חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
דף 2 של 2 Firstראשון 12
תוצאות 11 עד 19 של 19

אשכול: Wiki בנושאים תת ספרייה

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

שאילתת SQL עצמו הוא בסדר - כפי שכתבת בעצמך זה עובד vBulletin.

אתה הוסיף מידע חשוב - ויקי אינו mod vBulletin. אז vBET לא יכול לתמוך בה. אם ויקי לא mod vB אז בוודאות זה לא באמצעות כל vB וו - כתבת בעצמך שזה יישום עצמאי. vBET אני מתרגם vBulletin Enterprise - נתרגם vBulletin.

אז הסיבה של טעות זו היא vBulletin לא מאותחל - זה לא נעשה שימוש כלל ...

אני מסמן בעיה זו נפתרה כאשר, משום שאנו יודעים את הסיבה עכשיו ואנחנו יודעים כי אין זה היקף vBET בכלל - vBET אינו מוכן לתרגם דפים שאינם קשורים vBulletin.
    נערך לאחרונה על ידי vBET; 10-10-10 ב 21:48.

ג'וניור משתמש
    תאריך
    ספטמבר 2010

Quote פורסם במקור על ידי vBET View Post
    שאילתת SQL עצמו הוא בסדר - כפי שכתבת בעצמך זה עובד vBulletin.

אתה הוסיף מידע חשוב - ויקי אינו mod vBulletin. אז vBET לא יכול לתמוך בה. אם ויקי לא mod vB אז בוודאות זה לא באמצעות כל vB וו - כתבת בעצמך שזה יישום עצמאי. vBET אני מתרגם vBulletin Enterprise - נתרגם vBulletin.

אז הסיבה של טעות זו היא vBulletin לא מאותחל - זה לא נעשה שימוש כלל ...

אני מסמן בעיה זו נפתרה כאשר, משום שאנו יודעים את הסיבה עכשיו ואנחנו יודעים כי אין זה היקף vBET בכלל - vBET אינו מוכן לתרגם דפים שאינם קשורים vBulletin.
    אז איך אחרים לתרגם ויקי כאן? לא הגיוני לי למה הם יכולים ואני לא יכול. הם רצים גשר בדיוק כמוני.

השאילתה יכולה להיות שגויה, כי אני לא יכול להיות מיושם כהלכה.

http://www.vbenterprisetranslator.co...mediawiki.html

תאריך
    אוקטובר 2009

לידיעתך, אני לא יודע מוצר ויקי. הבסיס האחרון שלי תגובה על התיאור שלך - כי הוא יישום עצמאי. אני יכול לשנות את המצב כדי כדי להסביר לבדוק את זה שוב

תאריך
    אוקטובר 2009

כפי שאני רואה שם MediaViki אינו יישום נפרד - הוא משולב עם vBulletin ועמוד מופק באמצעות vBulletin. אתה יכול לבדוק את זה בעצמך - יש כתובת.

כפי שאני רואה בפורום שלך ויקי לא משולב - הדף לא נוצר על ידי: vBulletin. זה ההבדל.

אז קודם לשלב MeidaWiki עם רכב. וכאשר דפי יופק באמצעות vBulletin (כותרת תחתונה זהה, וכו ') אז אתה יכול לשלב את זה עם vBET.

ג'וניור משתמש
    תאריך
    ספטמבר 2010

כפי שאני רואה שם MediaViki אינו יישום נפרד - הוא משולב עם vBulletin ועמוד מופק באמצעות vBulletin. אתה יכול לבדוק את זה בעצמך - יש כתובת.

כפי שאני רואה בפורום שלך ויקי לא משולב - הדף לא נוצר על ידי: vBulletin. זה ההבדל.

אז קודם לשלב MeidaWiki עם רכב. וכאשר דפי יופק באמצעות vBulletin (כותרת תחתונה זהה, וכו ') אז אתה יכול לשלב את זה עם vBET.
    המוצר הפניה דומה למה אני רץ. אני מקושר בפורום כמו שני המוצרים משתפים פרטי הכניסה ביניהם.

האם אתה אומר שאני צריך לכלול את הכותרת העליונה והתחתונה לעשות mod שלך להתנהג לי כמו לכל אדם אחר?

תאריך
    אוקטובר 2009

מספר זה לא כולל מקרה של תחתונה או עליונה. זהו מקרה של דפי wiki אינטגרציה, להיות שנוצר על ידי מנוע רכב.

בדיוק כפי שכתבתי - הלקוחות שלנו מי שמשתמש vBET ללכת לתרגם דפי Wiki משתמשת בו כדי באמת לתרגם דף vBulletin שמראה דפי Wiki (ככל הנראה - זה איך שאני רואה את זה). זו הסיבה vBET עובד שם. כפי שאני רואה בדף שלך בפורום wiki לא נוצר על ידי מנוע רכב.

אנא צור קשר עם המשתמש שכבר עשה את זה ולשאול אותו לפרטים אינטגרציה בין קהילות לבין ויקי. הוא מפנה אל mod אותו, אבל זה לא אומר כמה משימות נוספות לא נעשה. כפי שכתבתי תוצאות שונה בין הפורומים שלך כך אני חושד שמשהו עוד לא נעשה כאן (זה יכול להיות גם בעיה זו תצורה mod, או פשוט לגשת לנושא - כתובת שגויה).

ג'וניור משתמש
    תאריך
    ספטמבר 2010

מספר זה לא כולל מקרה של תחתונה או עליונה. זהו מקרה של דפי wiki אינטגרציה, להיות שנוצר על ידי מנוע רכב.
    הפגם בהצהרה כי היא דפי ויקי לא נוצרות באמצעות vBulletin. vBmediawiki הוא גשר סימן יחיד בין הפורום לבין ויקי. אני מבין שמדובר mod שונה מאשר אני משתמש מאז אני לא יכול לרוץ vbmediawiki כפי שאני על 3.8.x ו mod כי היא vb4.
    בדיוק כפי שכתבתי - הלקוחות שלנו מי שמשתמש vBET ללכת לתרגם דפי Wiki משתמשת בו כדי באמת לתרגם דף vBulletin שמראה דפי Wiki (ככל הנראה - זה איך שאני רואה את זה). זו הסיבה vBET עובד שם. כפי שאני רואה בדף שלך בפורום wiki לא נוצר על ידי מנוע רכב.
    כפי שציינתי, לא מבחינה טכנית שלו. אמנם ישנו שילוב הדוק יותר של העור עם mod שלו.
    אנא צור קשר עם המשתמש שכבר עשה את זה ולשאול אותו לפרטים אינטגרציה בין קהילות לבין ויקי. הוא מפנה אל mod אותו, אבל זה לא אומר כמה משימות נוספות לא נעשה. כפי שכתבתי תוצאות שונה בין הפורומים שלך כך אני חושד שמשהו עוד לא נעשה כאן (זה יכול להיות גם בעיה זו תצורה mod, או פשוט לגשת לנושא - כתובת שגויה).
    אני מעריך את הזמן שלך. האינטגרציה שלו עם גרסה שונה של vBulletin.

אנא השב על זה. איך אני יכול לדעת אם mod שלי / גשר משתמש global_complete? אני מניח שאני אנסה לגרום לזה לעבוד על עצמי אם אני יכול לקבל את השאלה הזאת ענתה.

אני לא יכול להשתמש בהוראות photopost מאתר זה?

תודה

תאריך
    אוקטובר 2009

כן - זה יכול להיות בפורום שלו היא עובדת בגלל גרסאות שונות. כפי שכתבתי קודם אני לא יודע פרטים האינטגרציה שלו בין vBulletin nad ויקי. זה נראה כמו זה שנוצר על ידי vBulletin, עדיין זה יכול להיות שילוב הפריסה כפי שכתבת. אולי הגירסה החדשה ביותר של ויקי mod עושה דברים נוספים, אולי מחבר בפורום מאמץ נוסף מטורף. האם שאלת אותו? בדקת תיאור עבור mod ויקי החדש אינטגרציה? אני רואה שם דגלים של תחתונה - זה נראה כמו כותרת תחתונה שנוצר על ידי מנגנון בניית תבנית VB, לא רק קידוד.

כיצד לבדוק האם וו global_complete משמש. זה מאוד פשוט. אם ביצעת חלק אינטגרציה first כראוי - זה אומר בפורום יזהה קשרים עם קוד השפה (כלומר / pl /...) - אז אם global_complete הוא עמוד תמך יתרגם בסדר. אם זה אינו נתמך, אז הדף לא תתורגם, ואתה יכול לראות בעמוד שאמור להיות מתורגם קישורים תחת דגלי יהיה "vbet_flag 'כלל ב-URL.

ג'וניור משתמש
    תאריך
    ספטמבר 2010

כן - זה יכול להיות בפורום שלו היא עובדת בגלל גרסאות שונות. כפי שכתבתי קודם אני לא יודע פרטים האינטגרציה שלו בין vBulletin nad ויקי. זה נראה כמו זה שנוצר על ידי vBulletin, עדיין זה יכול להיות שילוב הפריסה כפי שכתבת. אולי הגירסה החדשה ביותר של ויקי mod עושה דברים נוספים, אולי מחבר בפורום מאמץ נוסף מטורף. האם שאלת אותו? בדקת תיאור עבור mod ויקי החדש אינטגרציה? אני רואה שם דגלים של תחתונה - זה נראה כמו כותרת תחתונה שנוצר על ידי מנגנון בניית תבנית VB, לא רק קידוד.

כיצד לבדוק האם וו global_complete משמש. זה מאוד פשוט. אם ביצעת חלק אינטגרציה first כראוי - זה אומר בפורום יזהה קשרים עם קוד השפה (כלומר / pl /...) - אז אם global_complete הוא עמוד תמך יתרגם בסדר. אם זה אינו נתמך, אז הדף לא תתורגם, ואתה יכול לראות בעמוד שאמור להיות מתורגם קישורים תחת דגלי יהיה "vbet_flag 'כלל ב-URL.
    אנא להרוג זה, ויתרתי.

תודה

דף 2 של 2 Firstראשון 12

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •