חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
דף 1 של 2 12 אחרוןLast
תוצאות 1 עד 10 של 16

אשכול: vBAdvanced CMPS בעיות

ג'וניור משתמש
    תאריך
    ספטמבר 2010

Default vBAdvanced CMPS בעיות

הפורום שלי גר / פורומים /, vBAdvanced שלי היא השורש של התחום.

הוספתי את הדוחות העולמית כמצוין בהודעה אחרת בפורום שלך ואני משתמש מיקום "מותאם אישית" על הדגלים ונכנס $ vbenterprisetranslatorflags רק פעם אחת בתבנית שלי. בדף הבית שלי אני רואה (אני משתמש "אם" מנהלי הצהרה רק כדי לראות את הדגלים) את הריבועים על הדגלים לשים פעמיים מתחת navbar. אני לא רואה את התמונות הדגל למרות שמתי עותקים של אותם / images / vbet / דגלים.

כאשר דגל ריבועים הם לוחצים, האתר מתרגם זאת אני מקבל שנשלחו / פורומים / אבל רוצה להישאר המשתמש בדף הבית כאשר הם לוחצים על דגל. אני רץ nginx והנה הנוכחית שלי משכתב עבור המוצר שלך. אני לא משתמש באפשרות SEO במסגרות vbet.

# התחל תרגום

מיקום ~ / פורומים / .* \\. (כגון JPG | JPEG | gif | css | png | js) {
    root / var / www / htdocs / אשף;
    }

מיקום / פורומים / {
    root / xxx / www / htdocs / אשף;

לשכתב ? / פורומים / vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang = 1 $ האחרון;
    לשכתב ? / פורומים / vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang = 1 $ האחרון;

אם (!-e $ request_filename) {
    לשכתב ^ / פורומים /(.*)$ / פורומים / vbenterprisetranslator_seo.php האחרון;
    }

fastcgi_pass 127.0.0.1:9000;
    fastcgi_index index.php;
    SCRIPT_FILENAME fastcgi_param / xxx / www / htdocs / אשף $ fastcgi_script_name;
    כוללים fastcgi_params;

# לפתור כמה טעויות FastCGI, עם חוצצי ו timeouts יותר סובלנית
    fastcgi_connect_timeout 120;
    fastcgi_send_timeout 60;
    fastcgi_read_timeout 120;
    fastcgi_buffer_size 128K;
    fastcgi_buffers 4 256 אלף;
    fastcgi_busy_buffers_size 256 אלף;
    fastcgi_temp_file_write_size 256 אלף;
    fastcgi_intercept_errors על;

}

# עצור תרגום

1. למה מערכת כפולה של דגלים?
    2. אם יש לי את התמונות בדרך הנכונה, מה היה למנוע מהם להציג?
    3. אתה יודע מה הייתי צריך להוסיף לקובץ cfg nginx שלי כדי לאפשר למשתמש ללחוץ על דגל בדף הבית שלי ולא לקבל שנשלח בפורומים?

תודה

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

קשה לדמיין מה שאתה מתאר. באפשרותך ליצור חשבון מבחן עבורנו, באמצעות אשר נוכל לראות שאתה מתאר? אנא גישה פרטים PM.

אם אתה משתמש ב VBS דינמיקה - אז אתה צריך להשתמש גם זו mod: http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html

גם אני לא יודע מה לכתוב אתה כותב על:
    הוספתי את הדוחות הגלובלית כפי מכוונת בהודעה אחרת
    אז בבקשה לתת כתובת מדויקת וכך נדע אשר מכה בך fallowed.

כדי לשלב את התרגום של תוכן מחוץ מדריך בפורום אתה צריך בור זה ההוראות: http://www.vbenterprisetranslator.co...-2.html # post54

אלה היה מידע כללי. עכשיו לענות על שאלות המדויק שלך:
    1. לא יודע עכשיו. צריך לראות את הפלט HTML עבור רמזים. כמו כן - מה השינויים שביצעת בתבניות? ואתה בטוח שהמקום דגלים מוגדר מותאם אישית?
    2. כנראה חוסר סגנונות. שים לב vBET משתמש עכשיו 1 תמונה עבור כל הדגלים ולהציג אותם באמצעות למרות css. זה יהיה טוב אם אני אהיה מסוגל לראות את מה שאתה כותב, זה יכול לעזור למצוא את מקור הבעיה. עכשיו אני צריך לנחש.
    3. כן. ראו כאן: http://www.vbenterprisetranslator.co...-2.html # post54 רק לאמץ כללים nginx

ג'וניור משתמש
    תאריך
    ספטמבר 2010

Quote פורסם במקור על ידי vBET View Post
    קשה לדמיין מה שאתה מתאר. באפשרותך ליצור חשבון מבחן עבורנו, באמצעות אשר נוכל לראות שאתה מתאר? אנא גישה פרטים PM.
    אני להגדיר את כל עם הנושאים דגלים כפולים. טעות מטופשת מצידי.

כדי לשלב את התרגום של תוכן מחוץ מדריך בפורום אתה צריך בור זה ההוראות: http://www.vbenterprisetranslator.co...-2.html # post54
    אני מודע לתפקיד, אך אני מפעיל nginx אשר אינו בשימוש. Htaccess. אני נכלל סעיף לשכתב שלי mod שלך בהודעה המקורית שלי. מה אני צריך להוסיף או לשנות?

אלה היה מידע כללי. עכשיו לענות על שאלות המדויק שלך:
    1. לא יודע עכשיו. צריך לראות את הפלט HTML עבור רמזים. כמו כן - מה השינויים שביצעת בתבניות? ואתה בטוח שהמקום דגלים מוגדר מותאם אישית?
    זה באמת לא העניין עכשיו.

2. כנראה חוסר סגנונות. שים לב vBET משתמש עכשיו 1 תמונה עבור כל הדגלים ולהציג אותם באמצעות למרות css. זה יהיה טוב אם אני אהיה מסוגל לראות את מה שאתה כותב, זה יכול לעזור למצוא את מקור הבעיה. עכשיו אני צריך לנחש.
    אני מסתכל על סגנונות של הדגלים dir
    3. כן. ראו כאן: http://www.vbenterprisetranslator.co...-2.html # post54 רק לאמץ כללים nginx
    סיפרת לי על המכירה מראש שכבר יש לך.

תודה על הזמן שלך

תאריך
    אוקטובר 2009

. כן - כבר יש לנו כללים vBET NGinX - אתה יכול למצוא את זה בחבילה vBET do-no-upload/tools/redirecting-rules/nginx.txt. עדיין כללים ספציפיים ואינטגרציות מוכנים בצורה htaccess.. קל לאמץ אותם.

אז אלה הכללים htaccess.:
    Code:
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
    מאמצת לאלה:
    Code:
    rewrite ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true last;
    rewrite ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true last;
    זו:
    Code:
    RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbet_outside=true
    RewriteRule ^(.*)$ $1?vbet_outside=true [L,QSA]
    כך:
    Code:
    if (!($query_string ~* 'vbet_outside=true')){
        rewrite ^(.*)$ $1?vbet_outside=true last;
    }
    שים לב כי אלה לא נבדקו. מומלץ לבצע גיבוי כללי לפני השינויים, כך במקרה של בעיות תוכל לבטל את השינויים.

ג'וניור משתמש
    תאריך
    ספטמבר 2010

תודה לך, אני אתן לו זריקה.

תאריך
    אוקטובר 2009

בבקשה לתת משוב. נעבוד על זה עד נעשה כמו כן, זכור כי עליך גם לשנות את תצורת vBET. ראה בעיון בהוראות http://www.vbenterprisetranslator.co...-2.html # post54

ג'וניור משתמש
    תאריך
    ספטמבר 2010

בבקשה לתת משוב. נעבוד על זה עד נעשה כמו כן, זכור כי עליך גם לשנות את תצורת vBET. ראה בעיון בהוראות http://www.vbenterprisetranslator.co...-2.html # post54
    אני צריך להוסיף את הכללים באופן שגוי עבור nginx ו vbacmps. ניסיתי לעקוב אחרי ההוראות שלך את הכללים ששלחת לי, אבל אני פשוט לשמור הרג את האתר.

הבעיה היחידה שלי היא url הדגלים להראות בדף הבית CMPS.

"Http://www .***********. com / פורומים /? שפה = fr"

בפורומים הקישור נראה כך:

"Http://www .***********. com / פורומים / index.php? שפה = fr"

כמו שאמרתי, הם שניהם עובדים, אולם הקישורים דגל cmps להפנות את המשתמש בפורומים, אני רוצה אותם להישאר בדף הם לוחצים את הדגל.

תודה על עזרתך

לערוך

זוהי שגיאה שאני מקבל כאשר מנסה להשתמש הכללים שהוזכרו לעיל:

[Root @ סמוג ~] # / etc / init.d / nginx מחדש
    [Emerg]: "($ QUERY_STRING" המצב לא חוקיים / usr / local / nginx / conf / nginx.conf: 103
    הקובץ / usr / local / nginx / conf / nginx.conf מבחן תצורה נכשלה
    נערך לאחרונה על ידי Smaug; 25-09-10 ב 19:16.

ג'וניור משתמש
    תאריך
    ספטמבר 2010

25 שעות להקפיץ

תאריך
    אוקטובר 2009

האם אתה מגדיר באפשרות vBET לעקוב תרגומים מחוץ לתיקיה בפורום?

גם אם הוא מוגדר ועדיין חוזר בפורום, אז משהו לא בסדר עם כללים נוספים (vbet_outside = לא נכון נוסף). שים לב כי אנו מומחים בתצורת htaccess., אבל תמצאו כאן גם פתרון. אני צריך קצת מידע נוסף - בבקשה תגיד אתה משתמש אחד בלבד תצורה לשכתב, או שהוא מפוצל כמו שהוא צריך להיות במקרה של htaccess.? אם היא לא לפצל, אז כללים נוספים תצטרך להיות שונה, כך nginx יודע איזה מדריך כללים אלה עומדים (htaccess עובד הקשר -. עבור הספרייה שבה היא קיימת).

ג'וניור משתמש
    תאריך
    ספטמבר 2010

האם אתה מגדיר באפשרות vBET לעקוב תרגומים מחוץ לתיקיה בפורום?

גם אם הוא מוגדר ועדיין חוזר בפורום, אז משהו לא בסדר עם כללים נוספים (vbet_outside = לא נכון נוסף). שים לב כי אנו מומחים בתצורת htaccess., אבל תמצאו כאן גם פתרון. אני צריך קצת מידע נוסף - בבקשה תגיד אתה משתמש אחד בלבד תצורה לשכתב, או שהוא מפוצל כמו שהוא צריך להיות במקרה של htaccess.? אם היא לא לפצל, אז כללים נוספים תצטרך להיות שונה, כך nginx יודע איזה מדריך כללים אלה עומדים (htaccess עובד הקשר -. עבור הספרייה שבה היא קיימת).
    כן, זה להגדיר אפשרויות לפצל כאן זה צריך להיות. הנה גוש הקוד עם QUERY_STRING השתנה כי nginx מאפשר זאת אני מקבל הודעת שגיאה שרת פנימי כאשר מדובר uncommented.

Code:
    		location / {
    			root   /var/www/htdocs/wizard;
    			index  index.php index.html index.htm;

# Translate for root
    #			rewrite ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true last;
    #			rewrite ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true last;
    #
    #			if ($query_string !~* 'vbet_outside=true') {
    #				rewrite ^(.*)$ $1?vbet_outside=true last;
    #			}
    # Translate for root
    	}

דף 1 של 2 12 אחרוןLast

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים