Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Eredmények 1 a 6 A 6

Téma: Én nehezen élnek

Junior Member

Default Én nehezen élnek

Már gondoltam fizetnek, amikor telepíti az ingyenes verziót, de ez volt a probléma. Szóval én feladom figyelembe. Nem végez fordítást. Azt hiszem, a vBSEO

"Parse error: syntax error, váratlan T_STRING a / home / xxx / domain / xxx.net / public_html / global.php (834): eval () 'd code on line 153

"Ha biztosak vagyunk abban, hogy kattintson egy linkre érvényes, lépj kapcsolatba a rendszergazdával."

Script nem működik
    Utoljára szerkesztette rosende; 19-05-10 -on 02:36.

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

Kérem, adjon tartalmat a global.php file körüli vonal 834 (néhány sor előtt és után), és pont, amely a 834. Nem tudom, melyek BB változat használ, így nem tudom ellenőrizni magam.

Junior Member

verzió 3,8,5

vbseo 3,5 RC1

részletek küldeni pm

A kérdés arról szól, generálja a lábléc sablont. Kérjük, ellenőrizze-e még létezik a fórumon, ha zászlók kerülnek a Navbar.

Ha igen, akkor kapcsold ki vBET egy pillanatra, és ellenőrizze, nem probléma továbbra is fennáll. Ha igen, akkor nem kapcsolódik vBET (vBET nem csinál semmit, ha tiltva).

Ha probléma eltűnik vBET ki van kapcsolva, akkor kérjük, PM hozzáférési adatait az Admin CP és FTP - mi kell hozzá naplók pontos tartalmát lábléc sablont, és ellenőrizze, mi a baj van.

Junior Member

Rendben pm küldeni.
    Utoljára szerkesztette vBET; 20-05-10 -on 21:43. Indok: URL eltávolítása óta már PM

Csak ki rosszul. Htaccess - kérjük, tegye a megfelelő vBET szabályok megfelelő helyen. Ahogy kézikönyv leírja azt. Ezután minden működni fog az OK gombra.

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •