חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
תוצאות 1 עד 2 של 2

אשכול: google תנאי שימוש השאלה

ג'וניור משתמש
    תאריך
    אוקטובר 2010

Default google תנאי שימוש השאלה

שלום,

אנחנו מעוניינים מאוד לקבל כמה רישיונות עבור האתרים.

יש לי כמה שאלות על פי תנאי השימוש של google api כמוצר זו משתמשת google API עבור התרגום.

הנה כמה דברים שמצאתי בדף המונחים

Google AJAX API תנאי שימוש - עמוד, אנא החיפוש אני לא יכול להדביק את הקישורים עד שיש לי 15 הודעות.

1. להגיש כל בקשה העולה על 5000 תווים;

שאלה: האם מכוסה ..? כמו שיש לנו מאמרים כמו האשכולות אשר יהיה יותר אז 5000 הודעה לכל עמוד או

להעתיק, לאחסן בארכיון, לפרסם מחדש או ליצור מסד נתונים של תוצאות גוגל, כולו או מקצתו, במישרין או בעקיפין, חוץ מזה אתה עלול: (1) חנות Google תוצאות במטמון זמני לתקופה שלא תעלה על חמישה עשר (15) ימים אך ורק למטרות של שימוש Google תוצאות לביצוע המשתמש המבוקש ספציפית לפעולה, ו / או

שאלה: אנחנו מקבלים לא מעט תנועה סביב 6 צפיות בדף M לחודש .. - איך מוצר מטפל המצב שלי. אני יודע תכונה המטמון נמצא המוצר, אבל האם יש שימוש מרבי ליום.

במבט קדימה תשובות

לחיים
    צ'אנדרה

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

שלום,

לפי השאלות שלך:

1. כן הוא מכוסה. vBET יש אלגוריתם אשר כראוי שולח נתונים ל-Google. בכל מקרה אם הטקסט כמה היא ארוכה מאוד, ואז זה יהיה לגזור ולשלוח בחלקים. vBET אפילו לנסות לחתוך אותו בתבונה - זה אומר כי לא בכל מקום, אבל (כפי שאני זוכר את הסדר) מחפש נקודה, אם לא מופיע אז מחפשים פסיק, אם לא מופיע אז מחפשים מקום ובסוף נדרש רק מדד המקום.

2. ל- vBET יש מנקה מטמון אוטומטי. אתה יכול אפילו להגדיר אסטרטגיה של ניקוי המטמון וזמן המטמון לחיות (כברירת מחדל 15 ימים). המטמון מתמלא רק כאשר מגיעות בקשות, ולכן איננו מבצעים מראש מטמון שאינו מותר על ידי Google TOS. אנחנו 100% בסדר כדי Google TOS

3. vBET לא מגביל כל שימוש מקסימום ליום. לידיעתך, בפורום גדול מאוד מוסיף 52 שפות חדשות בתחילת יכול להיות יותר מדי עבור השרת (תלוי בשרת). עדיין vBET להגדרה בקלות על ידי Admin CP - כך שאתה יכול להפעיל בהתחלה רק כמה תרגומים חדשים לאחר מכן להוסיף אחד אחד אחד כמה ימים (כמו מטמון ימלא). כמו כן vBET יש מטמון אורח תכונה המאפשרת לך לאחסן תוצאות שנוצר לאורחים כמו קבצים סטטיים - זה גורם לתגובות הבא לאורחים הרבה יותר מהר וללא שימוש שאילתות DB. vBET גם מאפשר לך להגדיר אילו דפים חשובים פחות ולהגדיר זמן שונים לחיות אלה מטמון אורח. אורח ברירת מחדל מטמון זמן לחיות הוא 1 שעה עבור דפים חשובים, 15 ימים פחות רלוונטיים (כמו דפי חבר) - כל להגדרה בקלות.

אם יש לך שאלות בעתיד - בבקשה רק לשאול

לחיים
    מיכאל

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •