nélkül működik vBET
ok, én felfedezni a problémát, és próbálja meg megoldani
ok, várom.
tekintetében
továbbra is várja köszönhetően
Hi - kérjük, hogy elnézést kérek a hosszú értékelési idő. Ez volt kérdés indította meg, és adott Kamil során a nyaralás ideje. Így talán alig volt terhelve. Most itt vagyok, és azon munkálkodik, hogy végre lezárja a kérdést
Úgy gondolom, hogy ez lenne a legjobb, ha csak ellenőrizni, hogy a fedélzeten, és helyes, ahelyett, hogy több időt veszít. Ezért kérjük, csak a PM nekem való hozzáférés adatait a forum FTP és Admin CP. Továbbá kérjük, adja meg nekem a pontos URL-oldalra, ahol látom ezt a kérdést. Ha ez nem látható most - kérem készülő, hogy néhány teszt téma - akkor távolítsa el azt követően, hogy korrigálja a problémát.
Kérjük, csak nézd utolsó válasz -, mert nem vagyunk képesek reprodukálni azt a szerverek kértünk meg a hozzáférési adatait. Mi lesz chcek és helyes, hogy a helyére
Szeretném kijavítani magamat, adjon nekem valami lehetőség, hogy én is kipróbálni, amikor kattintson szerkesztés téma (I ne érjen semmit), majd nyomja meg a menteni minden rendben jelenti, hogy ez azt mutatja, igaza van.
igen, de Michał írta korábban hozzászólás a javaslatok megoldást. Nem működött.
Nem tudjuk reprodukálni ezt a kérdést a teszt fórumon, így nagyon nehéz megtalálni a jó megoldást.
Ha tudjuk, hogy a probléma hol van a kód, akkor könnyű megtalálni a megoldást.