Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Eredmények 1 a 6 A 6

Téma: Mielőtt vásárol

Hibrid Megtekintése

Előző Post Previous Post   Next Post Következő Post
    Junior Member

Default Mielőtt vásárol

Sziasztok,
    Miután megpróbáltam Verzió: 2.3.1 az én teszt fórumon, és kaptam increadable eredményeket növekvő forgalom
    1000 a körülbelül 10.000 kevesebb, mint 20 dayes és én úgy döntött, hogy vásárol teljes verziót a telepítést.
    PHP Code:
    forum.krwetatnt.net 
    Allthough a teszt fórum abot 250 MB, de hogy sok probloplems az én szerver, mi a helyzet a fórumon, amely több mint 4 GB.

PHP Code:
    krwetatnt.net/vb 
    úgy, hogy én vagyok a mozogni ezen a szerveren
    2x Xeon 5335 8x2.00GHz *** RAM

Ahhoz, hogy ez

Intel Dual Core E5620 Quad
    24 GB DDR3 RAM (Triple Channel memória)
    300 GB x 2 SAS 15000 RPM

És az első kérdés az, hogy elég-e vagy sem?

Nézem ezt a fórumot
    PHP Code:
    freshwap.net/forums 
    és én meg között 40000 - 90000 indexelt url minden nyelv esetében igen, hogyan
    Nagy az én adatbázis lesz?

Vajon lefordítani a blog?

Én engedéllyel vBSEO, de még nem uppgrade v 3.5, mi a recomindation?

Van-e speciális beállításokat szolgálja, hogy kérje az adatközpontban korábban?

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

Hello. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a kereskedelmi változat vBET gyorsabb, mint az ingyenes egy (optimalizált algoritmusok, cache, képek ...). Tehát, ha már az ingyenes egyet, akkor a szerver erőforrások lesznek, az biztos elég kifizetni egy.

vBET támogatja a blogok a vB4. Abban az esetben vB3.8 nem tudjuk, hogy teljes mértékben támogatja a többnyelvű közösség, mert vBulletin nem támogatja a blog nincs többé (lásd ide a részletekért) - Így írásban különböző nyelveken biztosan nem támogatott vB3.8 blog. Nem vagyok benne biztos nem fordítás dolgozik ott, de tegyük fel kell - akkor kérheti a felhasználók (a link).

Azt javaslom, hogy frissítse vBSEO a 3.5. Azt megerősítették, hogy átirányítás loop kérdéssel vBET 3.3.4 és 3.3.2 vBSEO - ez megoldja maga után vBSEO frissítést 3,5

Ha bármilyen egyéb kérdése - kérjük, csak kérdez. Szívesen segít

Tiltott

hi vBET, lehet adsense kikapcsolható, és használja a saját textads a kereskedelmi változat, rosszul vásárol következő hetekben.
    köszönöm

Quote Eredetileg írta: nic333 View Post
    hi vBET, lehet adsense kikapcsolható, és használja a saját textads a kereskedelmi változat, rosszul vásárol következő hetekben.
    köszönöm
    AdSense kívül vBET körét - ez rajtad áll, nem, itt van kapcsolva, vagy sem. Is lehet, hogy be van kapcsolva a normál oldalak és valami más kerüljön a lefordított oldalak - ez lesz szükség az egyszerű módosítását sablon, amely magában foglalja a reklám.

Tiltott

hi vBET, lehet a zászlókat tenni a fejléc mint a demo, plusz legördülő menüből

Quote Eredetileg írta: nic333 View Post
    hi vBET, lehet a zászlókat tenni a fejléc mint a demo, plusz legördülő menüből
    Igen. Ön külön opció hová tegye legördülő menüt, és zászló sorban. Szóval, mit látsz a fórumon is a konfiguráció - nem kell semmilyen változás (standard sablon és sablonok, amelyek normál sablon horog - így készül megfelelően a vBulletin).

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •