Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Eredmények 1 a 4 A 4

Téma: Egy másik sikertörténet

Tag

Default Egy másik sikertörténet

Én még csak a plugint telepíteni, mint 10 nap (fizetett változat), és már megduplázódott az összeg a normál látogatók. És növekszik napról napra.

Az én top nyitóoldalak most több népszerű és több látogatott más nyelveken ..., mint az alapértelmezett angol nyelven.

Ez volt körülbelül 2 3 napig a találatok egyéb országokból származó start meg lassan. De az utóbbi pár nap, hogy már rohamosan növekszik.

Én vbSEO telepítve is, és javasoljuk, hogy mások számára. Ami a fontos, hogy a cím kulcsszavak URL is és végződő. Html. Még nem próbáltam a vBulletin 4,0 URL optimalizálási módszer, ezért nem vagyok biztos benne, hogy mennyire jól, hogy az egyik működik.

Egy dolgot tudok biztosan van, látni fogod, nagyon kevés kulcsszó forgalmat növeli, ha a lapok nem SEO optimalizált, és még mindig végződnek. Php

Továbbá, soha nem módosított a vbSEO Sitemap hogy tartalmazza a más nyelveken. Valójában én tiltva vbSEO Sitemap teljesen, hogy a Google is lassan felfedezni mindent saját. Amint azt helyesen tette. Nem kell, hogy nyújtson be a webhely a különböző verzióihoz google ... Ez fogja találni a tartalom automatikusan és helyezzük a megfelelő kereső. (Google Kína, India Google, stb.)

A találatok növekedett annyira az utóbbi pár nap, hogy el kellett tiltani "aki online"És egyéb kozmetikai tulajdonságait vBulletin tartani szerver terhelés le.

Michal egy zseni, és ez a plugin-rúgások seggét.

Az egyetlen bug belefutottam telepítése során az volt, hogy van egy "márkás szabad" változata vBulletin. Tehát, amikor levette a szerzői jogi megjegyzést, hogy hírnök a működését vBET is. De minden rendben van most és a személyzet itt segített megoldani.

PM for url.
    Utoljára szerkesztette VGF; 01-06-10 -on 16:22.

Tag

Egy kis követően egy hónap, hogy ilyen plugin, én is látni mintegy 75%-os forgalom növekedés előtt.

Figyelembe véve azt már egyre több ezer napi látogatót, mielőtt ezt a plugint telepíteni, én hogy ezt a hatalmas sikert aratott.

Más cégek, mint a vbSEO azt mondta, csak egy ideiglenes forgalmi csúcs egy hétre vagy 2, és amit minden .... Nos, tévedtek.

Apropó, ne próbáld, hogy jó tanácsot nekik ezt a plugint, akkor már ellene több mint egy éve .... valószínűleg azért, mert az ideges, hogy nem találta meg ..

vBET sziklák!

Tiltott

Text automatically translated from: Arabic to: Hungarian
    Translated text
    Örömmel hallom a
    Original text

Junior Member

Jól hangzik!

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok