Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Oldal 1 A 2 12 UtolsóLast
Eredmények 1 a 10 A 14

Téma: Én hozzászólás új téma, vagy választ egy szál vagy törölhetek egy hozzászólást, hogy átirányítja nekem egy üres oldal ...

Junior Member

Default Én hozzászólás új téma, vagy választ egy szál vagy törölhetek egy hozzászólást, hogy átirányítja nekem egy üres oldal ...

mikor hozzászólás új téma, vagy választ egy szál vagy törölhetek egy hozzászólást, hogy átirányítja nekem egy üres oldal ... (Internet Explorer nem tudja megjeleníteni a weblapot) Az ötlet ...

Itt az én. htaccess

# Megjegyzés a következő sort (add "#" az elején)
    # Letiltása mod_rewrite funkciót.
    # Figyelem: még mindig le kell tiltani a hack-ben
    # A vBSEO központ megállítani url átírja.
    RewriteEngine On

RewriteRule ^ ((urllist | sitemap_) .* \\. (Xml | txt) (\\. Gz)?) $ Vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php? Sitemap = $ 1 [L]

# VBET Begin

RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & átirányított = / forum / [L, QSA]
    RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & átirányított = / forum / $ 2 [L, QSA]

RewriteCond% {} REQUEST_URI! (Admincp / | modcp / | vbseo_sitemap / | cron)
    RewriteRule ^ ((archív /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

RewriteCond% {} REQUEST_FILENAME!-F
    RewriteCond% {} REQUEST_FILENAME!-D
    RewriteCond% {} REQUEST_FILENAME! ^ (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | képek) /
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

# VBET End

# VBSEO
    # Egyes szerverek igényli Rewritebase irányelvet kell
    # Engedélyezve (távolítsa el '# "az elején, hogy aktiválja)
    # Figyelem: ha engedélyezve van, meg kell adni az elérési utat
    # A root BB mappát (vagyis RewriteBase / fórumok /)
    # RewriteBase /

RewriteCond% {} REQUEST_URI! (Admincp / | modcp / | cron | vbseo_sitemap)
    RewriteRule ^ ((archív /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ vbseo.php [L, QSA]

RewriteCond% {} REQUEST_FILENAME!-F
    RewriteCond% {} REQUEST_FILENAME!-D
    RewriteCond% {} REQUEST_FILENAME! / (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | képek) /
    RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L, QSA]

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

Először frissítse az utolsó kiadás (nem ez vBET 3.3.5, de mi történik egy újabb kiadást ma / tommorow kis hiba korrekciók így nem sürgős, akkor kérjük várjon 3.3.6 nad frissítést követően), és erősítse meg nem történik, még - ha igen, akkor Kamil fogja kérdezni részleteket, mert nem vagyunk képesek reprodukálni, hogy a fórumon (ha nem kérjük, vegye figyelembe, hogyan kell csinálni pontosan).

Azt is dissable vBET egy pillanatra, és ellenőrizze, nem probléma továbbra is fennáll, hogy biztos, hogy kapcsolatban áll vBET. Ha probléma továbbra is létezik a vBET tiltva, akkor isse valahol máshol -, akkor ellenőrizze, hogy az ideiglenes dissabling más modok egyenként, és nézd, ha probléma eltűnik.

A htaccess néz ki OK.

Junior Member

A frissítés nem oldotta meg, hogy .. Én a fogyatékkal élő vBET, és a probléma még mindig fennáll .. Úgy tűnik, hogy a chages, hogy a vBET utasítások szerint kell tennie, hogy a VBSEO fájlokat. Azt kibontotta, és a probléma elment .. Re tette őket, és jött vissza .. Vagy a ki vBET engedélyezve .. Én használ VBSEO 3.5.1 PL1

OK, így - ez nagyon fontos információ számunkra - kipróbáltuk vBET a vBSEO 3.5.1 nem vBSEO 3.5.1 PL 1. Kamil fogja tenni a tesztek, hogy vagyunk képesek reprodukálni a problémát. Ha igen, mi megoldjuk, és lehetővé teszi a gyors javítást, mielőtt új verzió fog jönni. Ha nem fogjuk kérni hozzáférést biztosít a fórumot, hogy képes legyen ellenőrizni, és megoldani is.

Junior Member

OK .. hadd tudjam meg ...

Én visszavonni a módosításokat a VBSEO fájlokat és úgy tűnik, minden rendben **********

Junior Member

Félelmetes ... Köszönöm .. Ti is nagy támogatást!

Senior tag

Mivel a frissítés a 3.3.6 I folyamatosan egyre ugyanezek fehér oldalakat. Ez történik véletlenszerűen. Azonban mikor tiltsa le vBET ez nem történik meg egyáltalán. Kérjük, tanácsot!

vBulletin Enterprise Fordító (vBET) személyzet

Megnéztem azt vBSEO 3.5.1 PL1 verziót a teszt fórumon, és én vidám reprodukálni. Fogok írni róla, hogy Michał.

vBulletin Enterprise Fordító (vBET) személyzet

Helló,

Most a legfőbb fóruma dolgozik ezen legújabb vBSEO 3.5.1 PL1. Én nem találja ezt a kérdést, ezért kérjük:
    1. lehet reprodukálni, hogy a mi legfőbb fórum? próbálja megtalálni ezt a kérdést ezen a fórumon be ide az eredményt.
    2. Ha nem találja ezt a kérdést kérlek PM nekem a forum admincp, FTP és vBSEO cp részleteket és azt fogja találni ezt a kérdést, és javítsd ki a fórumon.

Köszönöm.

Oldal 1 A 2 12 UtolsóLast

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •