Igazad van. Ezt meg kell inverz. Elnézést hiba
Igazad van. Ezt meg kell inverz. Elnézést hiba
A inverze kódot vBET még mindig nem nekem dolgozik .... bárki megerősíteni, ha én csinálok valamit rosszul?
lehet a helyes kód
if (isset ($ _GET ['t']) & &! isset ($ _GET ['goto']) & & hamis! == strpos ($ _SERVER ['REQUEST_URI'], 'showthread.php')) {
A kód működik, tökéletes a teszt fórum. Kérjük, küld Michal a PM a hozzáférést az FTP.
Ő megpróbálja kijavítani.
Kamil,
ez bejött
if (isset ($ _GET ['t']) & &! isset ($ _GET ['goto']) & & hamis! == strpos ($ _SERVER ['REQUEST_URI'], 'showthread.php')) {
de a $ _GET ['p'] javasolt semmi nem változik **********
mivel a probléma a kap változó goto miért kell ellenőrizni, ha a változó p be van állítva?
Meg tudja erősíteni ezt?
Mindkét javaslat jó. Kódok megfelelő működnek egy teszt fórum .. Fogok írni róla, hogy Michal.
gyere vissza, gyere vissza,
próbálja meg ezt (a kódot):
1. lefordítja az oldalt (nem számít, milyen nyelven)
2. használat menj az első új hozzászóláshoz
Látod? Az oldal nincs lefordítva.
Én ellenőrzése, hogy most.
Csináltam sok tesztek és működik a mi oldalunkon az adott kódot. Kérjük, próbáld ezt:
1. Állítsa be változás, ahogy leírta ("goto" nem létezik kivégzés előtt megy Trought vBSEO -, hogy mi naplók mondja)
2. Új teszt után
3. Ellenőrizze, nem erre a newone működik.
Ha ez - aztán csak flush cache. Valószínűleg kell dolgozniuk flusching a Admin cp -> Karbantartás -> Update Számlálók. Megpróbál Rebuild Fórum Információs talán még mások. Ha ez működni fog újat ten itmeans, hogy működik, és akkor csak azt tárolt régi (rossz) átirányítás.
Kérjük, próbálja meg ezt, és adjon nekünk - ha még mindig nem működik, akkor kell mennem, és ellenőrizze, hogy a szerveren.
vBET a tesztek alatt vBulletin 4.0.4pl1
és a kód
nem működik nekem, de ...Code:if (isset($_GET['t']) && !isset($_GET['p']) && false !== strpos($_SERVER['REQUEST_URI'], 'showthread.php')) {
minden rendben van ... Van valami ötlet, ha ezt a kódot tehet valamit a kódot?Code:if (isset($_GET['t']) && !isset($_GET['goto']) && false !== strpos($_SERVER['REQUEST_URI'], 'showthread.php')) {