Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Eredmények 1 a 5 A 5

Téma: Nem fordítás, csak nem angolul?

Junior Member

Default Nem fordítás, csak nem angolul?

Remekül fordítás angol mást ... Azonban, ha navigálni a / forum / es /**********, majd postai úton spanyol, akkor nem konvertálja a poszt vissza angol (vagy más nyelven).

Én meg:

Mutasd eredeti szöveg a felhasználó: Beküldte Javascript

és megpróbálta a másik lehetőség, de egyik sem mûködik. Biztos vagyok benne, hogy valami hülye csinálok ....

Továbbá, én nem láttam lefordítva URL-t, de biztos vagyok rendben, hogy most. (A vBSEO)

vBulletin Enterprise Fordító (vBET) személyzet

hello,

Először (kb. a második kérdés) - Linkek, melyek fordították, meg kell változtatnia két fájlt:
    1. FORUM_ROOT / includes / functions_vbseo_createurl.php
    2. FORUM_ROOT / includes / functions_vbseo_url.php
    A teljes utasítás van a do-nem-upload mappát (readme) - része a vBSEO integráció (Integráció más modok)

Most a fő kérdés (fordítás): go to-> admincp-> vBET-> google
    Azt javaslom beállítása bizalom google Amikor bizalmat érdemel A Google nyelvfelismerés
    Beállíthatjuk, hogy a megbízhatósági szinten - azt javaslom, hogy hozzanak 0,1 (10%) a Google nyelvfelismerés Bizalom
    Alapértelmezés szerint, ha az 0,1 -, így ha a Google legalább 10%-biztos az üzenet nyelvét, akkor vBET jelöli új üzenet lang bbcode automatikusan. Ha a Google nem biztos elég - üzenetet változatlan marad, és az admin frissítheti kézzel, ha ez szükséges.

kötelező, Manuálisan kell szerkeszteni a meglévő hozzászólás. Meg kell tenni a jelenlegi szöveget [lang] címkékkel.
    Minden itt leírt: http://www.vbenterprisetranslator.co...e-support.html
    Utoljára szerkesztette kamilkurczak; 04-06-10 -on 22:30.

Junior Member

A fordítás kérdése: értem, ha akarom írhasson a spanyol, én is minden nyelven, beleértve az alapértelmezett, de meg kell tenni a [lang = es] BBCode körüli hozzászólásomat, akkor, igaz? És akkor a rendszer automatikusan lefordítja, hogy bármilyen nyelvet (ha már hozzá a lang BBCode)?

ETA: Kihagyott egy lépéssel a vbSEO utasítások ... is működik már .. KÖSZÖNJÜK ******

Egy kis dolog, és meg vagyok kíváncsi, ha ez rendben van .. nézett egy szál most .. Cím:

Realmente bueno nueva característica .

Az URL tartalmazza az ékezetes i ... az, hogy rendben van a google, stb?

realmente-bueno-nueva-caracter%C3%ADstica-628861/
    Utoljára szerkesztette widotcom; 05-06-10 -on 00:12.

hello,

ez nem ok (karaktermagassággal% C3% ADstica)

Pleae győződjön meg róla, hogy készül az összes szükséges konfiguráció vBulletin (és vBSEO ha) leírt readme.html a telepítő csomag. Ha nem, akkor lehet kérdéseket néhány nyelven karaktert.

fordítási probléma: Ha a "Trust Google, ha az eredmény bizalmat érdemel" új hozzászólás automatikusan létrehozni lang bbcode, de meg kell csomagot a régi hozzászólás ebben a címkét.
    Ha írsz, fórum anyanyelvű ez a szöveg nem lesz csomagolva tag.
    Utoljára szerkesztette kamilkurczak; 07-06-10 -on 15:34.

oh, sajnálom ..

Ez nem kérdés. Próbáld ki, hogy ellenőrizze ezt a linket egy másik böngésző (Opera, Firefox),
    le kell fordítani helyesen.
    Ez a böngésző kérdés. Google feltérképezi ezt a linket helyesen (a levél).

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •