Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Oldal 2 A 2 FirstElső 12
Eredmények 11 a 14 A 14

Téma: Én hozzászólás új téma, vagy választ egy szál vagy törölhetek egy hozzászólást, hogy átirányítja nekem egy üres oldal ...

vBulletin Enterprise Fordító (vBET) személyzet

Kérjük, csak olvasd el egy korábbi posta és válasz itt. Szükség van.

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

Quote Eredetileg írta: Taurus View Post
    Mivel a frissítés a 3.3.6 I folyamatosan egyre ugyanezek fehér oldalakat. Ez történik véletlenszerűen. Azonban mikor tiltsa le vBET ez nem történik meg egyáltalán. Kérjük, tanácsot!
    Én vagyok a fórumon, és nem vagyok képes reprodukálni a problémát. Kérem, mondja meg, hogy továbbra is megmarad. Szintén - szerint a naplók amit PM nekem úgy tűnt, meg kellett frissített termék fájlt, de vBulletin php file volt a régi (meglévő funkció nem volt látható). Lehet szerver cache probléma (nem vBET cache) - ahol az új fájlok nem volt látható és a szerver is használta a régi fájlokat. Ahhoz, hogy lehet az oka.

Röviden: nem tudom reprodukálni azt a forum - tudod? Még mindig megtörténhet, vagy nem? Ha igen - kérjük, írja le pontosan, hogyan lehet reprodukálni ezt a fórumot.

Senior tag

Ez egy trükkös egy. Ez történik véletlenszerűen. Így én is nem tudom mikor fog megtörténni, vagy sem. Azonban az idő vBET volt tiltva, hogy nem történt meg egyáltalán. Kapok vissza, ha tudok egy kicsit több infó.

vBulletin Enterprise Fordító (vBET) személyzet

Helló,

Észrevetted, ezt a kérdést újra, vagy nem? Voltam a fórumon, és csináltam sok hozzászólást, és én nem találtam ezt a kérdést. Meg tudja erősíteni ezt?

Oldal 2 A 2 FirstElső 12

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •