חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
דף 2 של 3 Firstראשון 123 אחרוןLast
תוצאות 11 עד 20 של 21

אשכול: Photoplog נושא

חבר בכיר
    תאריך
    נובמבר 2009

חדש. Htaccess נראה פשוט 301 גלריה / / pl / אל הגלריה.

אני משתמשת הקובץ החדש htaccess השורש ניסיתי את זה עם שני הקבצים גלריה שהצבת לעיל. עזבתי השנייה של שני שם.

חבר בכיר
    תאריך
    נובמבר 2009

שמתי את זה htaccess גלריה, וכתובות את העבודה עכשיו. עם זאת, תרגומים לא מבוצעות בפועל על הדף. יש לך רעיונות?

Code:
    RewriteEngine On

RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.pentaxforums\.com
    RewriteRule (.*) http://www.pentaxforums.com/gallery/$1 [L,R=301]

RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbseourl=
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteRule ^(.*)$ /forums/vbseo.php?vbseourl=$1&vbseorelpath=../gallery/&%{QUERY_STRING} [L]

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
    אני יודע photoplog היא משולבת באופן הדוק למדי עם פורומים, אבל זה עלול להשתמש וו global_complete משלו במקום vB זה. יש לך רעיונות?

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

כאן יש לך הוראות לשילוב: http://www.vbenterprisetranslator.co...tructions.html
    שם מתואר כיצד לשלב עם אופנות אשר doens't תמיכה וו global_complete. ב PhotoPost דוגמה לא - אני לא יודע איך זה במקרה של Photoploq

בכל מקרה בדקתי את זה כתובת: PL / גלריה / - Pentax חדשות שמועות - PentaxForums.com וזה עדיין לא עובד ... כתבת שזה בסדר עכשיו, אבל כפי שאני רואה אותה היא לא ...
    כפי שאני רואה את השינויים שביצעת טועים. אין כל הוראה אשר מתאר לקבוע כללים עם קודי השפה בתוך ספרייה plugin.

נסה להגדיר את זה.
    במשך הראשי htaccess.:
    Code:
    Options All -Indexes
    Options +FollowSymLinks

ErrorDocument 404 http://www.pentaxforums.com/404.php

RewriteEngine on
    RewriteRule (.*) http://www.pentaxforums.com/$1 [R=301,L]

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true [QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true [QSA]

RewriteCond %{SCRIPT_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{Script_FILENAME} !-f
    RewriteRule ^(.*)$ index.php?a=$1 [QSA]
    לגלריה htaccess.:
    Code:
    RewriteEngine On

RewriteRule ^(.*)$ /forums/vbseo.php?vbseourl=$1&vbseorelpath=../gallery/&%{QUERY_STRING}

RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbet_outside=true
    RewriteRule ^(.*)$ $1?vbet_outside=true [L,QSA]
    או עבור לגלריה htaccess (לא לפי ההוראות - לנסות את זה מאוחר יותר).:
    Code:
    RewriteEngine On

RewriteRule ^(.*)$ $1?vbet_outside=true [QSA]

RewriteRule ^(.*)$ /forums/vbseo.php?vbseourl=$1&vbseorelpath=../gallery/&%{QUERY_STRING} [L]
    שים לב כי זה אינו מכסה מקרה כאשר global_complete אינה נתמכת, אבל קודם בואו פשוט לעשות קישורים התרגום עובד כראוי, ואז לבדוק מה קורה עם התרגום.

Plrase לנסות את זה עם גירסאות בתא לגלריה. Htaccess. אם עדיין לא עובד אתה יכול לנסות גם את זה בשביל הראשי htaccess (עם גירסאות בתא לגלריה htaccess)..:
    Code:
    Options All -Indexes
    Options +FollowSymLinks

ErrorDocument 404 http://www.pentaxforums.com/404.php

RewriteEngine on
    RewriteRule (.*) http://www.pentaxforums.com/$1 [R=301,L]

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]

RewriteCond %{SCRIPT_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{Script_FILENAME} !-f
    RewriteRule ^(.*)$ index.php?a=$1 [QSA]
    זהו גם שינוי בגלל הכלל שלך הממפה everthing על index.php - אני חושב שזו הסיבה שזה לא עובד כרגע.
    נערך לאחרונה על ידי vBET; 10-11-10 ב 18:22.

חבר בכיר
    תאריך
    נובמבר 2009

קובץ htaccess שלי היה שגוי בפועל (שבר נתיבים תיקיה אחרת), אז לקחתי אותו.

תודה על ההצעות, אני אנסה אותם בקרוב.

עם זאת, לא את הנתיב גלריה צריך להיות / גלריה / PL / ולא / PL / גלריה /? המבנה בפורום דומה: / פורומים / PL / ולא / PL / פורומים /

חבר בכיר
    תאריך
    נובמבר 2009

נראה השורש השני htaccess עובד יחד עם htaccess את הגלריה הראשונה!

לנסות טבע - Photo Gallery Pentax משתמש

זה 301 של אל דף רגיל, אבל אני מניח שזה התקדמות. עכשיו אנחנו צריכים להבין איך לקבל כתובת אתר למעקב ובתרגום בפועל לעבודה. 301 יכול להיות בגלל vBSEO 301, אך בהנחה כי יהיה קבוע, מה הם השלבים הבאים?

תאריך
    אוקטובר 2009

Quote פורסם במקור על ידי moman View Post
    קובץ htaccess שלי היה שגוי בפועל (שבר נתיבים תיקיה אחרת), אז לקחתי אותו.

תודה על ההצעות, אני אנסה אותם בקרוב.

עם זאת, לא את הנתיב גלריה צריך להיות / גלריה / PL / ולא / PL / גלריה /? המבנה בפורום דומה: / פורומים / PL / ולא / PL / פורומים /
    גלריה לא בפורום בגלל זה זה יש מבנה URL שונה.

תאריך
    אוקטובר 2009

Quote פורסם במקור על ידי moman View Post
    נראה השורש השני htaccess עובד יחד עם htaccess את הגלריה הראשונה!

לנסות טבע - Photo Gallery Pentax משתמש

זה 301 של אל דף רגיל, אבל אני מניח שזה התקדמות. עכשיו אנחנו צריכים להבין איך לקבל כתובת אתר למעקב ובתרגום בפועל לעבודה. 301 יכול להיות בגלל vBSEO 301, אך בהנחה כי יהיה קבוע, מה הם השלבים הבאים?
    כן, אני רואה את הפניה 301 זו. זה לא צריך לקרות, כן אפשרי זה נעשה על-ידי vBSEO. תחילה ודא כי הפעלת את כתובת אתר למעקב מחוץ מדריך בפורום באופציות ב CP Admin
    אם עדיין יש להפנות אז בבקשה לבדוק איך זה יעבוד עם 2. Htaccess לגלריה.
    אם עדיין יש להפנות בבקשה למתן תגובה רגע בגלריה שלטון htaccess כדי vBSEO ולבדוק האם 301 עדיין מתרחשת שם -. אנחנו רוצים לאשר האם הוא אשם vBSEO. גם אם זה לא אז בבקשה להפנות לספר עושה עמוד מתורגם או לא (גם אנחנו רוצים לאשר עושה וו global_complete משמש mod שלך)

חבר בכיר
    תאריך
    נובמבר 2009

אני אלך לבדוק עכשיו קדימה. אני די בטוח photoplog משתמשת וו photoplog_global_complete משלו, אז אנחנו אולי להוסיף פונקציה כמה שיחות באופן ידני. אני מתכוון לכתוב עדכון על זה בקרוב.

חבר בכיר
    תאריך
    נובמבר 2009

עדיין הפניית לאחר שהסרתי על ידי הפניות אישית. מה הצעד הבא שלנו צריך להיות?

תאריך
    אוקטובר 2009

קודם כל - מצטער על התשובה המאוחרת. אני מתגעגע הודעה שלך מתיאוש רק להזכיר לי על זה.

בבקשה פרטים PM גישה Admin CP שלך + FTP - אנחנו צריכים לבדוק את זה בצד שלך. הפניה זו לא צריך לקרות ועם זה אנחנו לא יכולים לקבוע מה צריך להיות הצעד הבא. במילים אחרות - השלב הבא הוא להפוך את זה לנתב נעלם.

דף 2 של 3 Firstראשון 123 אחרוןLast

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •