Felhívjuk figyelmét, hogy nem integrálja vBET a vBSEO, akkor működni fog, de a kapcsolatok nem lesz lefordítva. Ii jobb, a SEO, hogy integrálja és kapcsolatok fordítani, ezért azt tanácsoljuk ezt. Ha kérdéseket az integráció - az első győződjön meg róla, tette mindent, mert megjelenik. Nyisson meg egy új téma hibajelentést ezért. Továbbá kérjük, írjon, amely vBSEO változat használ.
Mintegy alapértelmezett stílusok fórumokon. Első - kérjük, értesítse nem is nem működik, ha vendég cache van tiltva. 2. - kérjük, írja le, hogyan párosítható alapértelmezett stílus fórumban? Van-e valamilyen vBuletn konfiguráció (ha), vagy történik valami mod. Meg kell részleteket, hogy képes legyen reprodukálni a problémát, és megoldani azt. Továbbá tudnunk kell, hogy ez tényleg bug, vagy valamilyen integrációs kérdés.
Utoljára szerkesztette vBET; 16-08-10 -on 22:43.
Hello:
Tudom megváltoztatni az opció: Teljes File Cache A vendég (BETA!) No.
Állítottam alapértelmezett stílusok Sztár.com normális funkcióit. nincs mod.
Ezt ellenőrizheti: Menj a admincp-fórum és a moderátorok.
Vegyünk minden olyan fórumon, és tegye személyre szabott stílus minden fórumon.
Állítsa Rewrite választási felhasználó által: igen
Ha belépsz a fórumra a stílus változik. Nem számít, milyen stílust használ az adott pillanatban.
Most Mindegy, t működik.
Köszönöm
gondolsz. fórum style chosing a felhasználó? Azt kell jelentkezned, vagy nem?
Nem, nem szükséges.
Láthatjuk ezt az oldalam:
aquaterraria.com - Inicio
Ez az oldal három általános stílus, a felhasználó választhat, hogy:
fehér
Zöld
Barna
Ha megy a fórum:
Dendrobates
A stílus változásai (szín, fejléc ...). Ezt a stílust csak ezt a fórumot és a felhasználó nem választhatja meg.
Amikor az aktív VBER, nem működik.
Van egy vBET aktivizálódik most? vagy nem? mert én voltam a helyszínen, és ezt a stílust workng csak a fő oldalon.