Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Eredmények 1 a 3 A 3

Téma: Telepítés probléma vbseo

Default Telepítés probléma vbseo

1. Én használ vbseo 3.2.0, én vidám talál ez a kód benne functions_vbseo_createurl.php fájlt, mint oktatás readme.html:

$ Vbseo_gcache_thread ['seotitle'] = vbseo_filter_replace_text ($ TTL);

Már keresés belül minden vbseo fájlokat is, de még mindig nem találja meg

kérem, segítsen, hadd tudjam meg, ha kell én ftp és egyéb részletek

2. Van még nincs megoldás, még így dont kell kikapcsolni "Cserélje ki a" META kulcsszavak tartalom? " Az alapértelmezett nyelv mintha használata előtt vBET? Mint a feltételes talán a vbseo fájlok

Srácok tud én kap támogatást itt kérem Tényleg segítségre van szüksége itt

Már vásárolt vBET több mint 24 órán keresztül menni, de mégis vidám telepíteni, mert a fenti probléma

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

Szia.

1. Kérjük, frissítse vBSEO. Ön a régi változatra.

Az Ön verziót is használhatja vBET, de nem lesz integrált vBSEO, hogy kapcsolatokat nem lesz lefordítva. Minden más vBET funkciókat jól működik.
    Azt is nézd meg magad a kódot, amely a felelős, ez a régi vBSEO verzió egyre szál címek, majd cserélje ki appropriatelly ha nem akarod, hogy a frissítés vBSEO. Ahogy tipp tudom mondani, hogy nézze meg, hol használják funkció vbseo_thread_seotitle. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a régebbi vBET verziók dolgozott a vBSEO 3.2.x (emlékszem a fórum dolgozott 3.2.2), valamint az integráció eljárás más volt, de ebben a pillanatban ez nem fog működni, így nem adhatom régi integráció utasításokat. vBSEO megváltoztatta a kód is vBET, így integráció is kellett cserélni.
    Én csak ellenőrzött és vBSEO 3.2.2 kód található:
    Code:
    $vbseo_gcache_thread['seotitle'] = vbseo_filter_replace_text ($ttl);
    Szóval csak túl öreg - nem támogatott verzió. Kérjük, frissítse, vagy használja vBET nélküli kapcsolatok fordítás (nem a legjobb a SEO), vagy keresse meg a kódot, amely meg kell változtatni, és változtassa meg.

2. Ebben a pillanatban ez a lehetőség is, hogy ki van kapcsolva. Kérjük, vegye figyelembe, hogy ez nem befolyásolja a SEO, hiszen a keresőprogramok egyszerűen figyelmen kívül hagyja a kulcsszó meta tag és használja igazi oldal tartalmát indexelésre.
    Utoljára szerkesztette vBET; 02-09-10 -on 22:45.

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •