Szeretném kijavítani magamat, adjon nekem valami lehetőség, hogy én is kipróbálni, amikor kattintson szerkesztés téma (I ne érjen semmit), majd nyomja meg a menteni minden rendben jelenti, hogy ez azt mutatja, igaza van.
Szeretném kijavítani magamat, adjon nekem valami lehetőség, hogy én is kipróbálni, amikor kattintson szerkesztés téma (I ne érjen semmit), majd nyomja meg a menteni minden rendben jelenti, hogy ez azt mutatja, igaza van.
igen, de Michał írta korábban hozzászólás a javaslatok megoldást. Nem működött.
Nem tudjuk reprodukálni ezt a kérdést a teszt fórumon, így nagyon nehéz megtalálni a jó megoldást.
Ha tudjuk, hogy a probléma hol van a kód, akkor könnyű megtalálni a megoldást.
Ha jól értem - a cím hibás, és készített szerkesztését és mentését nem változott semmit, akkor korrigálni? És hogyan néz ki az új téma - a sérült vagy az OK?
Is - Még mindig várja a hozzáférési adatait ahhoz, hogy megoldja ezt a problémát. Ebben a pillanatban tartod magad. Kérjük PM hozzáférési adatait, így képesek leszünk megoldani a problémát, és zárja be.
Tehát lehet, hogy már megoldódott, és mit látsz csak cache rossz eredmény a korábbi verziókat. Kérem, mondja, hogyan működik a teljesen új téma - az eredmények rendben vannak, akkor (anélkül, hogy ez a dummy szerkesztés lépés). Ha OK, akkor úgy gondolom, hogy a kérdés már nem létezik, és mi is közel ezt a kérdést![]()
nincs válasz - úgy értem, hogy megoldódott. Ha nem, kérjük írja ide, és én nyílik meg ez a téma újra.