חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
דף 1 של 2 12 אחרוןLast
תוצאות 1 עד 10 של 19

אשכול: Wiki בנושאים תת ספרייה

ג'וניור משתמש
    תאריך
    ספטמבר 2010

Default Wiki בנושאים תת ספרייה

אוקיי, יש לי בספרייה wiki משנה www.xxxxxxx.com / wiki, פורומים שלי נמצאים www.xxxxxxx.com / פורומים.

אני מנסה לשלב את התרגום לתוך מדיה שבה מניות פרטי הכניסה שלי בפורום כרגע.

אני רואה את השגיאה הבאה כאשר בדיקות DB:

Code:
    Database error in vBulletin 3.8.3:

Invalid SQL:
    SELECT cache.originaltext as originaltext, cache.translated as translated FROM vbenterprisetranslator_cache_short_it help, vbenterprisetranslator_cache_short_it cache WHERE help.originaltext='Powered+by+MediaWiki' AND cache.serie=help.serie;

MySQL Error   : 
    Error Number  : 
    Request Date  : Tuesday, October 5th 2010 @ 11:20:16 PM
    Error Date    : Tuesday, October 5th 2010 @ 11:20:17 PM
    Script        : http://www.xxxxxxxxxx.com/wiki/?vbet_outside=true&language=it
    Referrer      : 
    IP Address    : xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
    Username      : xxxxxxxxxx
    Classname     : vB_Database_MySQLi
    יש לך מושג איפה לחפש? קראתי כל הצעה נתת לאחרים לגבי איך לשלב. הבעיה היא שאני פשוט אין לי מושג מה אני צריך פתרון.

תודה

פורומים Enterprise מתרגם (vBET) סגל
    תאריך
    מאי 2010

זוהי הודעת שגיאה מוחלטת? אם לא, בבקשה להדביק פה אחד שלם.

אתה יכול גם לייעל את השולחנות DB. לעשות את זה פשוט ללכת admincp-> שלך לתקן maintence>-/ לייעל שולחנות-> chect כל> ולחץ על להמשיך

ג'וניור משתמש
    תאריך
    ספטמבר 2010

Quote פורסם במקור על ידי kamilkurczak View Post
    זוהי הודעת שגיאה מוחלטת? אם לא, בבקשה להדביק פה אחד שלם.

אתה יכול גם לייעל את השולחנות DB. לעשות את זה פשוט ללכת admincp-> שלך לתקן maintence>-/ לייעל שולחנות-> chect כל> ולחץ על להמשיך
    זה לא אומר השולחן פגום ... זה אומר SQL לא תקפים. סביר להניח בגלל משהו לא בסדר עם משכתב את תת ויקי dir או שילוב שלם עם הוויקי.

אני בטוח שאני חסר משהו מחפש את הצעדים שאני צריך לשילוב שלי.

אני מקבל שגיאות לא בפורום עצמו.

ג'וניור משתמש
    תאריך
    ספטמבר 2010

הלו? זה לא יכול להיות כי קשה לכם לאבחן.
    נערך לאחרונה על ידי Smaug; 07-10-10 ב 00:12.

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

האמת היא שקשה לאבחן - אין כל מספר שגיאה או הודעת שגיאה. זו הסיבה כמיל לשאול אותך עושה את זה הוא לתקשר שגיאה מלא או שיש משהו הוסר משם.

ללא הודעת השגיאה אנחנו עיוורים כאן ... אתה יכול למצוא מידע נוסף על כך, בדוגמה ביומני?

תאריך
    אוקטובר 2009

כמו כן - כפי שאני מבין זה קורה רק עבור wiki. לגבי דפים רגילים לא. האם אתה משתמש קידומת השולחן?

ג'וניור משתמש
    תאריך
    ספטמבר 2010

Quote פורסם במקור על ידי vBET View Post
    כמו כן - כפי שאני מבין זה קורה רק עבור wiki. לגבי דפים רגילים לא. האם אתה משתמש קידומת השולחן?
    לא חוקית של SQL הוא שגיאה.

זה מה הגיע בדואר האלקטרוני, אין לי מספר שגיאה.

Code:
    Database error in vBulletin 3.8.3:

Invalid SQL:
    SELECT cache.originaltext as originaltext, cache.translated as translated FROM vbenterprisetranslator_cache_short_it help, vbenterprisetranslator_cache_short_it cache WHERE help.originaltext='Powered+by+MediaWiki' AND cache.serie=help.serie;

MySQL Error   : 
    Error Number  : 
    Request Date  : Tuesday, October 5th 2010 @ 11:11:36 PM
    Error Date    : Tuesday, October 5th 2010 @ 11:11:36 PM
    Script        : http://www.xxxxxxxxxxxxxxxx.com/wiki/vbenterprisetranslator_front_controller.php?redirected=&vbet_outside=true&vbet_outside=true&language=it
    Referrer      : 
    IP Address    : xxxxxxxxxxxxxxxxx
    Username      : xxxxxxxxxxxxxx
    Classname     : vB_Database_MySQLi
    MySQL Version :
    הטבלאות wiki כל להתחיל עם "mw_", וכל השאר עבור האתר, ללא קידומת. אני רואה מעל איפה זה אומר "בחוץ = true" פעמיים. אני מסתכל על משכתבת.

אני יודע בוודאות כי יישום שלי היה די ניחוש לגבי אילו הוראות להשתמש כדי לשלב את הוויקי. מה אני רוצה לדעת מה ההודעות שלך מתייחס אלי. האם ויקי להשתמש גלובלי שלם? אני באמת לא יודע, איך אני יוכל להגיד את זה?

תודה על הזמן שלך

ג'וניור משתמש
    תאריך
    ספטמבר 2010

26 שעות להקפיץ **********

האם יש תשלום אני יכול לשלם עבור התגובות עדיפות?

תודה

תאריך
    אוקטובר 2009

מצטערים מאוד על העיכוב. אנחנו לא לוקחים את התשלומים עבור התגובות עדיפות. אנחנו בתא (אלי כמיל) שם בפורום בימים חמישי ושישי - פשוט לא להבין מי יטפל בנושא זה. אני מוסיף כמה השאלה להכניס יותר אור, כמיל אם כי לקחתי את זה במקרה ... סליחה. אנחנו נעשה את זה טוב יותר בפעם הבאה. כמו כן מקווה ישמחו לדעת, כי נתחיל לחפש עובד אחד נוסף עבור הטיפול בלקוחות (בסוף השבוע הזה או בשבוע הבא תופיע פרסומת)

אתם תדעו mod משולב משתמש global_complete כי הדפים לא תתורגם. עבודה עם קישורים קוד השפה wil, אבל הדף לא תתורגם. אם דבר כזה קורה אז בבקשה להחיל רמזים על אופנות, שאינה תומכת global_complete. זה יכול לקרות רק אופנות שיוצר דפים משלו לחלוטין להתעלם ארכיטקטורה vBulletin.

בנושא MySQL - אנחנו עדיין עיוור. חשבתי שזה יכול להיות בעיה קידומת, אבל אתה לא משתמש בו פורומים. ללא מידע נוסף על הנושא איננו יכולים לומר מה זה. אנא צרו קשר עם תמיכה MySQL ו לשאול למה ההודעות שלך אין לי מספר שגיאה ולא תיאור שגיאה. כמו כן - בדקת יומני MySQL? אולי יהיו יותר על זה.

ג'וניור משתמש
    תאריך
    ספטמבר 2010

Quote פורסם במקור על ידי vBET View Post

אתם תדעו mod משולב משתמש global_complete כי הדפים לא תתורגם. עבודה עם קישורים קוד השפה wil, אבל הדף לא תתורגם. אם דבר כזה קורה אז בבקשה להחיל רמזים על אופנות, שאינה תומכת global_complete. זה יכול לקרות רק אופנות שיוצר דפים משלו לחלוטין להתעלם ארכיטקטורה vBulletin.
    אוקיי, זה לא mod עבור vBulletin, ויקי הוא לעמוד לבד. הקשר היחיד שלי לנושא הזה mod מן vb.org:
    ויקי / vBulletin כניסה יחידה - vBulletin.org פורום

בגלל זה אני משתמש mod אל "גשר" הפגישות של המשתמש, אני עדיין תוהה אם להשלים העולמי נמצא בשימוש ולכן עדיין מבולבל לגבי איזה ביצוע נכונה.

בנושא MySQL - אנחנו עדיין עיוור. חשבתי שזה יכול להיות בעיה קידומת, אבל אתה לא משתמש בו פורומים. ללא מידע נוסף על הנושא איננו יכולים לומר מה זה. אנא צרו קשר עם תמיכה MySQL ו לשאול למה ההודעות שלך אין לי מספר שגיאה ולא תיאור שגיאה. כמו כן - בדקת יומני MySQL? אולי יהיו יותר על זה.
    אין שגיאה מחובר על ידי mysql, אני אומת רק על ידי פתיחת יומן שגיאה המצוין my.cnf.

זוהי הצהרה חוקית.

Code:
    Invalid SQL:
    SELECT cache.originaltext as originaltext, cache.translated as translated FROM vbenterprisetranslator_cache_short_fr help, vbenterprisetranslator_cache_short_fr cache WHERE help.originaltext='Powered+by+MediaWiki' AND cache.serie=help.serie;
    לבחור הוא נכשל. האם אלה בטבלאות ושדות להסתכל נכונה לך? איפה זה בחר להיקרא מ?

תודה על עזרתך

דף 1 של 2 12 אחרוןLast

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •