חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
דף 1 של 2 12 אחרוןLast
תוצאות 1 עד 10 של 17

אשכול: רישום בעיה

ג'וניור משתמש
    תאריך
    אוקטובר 2010

Default רישום בעיה

כאשר חבר רשום רוצה לרשום חשבון חדש הוא יקבל כישלון מסד הנתונים לאחר הגשת כל הטבלאות בסוף. אף אחד לא יכול לרשום חשבון חדש עכשיו? אני זקוק לעזרה מיידית שלך.

לא חוקית של SQL:
    INSERT INTO משתמש
    (אופציות, parentemail, דואר אלקטרוני, שם משתמש, מלח, passworddate, סיסמה, usergroupid, languageid, usertitle, customtitle, showbirthday, birthday_search, יום הולדת, timezoneoffset, ****, שמלה vbet_def_lang, displaygroupid, joindate, lastvisit, lastactivity, autosubscribe, showvbcode , threadedmode, reputationlevelid, מוניטין, pmpopup, maxposts, daysprune, startofweek)
    ערכים
    (11537751,'', 'kardelen_ksk22 ********** com "," kardelenksk22 "," \\ \\ w (y4I5Tv.7} <98ky5Uwe, B = |) cFX \\ ", FROM_UNIXTIME (1286304455) , '55e50d487aa19ca1367c67c5d0f31709 ', 3, 12,' משתמש חדש ', 0, 0, '1985-04-26', '04-26-1985 ', '2', '88 .242.91.77 ',' tr ','' , 1286304455, 1286304455, 1286304455, -1, 1, 0, 5, 10, 1, -1, 0, -1);

שגיאה MySQL: "vbet_def_lang 'טור ידוע ב' רשימה בשדה"
    מספר שגיאה: 1054
    תאריך הבקשה: יום שלישי, 5 אוקטובר, 2010 @ 21:47:35
    תאריך שגיאה: יום שלישי, 5 אוקטובר, 2010 @ 21:47:35
    תסריט: http://www.mydomain.com/register.php?do=addmember
    מפנה: http://www.mydomain.com/register.php?do=addmember
    כתובת IP: 88.242.91.77
    שם משתמש: kardelenksk22
    Classname: vB_Database
    MySQL גירסה:
    נערך לאחרונה על ידי beaconsfield; 05-10-10 ב 20:06.

חבר בכיר
    תאריך
    ספטמבר 2010

בעת שימוש כללי. Htaccess שלי לשכתב לא תשנה את forumz מילה התיקייה בפורום שלך?

ג'וניור משתמש
    תאריך
    אוקטובר 2010

לא אני לא. אני לא משתמש בתיקייה בפורום. מה עלי לעשות?
    נערך לאחרונה על ידי beaconsfield; 05-10-10 ב 21:15.

חבר בכיר
    תאריך
    ספטמבר 2010

זה. Htaccess יש הארכה התיקייה שלי, אם הפורום שלך הוא כזה www.mysite.com / פורום ואז לשנות את forumz לפורום ואתה צריך להיות טוב (אגב אני רק קנה והתקנת זה רק היום)

ג'וניור משתמש
    תאריך
    אוקטובר 2010

שלי היא www.mydomain.com

חבר בכיר
    תאריך
    ספטמבר 2010

ואז אני יהיה ניחוש, אבל אתה לא יכול לעשות יותר גרוע your.htacces שינוי אחד שהעתקת מן הפתרון שלי זה לראות איך אתה הולך
    Code:
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
    אם זה לא עובד לקבוע מחדש שלך בחזרה איך זה היה לפני אי פעם שינו אותו היום ולחכות שמישהו כאן כדי ליצור קשר עם אותך, לפחות הם יוכלו להשתמש בפורום שלך

ג'וניור משתמש
    תאריך
    אוקטובר 2010

תודה על העזרה אבל זה לא יפתור את בעיית מסד הנתונים שלי. הבעיה היא שאף אחד לא יכול לרשום חשבון חדש עכשיו. בגלל שולחן שפת ברירת המחדל אינו ידוע. יש לך רעיון?

חבר בכיר
    תאריך
    ספטמבר 2010

לשנות את שפת ברירת המחדל בשפה admincp שלך>> vbet> עיקריים מחדל

אז לך לראות בפורום www.mydomain.com/en/ שלך en אם שפת ברירת המחדל שלך היא אנגלית.

Thats הטוב ביותר שאני יכול לעשות בתור מוד לא שלי שלה im לא המתכנת - סליחה!

ג'וניור משתמש
    תאריך
    אוקטובר 2010

בכל אופן תודה. אני אחכה תשובתו של מיכל.

פורומים Enterprise מתרגם (vBET) סגל
    תאריך
    מאי 2010

שלום
    הייתי באתר שלך, אני לא יכול למצוא דגלים. ? אתה בטוח ייבוא של קובץ product.xml vBET נא לא להעלותהתיקייה על ידי admincp-> מוצרים plugins-> Add / מוצר לייבא?

דף 1 של 2 12 אחרוןLast

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •