Mivel a frissítés a 3.3.6 I folyamatosan egyre ugyanezek fehér oldalakat. Ez történik véletlenszerűen. Azonban mikor tiltsa le vBET ez nem történik meg egyáltalán. Kérjük, tanácsot!
Mivel a frissítés a 3.3.6 I folyamatosan egyre ugyanezek fehér oldalakat. Ez történik véletlenszerűen. Azonban mikor tiltsa le vBET ez nem történik meg egyáltalán. Kérjük, tanácsot!
Megnéztem azt vBSEO 3.5.1 PL1 verziót a teszt fórumon, és én vidám reprodukálni. Fogok írni róla, hogy Michał.
Helló,
Most a legfőbb fóruma dolgozik ezen legújabb vBSEO 3.5.1 PL1. Én nem találja ezt a kérdést, ezért kérjük:
1. lehet reprodukálni, hogy a mi legfőbb fórum? próbálja megtalálni ezt a kérdést ezen a fórumon be ide az eredményt.
2. Ha nem találja ezt a kérdést kérlek PM nekem a forum admincp, FTP és vBSEO cp részleteket és azt fogja találni ezt a kérdést, és javítsd ki a fórumon.
Köszönöm.
Kérjük, csak olvasd el egy korábbi posta és válasz itt. Szükség van.
Én vagyok a fórumon, és nem vagyok képes reprodukálni a problémát. Kérem, mondja meg, hogy továbbra is megmarad. Szintén - szerint a naplók amit PM nekem úgy tűnt, meg kellett frissített termék fájlt, de vBulletin php file volt a régi (meglévő funkció nem volt látható). Lehet szerver cache probléma (nem vBET cache) - ahol az új fájlok nem volt látható és a szerver is használta a régi fájlokat. Ahhoz, hogy lehet az oka.
Röviden: nem tudom reprodukálni azt a forum - tudod? Még mindig megtörténhet, vagy nem? Ha igen - kérjük, írja le pontosan, hogyan lehet reprodukálni ezt a fórumot.