Tudom, mit hivatalosan is támogatja, mert folyamatosan emlékeztet engem újra és újra és újra De fizetett 30Dollars külön erre a 3,6 kompatibilitási addon / fix úgy, hogy lehet "" hivatalosan támogatott "".
Olvastad az fix, hogy Michael feladta az első post, ez a szál a relatív 2. lépés javítás vBulletin 3.6.12, vBET 3.3.4? Mivel kódolt a 3.4, 3.5, 3.6 a vbenterprisetranslator_functions_hooks.php Nem értem, miért nem találja a 2 további lépéseket 3,6 mert ez összezavarja engem?!?
Nem fogok PM neked szerver adatait, mert minden magyarázható az első hozzászólás, így rögzítse a 3,6 verziót, és e-mailben nekem a php fájlokat, és én elintézem a feltöltés is.
Kezdek nagyon csalódott ugyanazt a választ.
Ezen felül, mivel Michael nem indul támogató 3.6.12 a töltés nekem külön díj tudott támogatást másoknak, hogy van ez is, a problémát egy "egyszerű archívum probléma", hogy oldották meg 2 egyszerű lépést, talán érdemes kiszerelt változata 3.6.12 A helyi mod óta foglal 120mbs Nem tudom, hol a probléma.
Mr. kamilkurczak, Tudom kell, hogy tegye a PayPal Transaction ID a további 30 dollár, amit kifizetett ???????