Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Oldal 3 A 4 FirstElső 1234 UtolsóLast
Eredmények 21 a 30 A 32

Téma: További langtitle elemzés kérdés

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

Quote Eredetileg írta: moman View Post
    Nevermind-talált egy másik: fordítás PM címek nem elemzi az oldal címek private.php

Fix hozzáadásával egy plugin a private_complete:

PHP Code:
    if (strpos($pagetitle'[/langtitle]')) {
    require_once(
    DIR'/includes/vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php');
    $pagetitle vbet_parseTitle($pagetitle);

Tényleg nem lehet reprodukálni ezt a kérdést a szerveren. Gyanítom, hogy nem telepítette megfelelően vBET 3.3.3 - kérem, nézzék meg. Volt sokszor a kérdés, hogy ügyfeleink csak feltöltöttem az új fájlokat, majd elfelejtettem, hogy a behozatali új termék fájlt, vagy az ellenkezője. Ugye nem ellenőrzött végrehajtása a funkció vbet_global_complete léteznek leírt helyen? (http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post3137)

Mi is fut fórumunkban most vBET 3.3.4 beta verzióját, így lehet, hogy a hiba létezik, a 3.3.3 és a már rögzített, hogy (nem emlékszem, hogy). Mégis, kérjük, erősítse meg a tényleges telepítés OK - a legjobb készített frissítés 3.3.3 újra.
    Utoljára szerkesztette vBET; 15-06-10 -on 00:00.

Quote Eredetileg írta: moman View Post
    És még egy:

Nem találtam a módját, hogy erősít ez via plugins. Ehelyett, tettem hozzá ezt a kódot a usercp.php:

PHP Code:
    if (strpos($reputation['title'], '[/langtitle]')) {

require_once(
    DIR'/includes/vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php');

$reputation['title'] = vbet_parseTitle($reputation['title']);

} 
    A közvetlenül alatta
    PHP Code:

$reputation
    ['timeline'] = vbdate($vbulletin->options['timeformat'], $reputation['dateline']);

$reputation['dateline'] = vbdate($vbulletin->options['dateformat'], $reputation['dateline']);

$reputation['reason'] = $bbcode_parser->parse($reputation['reason']); 
    Ha ez az oldal használ global_complete horog, akkor kell kezelni vBET 3.3.3 - lásd előző válasz róla. Ha global_complete nem használt - akkor az ilyen fájlok változás lesz szükség, vagy felveheti azt a bizonyos horgot, ha léteznek olyan ezen az oldalon.

Senior tag

Saját termék fájlt, és az összes PHP fájl mutat fel, mint v3.3.3, ahogy kell. Én azonban nem módosították sok kép, és jó néhány plugin telepítve a fórumon, így meglehetősen valószínű, hogy lehet egy konfliktust.

Úgy vettem észre, hogy a végrehajtási időt a global_complete hook 1000. Amennyiben nem ez újabb kerülje az egymásnak ellentmondó más plugin?

Senior tag

Már megerősítette jelenlétét a globális elemzési funkciót. Én nagyon óvatosan frissíthető 3.3.3, így kétlem, hogy a fájl tartalma lehet kérdés. Ugyanakkor nem látok további hibákat, így azt hiszem, jó az idő-lény.

Én is szívesen mondani, hogy vBET teljesítménye hit az én szerver elhanyagolható, így nem lehet fejlesztésére múlt 3.3.3 miatt sok egyéni / munka javítások, amit végre a saját. 800 online, Elegem szerver terhelés alatt 1,00, és a 1200 online voltak körül 3,00. Nem rossz egy dual-core Xeon hex szerver, azt hiszem!

Szerintem is!

Azt találták, hogy valóban volt egy bug is. Globális langtitle elemzés volt benne a felesleges állapotban, így nem mindig értékelték. Ez már javított, és szerepelni fog a következő kiadásba.

Senior tag

Kérem, tegye egy gyors javítás erre? Nem tudom frissíteni a 3.3.4 most

Én találgatás, hogy a felesleges feltétel az alábbihoz:
    PHP Code:
    function vbet_parseTitleGlobally(&$title$removeNotTranslateSection false) {

if (
    $_GET['do'] != 'postthread' && $_GET['do'] != 'comment' && 0!==strpos($_GET['do'], 'edit') && 0!==strpos($_GET['do'], 'update')

&& 
    strpos($title'[langtitle=')) {

return 
    vbet_parseTitleMultiple($title$removeNotTranslateSection);

Mit tart Ön frissíteni?

Fogom nézni ki SVN hogy ellenőrizze, milyen változtatásokat tett, hogy megoldja a problémát, de - szükség lesz utolsó kiadás elsőként tudni tenni tűzoltás, ha közzéteszi.

Senior tag

Már több módosítást végzett a kódot idővel, és elfelejtettem, hogy hol és miért. Nem akarom, hogy megszegi a dolgok, hogy már a munka!

Felhívjuk figyelmét, hogy nem vagyunk felelősek kódot megváltoztatni ügyfeleink - mi egyszerű nem képes erre. Ha a változtatásokat lett szerint a gyors megoldások, akkor lehet nyugodt - ezek szerepelni fog a következő kiadásban, így minden rendben lesz. Ha néhány egyéb kód megváltozik, akkor azt tanácsoljuk, hogy írjon néhány dokumentum, amely végigvezeti Önt a személyes további lépéseket során frissítések - különben marad a régi vBET verziót, mert o nem tudja, mit és miért van változott.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy én találtam milyen változtatásokra van szükség, hogy megoldja ezt a kérdést, de nem tudom közzé quik fix a fórumon (mert tartalmazza törött bbcode belül). Tehát pelase kérdezni, hogy e-mailben (contact@vbenterprisetranslator.com), és én küldök neked ott.

Oldal 3 A 4 FirstElső 1234 UtolsóLast

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •