Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Oldal 1 A 2 12 UtolsóLast
Eredmények 1 a 10 A 18

Téma: vBET Súlyos Bug Megtaláltam!

Senior tag

Exclamation vBET Súlyos Bug Megtaláltam!

Most már értem, miért az én oldal nem indexelt helyesen 52x.

A vBet telepített ad NEM TALÁLT minden az én archív fájlokat, miután 6 óra escluding, hogy mindent egyetlen mod 1 1 kiderült, hogy ezt már próbálták 3.33, 3.34 nélkül vBet az archívum jól működik..

Kérem adjon nekem egy javítás erre a problémára!

Üdvözlettel

Senior tag

Senki a vBET személyzet itt? Szükségem van egy fix!

PS. Nem volt ez a probléma az ingyenes verzió

Üdvözlettel
    Utoljára szerkesztette mario06; 29-06-10 -on 22:38.

vBulletin Enterprise Fordító (vBET) személyzet

hmm nem tudom reprodukálni ezt a kérdést. Meg tudod mutatni nekem, hogyan tudok csinálni?

Senior tag

Én feltöltése oldalamon várjon 5 percet, és én majd link a pm

Senior tag

Én pm'ed vársz választ, vBET be van kapcsolva, és a téma archív hogy nem található (404), amint erősítse meg fogom tiltani, hogy böngészhet az archívumot újra, így látni magad, hogy működik anélkül vBET.

tekintetében
    Utoljára szerkesztette mario06; 29-06-10 -on 22:39.

Senior tag

kamilkurczak, Vártam itt te is megerősítik a hibát, és offline módba 20 perc után válasz nélkül nekem?

Ez nem a megfelelő módon kezelni fizető ügyfelek!

Senior tag

Segítségre van szükségem hol van mindenki?

Senior tag

Meddig kell várnom?

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

Sajnálom, hogy így kellett várni. Én már küldeni Kamil emlékeztető a problémát. Továbbá kérjük, vegye figyelembe, hogy nem kell letiltani egész vBET - ez kell ahhoz, hogy a letiltás csak vBET plugin archívum (minden 'archívum

Ahogy láttam, Kamil nem volt képes reprodukálni azt a szervert, és kérte meg a részletes utasításokat róla (nem kell tennünk valami különlegeset látni, vagy csak az egész archívum lefelé). Ha nem fogjuk reprodukálni azt a szervert, mi kell hozzáférési adatait a Admin CP és FTP, hogy képes legyen ellenőrizni, hogy miért történik, és javítsa ki.

Akkor is, ha van más plugin (ide nem értve vBSEO), amelyek segítségével néhány archív horgokat próbáld meg ideiglenesen letiltani ezeket plugin és ellenőrizze nem vBET fog működni az archívumok majd. Ez ellenőrizni kell még néhány konfliktus kérdéseket itt.

Senior tag

Már próbáltam kikapcsolni a vBET archívum plugint tegnap, de az archívum még mindig sérült, amikor vBET engedélyezve van, így meg kell tiltani vBET, hogy az archívum működik.

A probléma egyszerű.

1. vBET On
    = Archívum sérült

2. vBET Off
    = Archívum dolgozik

Mint azt fentebb már említettük Eltávolítottam minden egyes plugin (1by1) tegnap, és megállapította, vBET, hogy a tettes, a vizsgálat után azt visszaállította a biztonsági mentést.

Nincs igazán semmi különöset nem kell tennie, hogy abban, hogy az nem található (404) hiba, csak annyit kell az is megy a jobb alsó az oldalra, és kattints a Archívum és kövesse keresztül a szálak | Hozzászólás (még akkor is, mint vendég).

Hozzáférési Nem problémája van, nézzük létre egy ideig csinálni.

Üdvözlettel

PS. Kellett hozzá archívum | sitemap az én robots.txt, mert google kezdett, hogy nekem hibák az archív ütő 17k (404).

PS2. Nincs telepítve vBSEO maybee vBET a hurkokkal | keresi.

Üdvözlettel
    Utoljára szerkesztette mario06; 30-06-10 -on 10:26.

Oldal 1 A 2 12 UtolsóLast

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •