/ Home / www / doc /*****/ sajatwebhely / www / forum / global.php (238): eval () 'd code on line 3
Vedd meg ezt a frissítés után 333-334, feltöltött fájlok és az importált termék (ellenőrzött írja felül a létező termék).
Az írásra?
/ Home / www / doc /*****/ sajatwebhely / www / forum / global.php (238): eval () 'd code on line 3
Vedd meg ezt a frissítés után 333-334, feltöltött fájlok és az importált termék (ellenőrzött írja felül a létező termék).
Az írásra?
Kérjük, adja meg a pontos BB verzióját és tartalma global.php file körüli vonal 238 (és a pont, amely az egyik 238).
VB verzió 3,84 global.php is:
Nem vagyok biztos abban, Dreamweaver mutatja a helyes sort tettem hozzá a teljes kódot arround ezt, 238PHP Code:
// if user can control panel, allow selection of any style (for testing purposes)
// otherwise only allow styles that are user-selectable
$styleid = intval($styleid);
$style = NULL;
($hook = vBulletinHook::fetch_hook('style_fetch')) ? eval($hook) : false;
if (!is_array($style))
{
$style = $db->query_first_slave("
SELECT *
FROM " . TABLE_PREFIX . "style
WHERE (styleid = $styleid" . iif(!($vbulletin->userinfo['permissions']['adminpermissions'] & $vbulletin->bf_ugp_adminpermissions['cancontrolpanel']) AND !$userselect, ' AND userselect = 1') . ")
OR styleid = " . $vbulletin->options['styleid'] . "
ORDER BY styleid " . iif($styleid > $vbulletin->options['styleid'], 'DESC', 'ASC') . "
LIMIT 1
");
}
define('STYLEID', $style['styleid']);
($ Hook = vBulletinHook: fetch_hook (style_fetch))? eval ($ hook): false;
Utoljára szerkesztette Ramses; 22-06-10 -on 16:56.
Kérem, kapcsolja ki vBET plugin style_fetch horog, és ellenőrizze, hogy nem dolgozik most. Ha nem, akkor kérjük, kapcsolja ki más plugin style_fetch horgok egyesével (lehet kapcsolni a korábbi), és ellenőrizze, amikor elkezd dolgozni. Ha megtalálta azt, amelyik bűnös -, küldje el nekünk, melyik az.
Utoljára szerkesztette vBET; 22-06-10 -on 17:06.
Köszönöm, letiltása vBET style_fetch megoldja ezt a hibát, de most nincs zászlók, amely csak a helyőrzőket.
Bocs, láttam, ahol elkövette azt a hibát, nem jövök vissza a második.
Rendben, nagyon sajnálom, hogy lettél felesleges munka egyszerűen feltöltötte a mappákat egy rossz könyvtár. Minden most jól van.
Utoljára szerkesztette Ramses; 22-06-10 -on 19:34.
Most már jól működik, hanem egy vBET funkció le van tiltva. Ezt nem lehet így.
Ez a funkció le van tiltva, hogy elemezze, mi a baj.
Kérjük, írja már meg, hogy működik, ha a bővítmény engedélyezve van?
Ha ez nem működik egy olyan kérdés, és mi kell rögzíteni annak érdekében, hogy minden a funkciót.
Utoljára szerkesztette kamilkurczak; 22-06-10 -on 23:23.
Mint mondtam az előző hozzászólás én hibám volt, feltöltöttem a vBET mappákat gyökér helyett fórum könyvtárban. Ez mind rendben.
OK, így - csak a biztonság kedvéért. Most fut minden plugin be van kapcsolva - igaz?![]()
![]()
Igen Michal, az összes plugin is engedélyezve van. Még a vendégek cache van most, remélem, ez mutatja hatások csökkentése a szerver terhelés hamarosan. Köszönöm a nagy segítséget.