Használata vbSEO. Pillanatkép hozzá.
Fogom találni a javítás erre a vBSEO funkció, amely kezeli ezt.
Használata vbSEO. Pillanatkép hozzá.
Fogom találni a javítás erre a vBSEO funkció, amely kezeli ezt.
A functions_vbseo_vb.php:
talál
cseréljePHP Code:
vbseo_thread_seotitle($getnextoldest);
PHP Code:
vbseo_thread_seotitle($getnextoldest);
if (strpos($getnextoldest['title'], '[/langtitle]')) {
require_once('vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php');
$getnextoldest['title'] = vbet_parseTitle($getnextoldest['title']);
}
$vbseo_gcache['thread'][$getnextoldest['threadid']] = $getnextoldest;
Ez nem szükséges. Tudta, integrált vBET a vBSEO, mint leírása readme.html fájl? Melyik változat a vBET használ? Tegnap egy globális langtitle elemzés funkciót.
Igen, én vagyok a legújabb verzió, a 3.3.3.
Furcsa. Kérjük, mondja el, hogyan lehet reprodukálni a problémát - fogunk dolgozni elegánsabb megoldás, amely nem igényel további vBSEO kép megváltozik.
Tud reprodukálni azt ki szerver? Azaz a teszt üzenet a területen?
Nem, ez nem mutatható ki itt, mert nem használja a vBSEO lehetőséget, hogy a téma címeket következő / előző linkek (ezek mutatják a közvetlenül alatta a gyors választ szerkesztő). Az ember először, hogy a lehetőség.
OK, így - tudjuk már, hogy ezt ismételnie. Fogjuk ellenőrizni, hogy a mi teszt fokon keresnek más megoldást. Nagy köszönet!
Sajnálom, de nem tudjuk reprodukálni ezt a problémát.
Kipróbáltuk, hogy a 3.5.0 és a 3.3.3 vBSEO vBET. Melyik verzió van?
Győződjön meg róla, hogy telepítette a legújabb verziót vBET (ha használta)
mi a helyzet frissítést product_vbenterprisetranslator.xml a nem-nem-upload mappát?
Én a vBET 3.3.3 és 3.3.2 vBSEO. Saját langtitle címkék nem elemzi a profil oldal statisztikái sem most, úgy tűnik. Elég furcsa!
A javításhoz elemzési az langtitle a profil "statisztikák" fülre (ahol azt mondja: "Utolsó üzenet: ..."), csináltam ezt a változást a class_userprofile.php:
Keresés:
Csere:PHP Code:
$this->prepared['lastposttitle'] = $getlastpost['title'];
Nincs mód a címkék globálisan elemzi, különben ez a változás nem lenne szükség. Vannak még nincsenek kampók ebben az osztályban fájlt.PHP Code:
$this->prepared['lastposttitle'] = $getlastpost['title'];
if (strpos($this->prepared['lastposttitle'], '[/langtitle]'))
{
require_once('vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php');
$this->prepared['lastposttitle'] = vbet_parseTitle($this->prepared['lastposttitle']);
}