כראוי. אנחנו כאן כדי לעזור לך אנו מספקים לך תמיכה חינם שלנו. יש לנו תהליך פשוט המאפשר ללקוחות לנהל את הנושאים בצורה טובה. ע"י סירוב להתחיל את התהליך (כתיבת חוט חדש) אתה מסרב התמיכה שלנו.

נשמח לעזור לך - רק בבקשה ליצור חוט חדש עם תיאור הבעיה שלך - אתה יכול לכתוב את שם המחבר היה לשלוח הודעה, אתה יכול לכלול שם הקישור לנושא זה. ובכל זאת אנו זקוקים לכם לתת לנו תיקתק ידי הפעלת חוט חדש בדוחות באגים או בסעיף פתרון בעיות. ברגע שאתה עושה את זה נתחיל לעבוד על זה. מסד הלקוחות שלנו גדולות יותר ויותר טוב, התהליך פשוט השתמשו יאפשר לנו לעזור לכל לקוחותינו בצורה הטובה ביותר ולאפשר לנו לנהל כראוי בעניינם.

דף 2 של 3 Firstראשון 123 אחרוןLast

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •