Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Eredmények 1 a 5 A 5

Téma: Az aktiválás e-mailek csak angol nyelven

Tag

Default Az aktiválás e-mailek csak angol nyelven

Remélhetőleg Michal nem érzi túlterheltek, amikor visszatér. Azt hiszem, azt mondta, nem volt súlyos árvíz Lengyelországban. Jó dolog, amit még több segítséget a jövő héten

Különben is .... Próbáltam regisztrálsz egy új felhasználót a különböző lefordított nyelvi változatai a fórum ... és minden alkalommal az aktiváló e-mail mindig jön át angolul.

Én győződjön meg róla, hogy válassza ki a megfelelő (más) nyelven is a regisztráció.

Én a következő beállításokat.

Egyéb> Show eredeti szöveg a felhasználó> Normál
    Egyéb> Show eredeti szöveg vendégek> Normál
    Egyéb> Translate vBSEO üzeneteket JavaScript> Igen
    Google nyelvfelismerés> Mindig megbízom a felhasználó

bármilyen ötleted?

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

Vissza a kérdést. vBET nem támogatja e-mailek fordítását ebben a pillanatban.

Azt már a mi TODO listát, hogy integrálja vBET VB mondatok rendszer. Mikor lesz kész, akkor tudjuk ellenőrizni lehetőség horog be az automatikus e-maileket bejelentés (amely alapoz mondatok), és válassza a BB kifejezés szerint a tényleges fordítás.

Tag

És én is örülök, hogy a jövő héten a szül nagyobb lesz, és Ön, mint ügyfeleink lesz gyorsabb támogatást és gyorsabb az új funkciók vBET
    Félelmetes, jó hallani! Ez egy nagyszerű termék.

Azt már a mi TODO listát, hogy integrálja vBET VB mondatok rendszer. Mikor lesz kész, akkor tudjuk ellenőrizni lehetőség horog be az automatikus e-maileket bejelentés (amely alapoz mondatok), és válassza a BB kifejezés szerint a tényleges fordítás.
    ok, köszi.

Tag

ez megoldható? Én vagyok a 3.3.6 és e-maileket nem kap lefordítva. felugró ablakokat is

Tiltott

Hello!
    Íme a válasz:
    Vissza a kérdést. vBET nem támogatja e-mailek fordítását ebben a pillanatban.

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •