פורסם במקור על ידי
vBET
אתם תדעו mod משולב משתמש global_complete כי הדפים לא תתורגם. עבודה עם קישורים קוד השפה wil, אבל הדף לא תתורגם. אם דבר כזה קורה אז בבקשה להחיל רמזים על אופנות, שאינה תומכת global_complete. זה יכול לקרות רק אופנות שיוצר דפים משלו לחלוטין להתעלם ארכיטקטורה vBulletin.
אוקיי, זה לא mod עבור vBulletin, ויקי הוא לעמוד לבד. הקשר היחיד שלי לנושא הזה mod מן vb.org:
ויקי / vBulletin כניסה יחידה - vBulletin.org פורום
בגלל זה אני משתמש mod אל "גשר" הפגישות של המשתמש, אני עדיין תוהה אם להשלים העולמי נמצא בשימוש ולכן עדיין מבולבל לגבי איזה ביצוע נכונה.
בנושא MySQL - אנחנו עדיין עיוור. חשבתי שזה יכול להיות בעיה קידומת, אבל אתה לא משתמש בו פורומים. ללא מידע נוסף על הנושא איננו יכולים לומר מה זה. אנא צרו קשר עם תמיכה MySQL ו לשאול למה ההודעות שלך אין לי מספר שגיאה ולא תיאור שגיאה. כמו כן - בדקת יומני MySQL? אולי יהיו יותר על זה.
אין שגיאה מחובר על ידי mysql, אני אומת רק על ידי פתיחת יומן שגיאה המצוין my.cnf.
זוהי הצהרה חוקית.
Code:
Invalid SQL:
SELECT cache.originaltext as originaltext, cache.translated as translated FROM vbenterprisetranslator_cache_short_fr help, vbenterprisetranslator_cache_short_fr cache WHERE help.originaltext='Powered+by+MediaWiki' AND cache.serie=help.serie;
לבחור הוא נכשל. האם אלה בטבלאות ושדות להסתכל נכונה לך? איפה זה בחר להיקרא מ?
תודה על עזרתך