היי, סליחה לפרסם שוב, יש לי רק היה פוסט האדם פולנית כאן הבעיה של גרף בהודעה מתורגם אבל הכותרת שלאחר עדיין בפולנית, מישהו יכול לקחת מבט בבקשה?
בברכה,
סיימון
היי, סליחה לפרסם שוב, יש לי רק היה פוסט האדם פולנית כאן הבעיה של גרף בהודעה מתורגם אבל הכותרת שלאחר עדיין בפולנית, מישהו יכול לקחת מבט בבקשה?
בברכה,
סיימון
בבקשה לערוך את האפשרות האחרונה, ללכת מתקדמים לבדוק האם הכותרת היא מבפנים langtitle bbocde. אם לא - אז בבקשה להוסיף אותו (שימוש בפרמטר השפה - בדיוק כמו עבור lang). קרוב לוודאי שזהו זה.
דבר כזה לא צריכה לקרות אם vBET opaquing את ההודעה (ראה vBET גוגל אפשרויות לקבלת פרטים). אבל אם מישהו יעשה הודעה אטום על ידי יד lang bbcode ולאחר מכן vBET לראות כי. מישהו כבר דאג על זה ולעשות לא ערכת שינויים כלשהם.
אנא ספר עשה את זה לעזור ועושה את הבעיה נפתרה.
הוספתי תגי השפה titile חוט נראה ככה עכשיו
[Lang = pl] בעיה z pewnym wykresem [/ lang]
עריכה: אני מתנצל הוספתי את התגים כזה עכשיו [Langtitle = pl] בעיה z pewnym wykresem [/ langtitle] ואת הכותרת מתורגם בסדר, איך אני יכול לקבל את זה כדי להיות אוטומטי כמו תגי לא היו קיימים לפני ערכתי את הכותרת?
בברכה,
סיימון
נערך לאחרונה על ידי Simon Lloyd; 07-10-10 ב 07:07.
בדיוק כפי שכתבתי - נא ראה אפשרויות גוגל vBET ב Admin CP. באפשרותך לבחור אסטרטגיה שם כיצד להוסיף תג שפה באופן אוטומטי. אנו ממליצים להשתמש אמון Google כאשר אמון ראוי, אדן זה חכם כדי לקרוא תיאור של כל אסטרטגיות לבחור אחד הכי טוב בשבילך תיאור מלא נמצא תיאור פרמטר - כך בדיוק המקום שבו אתה חולה להגדיר את זה
בחרתי משתמש בנאמנות (כפי שאתה מומלץ בתוכנה), אתה אומר כי תג langtitle לא מתווסף באופן אוטומטי?
המשתמש אמון הוא הטוב ביותר עבור ביצועים כי לא שואלים בנושא דעה, מה שלוקח זמן (לשלוח בקשה Google - לחכות לתשובה).
ובכל זאת מהצד ידידותי למשתמש הדרך הטובה ביותר היא להשתמש באסטרטגיה אשר אמון Google. זה כי לא כל המשתמשים יכולים להגדיר את שפת ברירת המחדל שלהם, או לפעמים משתמשים להגדיר את זה, אבל גם יודע שפה בפורום ולכתוב בשפה בפורום - ב vBET כי במקרה אטום בנקודה שפה על ידי המשתמש תהיה שפת ברירת המחדל. אז אתה יכול לקבל הודעה באנגלית אבל מסומן הצרפתית, כי המשתמש להגדיר את זה בתור שפת ברירת המחדל שלו.
אם אתה רוצה להשתמש באפשרות המשתמש אמון - אנו ממליצים כדי לאלץ את המשתמש להגדיר את שפת ברירת המחדל שלו. אתה יכול לעשות את זה קל מאוד - היא להגדרה ב vBET. אז vBET יכול להפנות לדף פרופיל המשתמש אם המשתמש לא להגדיר שפת ברירת המחדל שלו. עבור חלק מהמשתמשים זה יכול להיות לא נוח, אבל ההפניה תיפסק לאחר שפת ברירת המחדל המשתמש מוגדר. אתה יכול אפילו לבחור אתה רוצה להפנות משתמשים רק לאחר ההתחברות, או שוב ושוב עד הפרמטר מוגדר (אז המשתמש הוא לא מסוגל לעשות שום דבר בפורום שלך עד שפת ברירת המחדל שלו מוגדר).
אז כפי שאתה רואה, vBET הוא מאוד להגדרה ומוכן לתרחישים שונים. זוהי הבחירה שלך באיזו אסטרטגיה אתה רוצה להשתמש
מיכל, תודה על התגובה, יש לי כבר את "משתמש חיל .." להגדיר משתמש שקעה שפת ברירת המחדל שלו פולני על הרישום הוא פירסם לק אז אני לא מבין למה הכותרת לא צריך לתרגם?
אני לא ממש רוצה ביצועים שנמוך ולחכות כמו google לפעמים בפורום מחכה חיפוש מותאם אישית goole להיות טעון, מחכה לתרגום שלאחר יהיה רע!