Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Oldal 1 A 2 12 UtolsóLast
Eredmények 1 a 10 A 12

Téma: A Google e-mailek küldése nekem (404) soft hiba?!?

Senior tag

Default A Google e-mailek küldése nekem (404) soft hiba?!?

Az én webmester site kapok kb 2 üzenet egy hónap a Google-tól arról, hogy ők megállapítását (404) lágy hibák jelentése egyszerű szavakkal, hogy az érintettek duplikált URL-ek (vBET translatated url), mert a gyors és egyre növekvő indexelést. Mit kell tennem, hogy megállítsák ezeket a figyelmeztetéseket? Alapvetően az én webmester eszközök Én csak 2 valós (404) nem megalapítja és 102 nem megalapítja, mert az én robots.txt.

-Cache állítva 15 nap
    -Guestcache off

Mit kell tennem, hogy megállítsák ezeket a figyelmeztetéseket?
    Azt hiszem, csak meg kell 301 átirányítása a régi url (url változott, hogy már nem dolgozik) az új url (url oldalt, hogy a munka most) a htaccess, csak keresés az egész fórumot, amely az egyik, hogy valóban szükség van

Senior tag

Én csak összesen 2 valós 404-es hibák, a Google azt mondja nekem, hogy nekem van több száz soft (404) hibákat, de ha rákattintok nekik dolgozik egyébként ez valami köze a lefordított URL-eket, mert írt nekem vissza mondja nekem, hogy az indexelő növekszik túl gyors, de a másolatok ...

Egyébként mit tudok add htcaccess, hogy "elrejtse" a Google-tól, mielőtt dühös.

Quote Eredetileg írta: mario06 View Post
    Én csak összesen 2 valós 404-es hibák, a Google azt mondja nekem, hogy nekem van több száz soft (404) hibákat, de ha rákattintok nekik dolgozik egyébként ez valami köze a lefordított URL-eket, mert írt nekem vissza mondja nekem, hogy az indexelő növekszik túl gyors, de a másolatok ...

Egyébként mit tudok add htcaccess, hogy "elrejtse" a Google-tól, mielőtt dühös.
    hehe azt hiszem, az utolsó utáni fölött már válaszolt, hogy akkor 301-es átirányítás azt htaccess, vagy talán én vagyok hiányzik a megértést, ha tudsz adni például izé úgy néz ki, mint a régi url (url változott, hogy már nem dolgozik, kap 404-es hiba most), hogy új url (url oldalt, hogy a munka most)

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

Szia. Kérjük, adja meg további részleteket. Ahogy értem Webmaster Tools azt mutatja, hogy már csak 2 valódi 404-es hibák, de a Google még mindig e-mailek mintegy sok 404-es hibák. De ezek tényleg működik ... Én kicsit zavaros itt

Kérjük, csatolja a teljes Google e-mailek tartalmát, és néhány ilyen 404 linkeket.

Senior tag

Nem tudok neked a "munka" Soft 404-es hibák több link, mert kiürült a vBET asztalok, most nem vagyok rá a puha 404-es hibák már kapok megfelelő 404 Nem található választ. Tehát ezen a ponton vBET a hibás itt, szeretném emlékeztetni, hogy a Google nem szereti Soft hibák és akkor büntetik meg a kis page rank, és adsense ha megy elég hosszú ideig.

Üdvözlettel

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

Sajnálom, de ebben a pillanatban én nem pontosan érti, mi a probléma lényege. Kérjük, írja meg több, más szavakkal. Nem puha 404-es hibák enymore, csak a helyes 404 - kérjük, adjon néhány példa az oldalak, amelyek nem működik. Mennyi hibát, mint azok létezik? Azt írta előtt, hogy már csak 2 kemény 404-es hibák. Vajon még mindig van egy kérdés?

vBulletin Enterprise Fordító (vBET) személyzet

nincs válasz - megoldódott. Ha nem - kérjük, írja ide, és én nyílik meg ez a téma újra.
    Köszönöm

Senior tag

Kellett fordulnia a 15 napos maximális gyorsítótár 5 napig a probléma megoldására.

vBulletin Enterprise Fordító (vBET) személyzet

így most már megoldódott, igaz?

Oldal 1 A 2 12 UtolsóLast

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •