Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Eredmények 1 a 7 A 7

Téma: Milyen verziójú vBET a BB 3.6.8 és vBSEO 3.3?

Junior Member

Question Milyen verziójú vBET a BB 3.6.8 és vBSEO 3.3?

Szia, én vagyok az új ehhez a közösséghez és nagyon érdekel ez a termék.

Tud valaki legyen szíves mondja meg a következőket:

1. Milyen vBET verzió támogatja a vBulletin 3.6.8 és vBSEO 3.3?
    2. Mi a különbség a vBET ingyenes verzió és a non-free verzió?

Köszönjük!

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

Hello. Hivatalosan vBET támogatja vB3.8 vagy 4.0 és az utolsó kiadása vBSEO.

Még mindig van kliens vBET a vBulletin 3.6.x - ez jól működik. Csak egy kérdés kapcsolódik vBulletin hiba, és hogy miért nem vagyunk képesek megjavítani (vBulletin csapatnak szüksége van, hogy rögzítik bug). Ez a kérdés a fordítása archív oldalak, és csak a fórumokon (fő archívum oldal és a téma archív oldalak fordítja is).

Junior Member

Exclamation

Kellett tartani a tervem a vizsgálat vBET mint vBSEO állítja, hogy nem támogatja azt, és ez lehet (vagy lenne) a problémás vBET a vBSEO.

Mindenesetre ma úgy döntöttem, hogy teszt, amit mondott (azt mondta volna dolgozni vBSEO) úgyhogy telepítve az ingyenes változat egy teszt, és én találtam meg a fordítás remekül működik!

Azonban van egy fontos kérdés az URL-ek:

Saját oldal a social networking site (URL xxx.com) integrált egy vBulletin fórum v3.6.8 (URL xxx.com / fórumok).

Telepítése után vBET és változtatásokat fórum gyökér. Htaccess, találkoztam egy probléma - egyszer én választottam a fordítás, nem mehetek vissza xxx.com, mint az összes xxx.com URL most lesz xxx.com / fórum.

Például URL xxx.com / index.php? Page = zene most lesz xxx.com /fórumok /index.php? page = zene és így a társadalmi hálózat része, a helyszín teljesen hibás, mint az összes URL-ek irányítva vBulletin fórumokon.

Valami ötlet, hogyan lehet megoldani ezt?

Én biztosan vásárolni ezt a terméket, ha ezt meg lehet oldani.

Junior Member

Angry

Úgy tűnik, hogy kikapcsolja URL követés a vBET konfiguráció tudom megoldani a problémát URL. De a fordítás is abbahagyják a munkát úgy, ahogy volt. Most melyik téma kattintok, megjeleníti az alapértelmezett angol helyett a korábban választott nyelvet, és minden oldalon fogok kell kattintani a nyelvet zászlót lefordítani. Ez nem kívánatos.

Szeretném az URL-t követő dolgozni anélkül, hogy csavarja fel a URL-t.

Szia.

Ez nem pont a kérdések. Ha probléma ingyenes verzió, akkor kérjük írja ide: Ingyenes verzió vBET2.3.x - vBulletin Enterprise Fordító (vBET)

Valószínűleg van rossz konfiguráció vagy. Htaccess szabályok (check ugye nyúl megfelelő érték Fórum könyvtár paraméter).
    Utoljára szerkesztette vBET; 20-07-11 -on 16:28.

Hi myandy99, én vagyok a vb 3.6.x is, és vbseo 3.5 vBET fizetett változat jól működik majdnem egy év van telepítve, ellenőrizze a hozzászólásaimat, mielőtt

az Ön leírása annak kell htaccess probléma, én már túl előtt és csak a fizető Michał, integráció / létesítési díj 30 $, hogy vBET jól működik és az integrált más script / mod

csak hagyja, hogy a pro telepítés az Ön számára

Az ő kérdése is, mert ingyenes verzió nem támogatja a fordítást külső fórum. Teljes változat fordítását oldalak kívülről fórum, amely generált vBulletin motor.

Ez a menet a kérdés: http://www.vbenterprisetranslator.co...ross-site.html

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •