חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
תוצאות 1 עד 10 של 28

אשכול: בדיקה: זה טקסט שנכתב בצרפתית

תצוגה היברידית

פוסט הקודם Previous Post   Next Post פוסט הבא

Default בדיקה: זה טקסט שנכתב בצרפתית

Ce texte en français est écrit et je devrais le voir en Anglais.

Je répète:

Ce texte en français est écrit et je devrais le voir en Anglais.

למה אני עדיין רואה את הטקסט בצרפתית מעל השפה כאשר הפורום שלי מוגדר אנגלית כאן בפורום הזה? אני צריך לראות את הטקסט באנגלית עם דגלי קצת לא?
    נערך לאחרונה על ידי Cybershaolin; 14-11-09 ב 18:10. סיבה: טעות דפוס

לגבי השאלה שלי, זה יותר על BBCodes לדעת אם ניתן להוסיף באופן אוטומטי או לא? אני מתקשה להבין את המושג. שמתי לב בשרשור אחר שהיית אומר BBCodes ניתן להוסיף באופן ידני או אוטומטי. אז, באופן אוטומטי לא אומר שאני צריכה לראות את הדגלים הקטנים הודעה # 1 # 2? אני לא מבין את זה מצטער קראתי את ההודעה שלך כאן: http://www.vbenterprisetranslator.co...e-support.html
    נערך לאחרונה על ידי Cybershaolin; 14-11-09 ב 19:42.

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

Quote פורסם במקור על ידי Cybershaolin View Post
    לגבי השאלה שלי, זה יותר על BBCodes לדעת אם ניתן להוסיף באופן אוטומטי או לא? אני מתקשה להבין את המושג. שמתי לב בשרשור אחר שהיית אומר BBCodes ניתן להוסיף באופן ידני או אוטומטי. אז, באופן אוטומטי לא אומר שאני צריכה לראות את הדגלים הקטנים הודעה # 1 # 2? אני לא מבין את זה מצטער קראתי את ההודעה שלך כאן: http://www.vbenterprisetranslator.co...e-support.html
    lang BBCode יתווסף באופן אוטומטי על פי שפת ברירת המחדל של המשתמש. אם זה לא מוגדר או כמו שפה בפורום, אז שום דבר מוגדר.

לגוגל יש אפשרות לזהות את השפה על פי ההודעה, אלא בגלל סיבה ביצועי לא נעשה זאת - גם אנחנו לא לחקור תכונה זו של גוגל. אם אתה חושב שזה יכול להיות מועיל, אז בבקשה לכתוב על זה כאן תכונה בקשות - vBulletin Enterprise מתרגם (vBET) - תמיד נוכל להוסיף תכונה כזו עם אפשרות לכבות ועל
    נערך לאחרונה על ידי vBET; 14-11-09 ב 23:52.

Quote פורסם במקור על ידי vBET View Post
    lang BBCode יתווסף באופן אוטומטי על פי שפת ברירת המחדל של המשתמש. אם זה לא מוגדר או כמו שפה בפורום, אז שום דבר מוגדר.
    אבל זו הבעיה.

אישור המראה, כאן בפורום שלך, השפה שלי מוגדרת אנגלית ... כך הטקסט שלי הודעות # 1 # 2 (הם הוא בצרפתית) הם שונים מאשר השפה בפורום (ב userCP שלי). אז למה הוא עדיין הטקסט שלי בצרפתית? האם אתה אומר לי להוסיף את BBcode ידני? אז אם זה המצב, למה אתה מדבר BBcode להתווסף באופן אוטומטי?

אני לא יכול להבין את זה נכון, אבל אני לא הולך הקישור אתה מתייחס וזו הדרך יש לי את זה. חשבתי, זה היה מנוהל באופן אוטומטי ללא צורך לכתוב את BBcode עצמי.

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

Quote פורסם במקור על ידי Cybershaolin View Post
    למה אני עדיין רואה את הטקסט בצרפתית מעל השפה כאשר הפורום שלי מוגדר אנגלית כאן בפורום הזה? אני צריך לראות את הטקסט באנגלית עם דגלי קצת לא?
    כי אתה לא "אומר" שזה בצרפתית כאן יש לך מדריך מהיר וקל כיצד לעשות זאת: http://www.vbenterprisetranslator.co...e-support.html
    במילים ספורות - אתה יכול להגדיר שפת ברירת המחדל שלך CP המשתמש, או באופן ידני לתאר הודעה על ידי lang BBCode

אם אתה רוצה אתה יכול אפילו לערוך הודעות קודמות שלך ולהוסיף שם זה BBCode, והקסם יקרה

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •