חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
תוצאות 1 עד 6 של 6

אשכול: עריכה ידנית שפה אחרת בתרגום מטמון תוצאה /, על ידי admin

Default עריכה ידנית שפה אחרת בתרגום מטמון תוצאה /, על ידי admin

קראתי על זה לפני כאן

Quote פורסם במקור על ידי rstankiewicz View Post
    האם יש דרך לעדכן את המטמון אם התרגום Google אינה נכונה בדיוק? מנהלים יכולים לערוך את ההודעה המקורית, אבל הם יכולים לספק תרגום אנושי טוב יותר במקום תוכן מתרגם Enterprise?
    Quote פורסם במקור על ידי vBET View Post
    היינו לחשוב על זה (תרגום כזה יכול להיות מסומן, כדי למנוע מחיקה מהמטמון), אבל לצערי גוגל לא מאפשרת את זה. על פי תנאי Google אינך רשאי לשנות תוצאות של תרגומים Google. אז אנחנו לא יכולים להוסיף כזה אולי.

המשתמשים שלי הם להתלונן על התוצאה תרגום על ידי Google רובם רע מאוד או לא נכון, אנחנו חייבים להיות באופן ידני עריכת תוצאה / Chace עם תרגום אנושי טוב יותר עבור כמה הודעות

אז כמו tos Google Translate, אנחנו לא יכולים לשנות ולשמור את התוצאה תרגום / chache כמו שאמרת מעל נועז, אבל אנחנו יכולים לתרגם את ההודעה ידני 100% כי צריך תרגום אנושי טוב יותר לפרסם את זה, אז שום דבר google תרגום בתפקיד עריכה כי על ידי תרגום אנושי

לדוגמה יש לי הודעה אחת כי התוצאה רעה מאוד בשפה אחרת עם Google Translate, כך מנהל יכול לתרגם את זה פוסט אחד, הוראות 100% ולשמור את התוצאה ללא צורך לנקות אותה האחרונים

הממ אני עדיין חושב איך לעשות את זה עם הגרסה הנוכחית vbet כעת באמצעות phpmyadmin או הוראות בתפקיד

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

אנו יודעים כי גוגל היא לא תמיד מושלמת. עבור שפות כמה זה פשוט נהדר, עבור חלק לא גדול כל כך. אבל זה הופך להיות יותר ויותר טוב.

נתת רעיון נהדר - כדי לאפשר לכתוב תרגום שלם מאפס. וזה יהיה בסדר על פי תנאי שירות Google. אנחנו מקבלים את זה ואני חושב שאני כבר יודע איך אנחנו יכולים להפוך אותו מאתר הממשל.

נתת רעיון נהדר - כדי לאפשר לכתוב תרגום שלם מאפס. וזה יהיה בסדר על פי תנאי שירות Google. אנחנו מקבלים את זה ואני חושב שאני כבר יודע איך אנחנו יכולים להפוך אותו מאתר הממשל.
    אתה יכול לספר לנו איך לעשות את זה בגירסה הנוכחית? או איזה רמז?

אם חבר אחר יש רעיון יותר בבקשה לשתף אותו יותר מדי, כדי שנוכל לחשוב בצורה טובה יותר את זה ביחד

תאריך
    אוקטובר 2009

כרגע אני מציע להחזיק. זה כי אם עדכון נתונים המטמון ידנית הוא יוסר ממילא לאחר ניקוי המטמון. נצטרך להוסיף עמודה חדשה עבור מטמון הנתונים להכיר בו הם תרגומים אוטומטיים אשר לא, אז מנקה מטמון לא תסיר תרגומים שלך.

אנו גם עובדים להשתלב עם מערכת vBulletin משפטים כדי לאפשר להשתמש בו טקסטים GUI תקן בשפות אחרות. זה יכול להיות קשה בגלל חוסר ווים במקומות המתאימים. בכל אופן גם בלי שנהיה מסוגלים להתמודד עם התרגום הידני. רק בבקשה לקיים עכשיו, אחרת מנקה תסיר תרגומים שלך כמו תרגומים אוטומטיים.

הבנתי בסדר

תאריך
    אוקטובר 2009

אנחנו זוכרים על זה

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •