Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Oldal 1 A 2 12 UtolsóLast
Eredmények 1 a 10 A 12

Téma: VBET Break My fórum

Senior tag

Default VBET Break My fórum

Mikor én teszi vBET, egyes oldalakon téma Eszközök menü szünetek, azaz a link tetején egy szál - a legördülő menüből eltörik, a legördülő eltűnik, ez jön vissza, ha letiltja vBET.

Másrészt a szál eszközök alján a szál hiányzik ez ikonok, ezek jelennek meg, ha i letiltja vBET. De menet eszközök nem jelennek meg az alján minden, és nem minden az én más oldalakon.

Végül a "Válasz" ikon eltűnik. Ez megint hibajavítások is, ha letiltja vBET.

Minden 3 hiba történt együtt és ugyanazon az oldalon.

Ez csak akkor történik meg a vendégek. Köszönöm.

Lásd itt - Örök "megszerzése hálózati cím" a hálózati kártya - Számítógép Juice

Senior tag

Itt van, amit az oldal kell kinéznie;

Megszerzése hálózati címet újra és újra - Számítógép Juice

Téma legördülő tetején oldal működik, Hozzászólás ikon ott van, és menet eszközök Today nem jelenik meg.

Mint mondtam, ha letiltja vBET minden oldal így néz ki egy / \\

Ha én teszi vBET néhány oldalt néz ki, mint az első példa, így vBET szünetek, hogy a fórum néz ki és működik.

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

Nem ez történik, amikor Teljes File Cache a Vendég be van kapcsolva, vagy nem számít?

Senior tag

Ha én letiltja a teljes file cache, működik tökéletesen.

OK, így - tudjuk, hogy az ok most. Elnézést a bajok - Ez a funkció még mindig béta állapotú, nem volt kérdés egyáltalán szerverünk, de látom, hogy egyes kérdéseket a egy. Így ellenőrizze, hogy szükségünk van hozzáférése az Admin CP és FTP. Már látom, hogy a törött oldal egyes szkriptek nem tartalmazza - ellenőriznie kell, hogy miért.

Továbbá kérjük, először próbálja meg csak, hogy távolítsa el a megfelelő cache fájl (megtalálja azt a / Vbet_guestcache / hu / könyvtár - ismerős név szerint - nem csak távolítsa el az összes fájlt tartalmazza. Talán vB csak generált ilyen oldal valamilyen okból, vBET gyorsítótárba most látható tárolt eredményt. Ha még egyszer előfordul után cache -, elszámolási -, küldje el nekünk a hozzáférés adatait, majd megoldjuk.

Egy másik módja, hogy miért is előfordulhat, hogy valami változik az eredmény, miután cache is. Nem igazán hiszem, hogy ez - ebben az esetben minden oldalon lenne ugyanerre a kérdésre. Is látom, kevés jelentős js script, és az ilyen dolgok egyszerűen szerepelnek sablonok nem vett fel dinamikusan, egész kimenet.

Így - kérjük cache-elszámolási és nekünk kimenet.

Senior tag

Ok tehát én törölte a lap, és cache-elt ismét tökéletes.

Így vBET cache én egész fórumon, nem csak a lefordított oldalak?

Senior tag

Lehet kizárni az összes angol oldal?

OK - úgy értem nincs probléma. Az ok vBulletin magát, amely valamilyen okból keletkezett oldalon nélkül néhány szkriptet (talán megváltozott konfiguráció).

Cache törlődik, és jól működik most Fájl cache számára hangolt be. Kiadás megoldott és mozgó azt hibaelhárítás részt.

Ebben a pillanatban nincs lehetőség, hogy kizárja a normál lapok -, de tudjuk felvenni. Kérjük, nyissa meg az új téma a szolgáltatás iránti kérelmet, hogy

Senior tag

Még mindig csinálja, az egyes oldalak nem mások, ha egy bot az első, az oldal, hogy cache hibákat, mint kifejtette, ha a felhasználó az első, az oldal is cache ok.

Azt hiszem ez azért van, mert a bot nem tudja végrehajtani ajax, így látja az oldal kissé eltérő a normál böngészőt.

Nem - ez nem azért, mert boot nem tudja végrehajtani ajax. Mert végre ajax ha ned, hogy a script tartalmazza a HTML kimenetet. Minden más történik alapozza a HTML első HTML kimenetet (view fa megváltozik, stb)

Úgy tűnik, hogy a fórumon csizma egyszerűen kap más kimeneti, hogy a normális vendégeket. És ebben a pillanatban vBET összes vendégek ugyanolyan lények. Meg tudja mondani használ valamilyen speciális mod, vagy valamilyen vBulletin konfiguráció, amely meghatározza, nem vendég boot és ilyen esetben vissza más eredményt?
    Ha úgy találjuk, hogy hogyan készül a forum is egyszerűen létre a különböző cache fájlokat csizma és a normál vendég, most - minden vendég csak vendégek Full File Cache funkciót, és mi cache eredményre jutunk. Tehát ebben a pillanatban a következőket teheti:
    - Kikapcsolja ezt a funkciót
    - Elfogadom, hogy most már minden vendég jelenik meg ugyanaz a dolog nem számít, ezek csizma vagy az emberek
    - Letiltása funkció, amely akkor a különböző kimenet csizma

Mint írtam - tudjuk kezelni ezt, ha tudni fogjuk, hogyan csizma határozzák meg a forum.

Oldal 1 A 2 12 UtolsóLast

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •