Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Eredmények 1 a 10 A 10

Téma: SERVERD olvasásához BY vBET!

Junior Member

Thumbs down SERVERD olvasásához BY vBET!

A kiszolgáló volt, csapkodott, mert nekem van vBET.

EZ A CLUE, amely megerősíti IT:
    gyökér 27888 1 0 18:26? Ss 0:00 / usr / sbin / exim-Mc 1OSBjj-0007Cf-4S SERVER_SIGNATURE = <cím> Apache/2.2.14 (Unix) mod_ssl/2.2.14 OpenSSL/0.9.8e-fips-rhel5 mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 Server at www **** com Port 80 </ address>? UNIQUE_ID = TCTYtbylwV0AAEFiMjYAAABQ HTTP_USER_AGENT = Wget/1.10.2 (Red Hat módosított) SERVER_PORT = 80 HTTP_HOST = www **** com DOCUMENT_ROOT = / home/w11s0s3r/public_html SCRIPT_FILENAME = / home/w11s0s3r/public_html/vbenterprisetranslator_seo.php REQUEST_URI = / archív / index.php/f-23.html SCRIPT_NAME = / vbenterprisetranslator_seo.php HTTP_CONNECTION = Keep-Alive REMOTE_PORT = 41741 PATH = / bin: / usr / bin PWD = / home/w11s0s3r/public_html SERVER_ADMIN = webmester **** com REDIRECT_UNIQUE_ID = TCTYtbylwV0AAEFiMjYAAABQ REDIRECT_STATUS = 200 HTTP_ACCEPT =* / * REMOTE_ADDR = 72.55.191.104 SHLVL = 1 SERVER_NAME = www *** com HTTP_PRAGMA = no-cache SERVER_SOFTWARE = Apache/2.2.14 (Unix) mod_ssl/2.2.14 OpenSSL/0.9.8e -FIPS-RHEL5 mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 QUERY_STRING = SERVER_ADDR = 188.165.193.93 GATEWAY_INTERFACE = CGI/1.1 SERVER_PROTOCOL = HTTP/1.0 REDIRECT_URL = / archive/index.php/f-23.html REQUEST_METHOD = HEAD _ = / usr / sbin / sendmail
    w11s0s3r 27996 27888 1 18:26? D 0:00 / usr / sbin / exim-Mc 1OSBjj-0007Cf-4S SERVER_SIGNATURE = <cím> Apache/2.2.14 (Unix) mod_ssl/2.2.14 OpenSSL/0.9.8e-fips-rhel5 mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 Server at www *** com Port 80 </ address>? UNIQUE_ID = TCTYtbylwV0AAEFiMjYAAABQ HTTP_USER_AGENT = Wget/1.10.2 (Red Hat módosított) SERVER_PORT = 80 HTTP_HOST = www **** com DOCUMENT_ROOT = / home/w11s0s3r/public_html SCRIPT_FILENAME = / home/w11s0s3r/public_html/vbenterprisetranslato ^ C
    Azt nem lehet eltávolítani vBET!
    Kérem, segítsen nekem szerver küld egy csomó spam e-maileket!
    Alatt repedt!

HELP Michał Podbielski!
    Utoljára szerkesztette PabloAM; 25-06-10 -on 17:35.

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

Én elemzi az üzenetet ebben a pillanatban.

Addig kérjük, értesítse miért nem tud csinálni dissable / UNINSTAL vBET? Mi történik?

Kérem, miért gondolsz, hogy vBET hiba? Én nem látom.

Emellett - nem talált, amely kódot küld az e-maileket SPAM?

Nem látom a forum - vbenterprisetranslator_seo.php eltávolítottuk és a. htacces szabályok még mindig mutatva ezt a fájlt. Admin CP működik, ahogy én látom.
    Utoljára szerkesztette vBET; 25-06-10 -on 18:19.

Junior Member

Ő használ vbenterprisetranslator_seo.php adja be a XSRIPT a honlapomon.

Amikor megpróbálom unistall termék, és törlése vbenterprisetranslator_seo.php az én szerver My Web ne működik, mert szükségem van "vbenterprisetranslator_seo.php" az FTP: S

Hogyan tudok unistall "ALL" vBET?

Köszönöm a választ

UPDATE:
    Én hiba unistalling vBET:
    http://img822.imageshack.us/img822/2...nistalling.jpg
    http://img337.imageshack.us/img337/4...istalling2.jpg
    Utoljára szerkesztette PabloAM; 25-06-10 -on 18:35.

Mint írtam még mindig megvan. Htaccess szabályok mutat vbenterprisetranslator_seo.php - Csak megjegyzés azokat.

Szintén nem kell eltávolítani vBET - elég csak kikapcsolni. Különösen, hogy én még mindig nem értem, miért gondolod, hogy ez vBET kérdés, és lehetséges, hogy nem.

Kérjük, mondja, hogy az első üzenet határozza meg, hogy valaki használja vbenterprisetranslator_seo.php beszúrni XSCRIPTs amelyhez írt. Felhívjuk figyelmét, hogy vbenterprisetranslator_seo.php nincs semmilyen releváns logikája - csak Front Controller. Igényeket, hogy a fórum lesz át ezt a fájlt, és a vbseo.php használata után. Így ha eltávolítja vBET szabályok, látni fogja, minden naplók mutatva-hoz vbseo.php ami nem azt jelenti, hogy a vbseo.php felelős támadás.

Tehát ebben a pillanatban úgy gondolom, hogy olvassa el a naplók rossz, és hogy vbenterprisetranslator_seo.php nem felelős a támadást. Tudom, hogy tévedek, de ha annyira biztos, akkor kérjük, ismertesse, hogyan történik (ez XSCRIPT beszúrás a vbenterprisetranslator_seo.php) - Fogjuk elemezni.

Kérjük, vegye figyelembe - ez a mi érdekünkben, hogy ügyfeleink biztonságban. Így tesszük a legjobb erőfeszítés-hoz megfejt a kérdés, ha ez okozza a vBET. Az Ön saját biztonsága érdekében - kérjük, írja le pontosan miért gondolod, hogy ez történik, a vBET. Egyébként, ha rossz - mit várok, mert sokan azt hiszik, hogy mindent megtett vbenterprisetranslator_seo.php -ami csak módosítja a kiszolgáló változók, és nem csinál semmit még, de az összes kérelmet megy, ezért az emberek rossz benyomást - tehát ha baj, majd csak lesz laza a vBET-gyorsítótárban és beállításokat, és továbbra is megtámadják, mert volt, rossz dolog (csendes tanácsol-hoz megbénít vBET nem uninstall).

Ezért kérjük, ismertesse miért thinging, hogy vBET lehet ebben a támadást. Eddig írtál csak mit gondol, de nincs szó, mitől úgy gondolja, hogy.

Körülbelül az első dolog - én fene azt.
    A 2. - Ön csak szükség-hoz szerver vBET fájlok eltávolítása. Különösen / Includes / xml / cpnav_vbenterprisetranslator.xml -Ez egy vBET menüt definiálja.

Senior tag

Quote Eredetileg írta: PabloAM View Post
    Ő használ vbenterprisetranslator_seo.php adja be a XSRIPT a honlapomon.

Amikor megpróbálom unistall termék, és törlése vbenterprisetranslator_seo.php az én szerver My Web ne működik, mert szükségem van "vbenterprisetranslator_seo.php" az FTP: S

Hogyan tudok unistall "ALL" vBET?

Köszönöm a választ

UPDATE:
    Én hiba unistalling vBET:
    http://img822.imageshack.us/img822/2...nistalling.jpg
    http://img337.imageshack.us/img337/4...istalling2.jpg
    Telepítse újra próbálja eltávolítani újra, akkor kézzel törölje az összes vBET feltöltött fájlokat ebben a sorrendben:

1. újra
    2. uninstall
    3. manuálisan törölje az összes feltöltött fájl vBET

PS. Michael, ezt meg kell vizsgálni alaposabban, mert szeretnék aludni biztonságos éjjel.

Az első dolog, - ez a kis vBET bug. Már találtam megoldást - ez szerepelni fog a következő kiadásba. A gyors javítás:
    1. Nyissa meg a vBET termék fájlt: do-not-upload/product-vbenterprisetranslator.xml
    2. Keresés:
    Code:
    $vbulletin->db->query_write('DROP TABLE ' . TABLE_PREFIX . 'vbenterprisetranslator_cache_'.$code.);
    3. CSERE szerint:
    Code:
    $vbulletin->db->query_write('DROP TABLE ' . TABLE_PREFIX . 'vbenterprisetranslator_cache_'.$code);
    4. Import termék fájlt újra
    5. Uninstall újra

Kérjük, távolítsa el vBET fájlok után. Ha eltávolította már - kérjük, töltse fel.
    Utoljára szerkesztette vBET; 25-06-10 -on 19:02.

Quote Eredetileg írta: mario06 View Post
    PS. Michael, ezt meg kell vizsgálni alaposabban, mert szeretnék aludni biztonságos éjjel.
    Kérjük, olvassa el itt, és választ adott: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post3545

Nincs válasz. Ebben az esetben sem mondja, hogy ez vBET hiba és fájl nevezték bűnösnek nincs logika oldal generációs, így beiktatása scriptek, hogy nem lehet ott - ez csak front controller.

Kiadás zárva.

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •