hello,
Azt hozzá kell férniük a admincp és ftp .. Kérjük, küldjön PM hozzám ezeket az adatokat.
Megpróbálom megtalálni a problémát.
hello,
Azt hozzá kell férniük a admincp és ftp .. Kérjük, küldjön PM hozzám ezeket az adatokat.
Megpróbálom megtalálni a problémát.
Van egy PM.
Üdvözlettel
Megtaláltam a plugin bug .. Most megpróbálok megoldást találni.
kérlek, csak nézd a PM
a számla abbahagyta a munkát, mert a multipe ip felismerés, most a fiók bejelentkezési működik újra .. A majdnem ott
Üdvözlettel
OK, így - munka után ebben a kérdésben azt találtuk, hogy nincs hiba vBET itt. Ez azért van, mert a forum használ vBulletin 3.6 és vBET hivatalosan támogatja vB3.8
Egyébként is megtalálta a módját, hogy ez a munka még a hivatalosan nem támogatott vBulletin 3.6: http://www.vbenterprisetranslator.co...tin-3-6-a.html
Ezek a változások már megtette a fórumon.
Felhívjuk figyelmét, hogy továbbra is lefordított archív oldalak fórumok nem működnek. Ennek oka, hogy a vBulletin hiba ezért kérje vBulletin csapat megoldani. Ha adsz paraméter fórum archív oldalra (ez a f-), Akkor üres oldal jelenik meg. Úgy értem minden paramétert - akár csak ? X = y majd lefagy még vBET tiltva. Így ez esetben, ha van kérni vB-csapat, hogy megfelelő a hiba, valószínűleg a fordítások megkezdi működését (minden rendben van archiválási fő szál oldal).
Mivel nem volt vBET bug van költözöm szál hibaelhárítás részt.
Õk mondták nekem, hogy távolítsa el, mert minden működött, mielőtt a vBET mod.Felhívjuk figyelmét, hogy továbbra is lefordított archív oldalak fórumok nem működnek. Ennek oka, hogy a vBulletin hiba ezért kérje vBulletin csapat megoldani
Nem tudod javítani?Felhívjuk figyelmét, hogy továbbra is lefordított archív oldalak fórumok nem működnek?
Mi annyira más a 3.6.12 és 3,85? A főbb változások fontosak a társadalmi hálózatok úgy tűnik számomra, hogy a vb képest 3-vb 4, egy kicsit több erőfeszítést az Ön részéről nem lett volna bántani nem?
Ahogy leírtam, hogy ha a hiba a vBulletin. Egyszerűen flus you away. Talán azért, mert a rossz kérdés desription. Nem vBET hibája - eredeti archív minden rendben van. Fordítása fórum archívum oldal nem működik, és nem fog működni, mert vBulletin crasches az oldal, ha URL-t addes minden paraméter. És ez nem vBET - akkor dissable vBET hozzá url? X = y, és akkor még crasched achrive fórum oldalon.
![]()