Van sok hely, ahol felhasználóneveket jelennek meg. Ha megtaláltad az egyik helyen, ahol felhasználónevek még fordítani - kérjük jelentse itt
Van sok hely, ahol felhasználóneveket jelennek meg. Ha megtaláltad az egyik helyen, ahol felhasználónevek még fordítani - kérjük jelentse itt
Most nehéz észrevenni - furcsa felhasználónevek nem lesz lefordítva. De vannak olyan területek, ahol lehetséges, hogy felhasználónevek lesz még lefordítani. Ha találok ilyen hely fogok dolgozni rajta
Utoljára szerkesztette vBET; 13-10-09 -on 15:59.
Saját felhasználói nevek kerülnek fordítás mindenhol, aki online, hozzászólás, stb.
Utoljára szerkesztette vBET; 08-11-09 -on 01:46. Indok: Rossz BBCode
Ön bármilyen mod, amely eltávolítja a véleményed! ...
Lásd ezt:
http://www.vbenterprisetranslator.co...t.html # post213
Ha van lefordított mindenhol, akkor feltételezem, hogy Ön használ ilyen mod.
Hmm Bocs, nem tudom, mi "remove megjegyzések" jelent. Meg tudod magyarázni, vagy egy példát egy ilyen mod? Mi is összeállít egy listát is a mod, ami "eltávolítása megjegyzések".
vBET használ HTML megjegyzést arra, hogy mely részeit eredmény oldalt ne lefordítani. Egyszerűen hozza ilyen szöveg között:
<!--START vBET NOT TRANSLATED AREA-->
és
<!--END vBET NOT TRANSLATED AREA-->
Így ha néhány mod, amely megtisztítja HTML-megjegyzés majd eredményeként ami jön-hoz végső vBET plugin (ez részére egy global_complete Hook) nélkül e hirdetményeket és vBET van translating mindent-, mint ahogy volt parancsot.
Ezért kérjük, keresse meg a mod, amely eltávolítja a HTML megjegyzések és kapcsolja ki vagy a bővítmény segítségével global_complete horog, meg végrehajtása érdekében 1001. Akkor mindezt az Admin CP.
Ha további tippeket csak hadd tudjam meg én szívesen segít
Próbáltam kikapcsolni az összes global_complete horog plugin (kivéve vBET és vBSEO természetesen), de még mindig fordítja.
Azt kell átmenni minden termékre, és kapcsolja ki egyenként, hogy megtalálják a tettest.