Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Eredmények 1 a 4 A 4

Téma: vbseo és. htaccess

Tag

Default vbseo és. htaccess

Én használ vbseo a különböző seo szolgáltatásokat, kivéve én nem átírni olyan URL-ek segítségével vbseo

Nekem is kell hozzá:
    RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & átirányított = / index.php [L, QSA]
    RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & átirányított = / $ 2 [L, QSA]

RewriteCond% {} REQUEST_URI! (Admincp / | modcp / | vbseo_sitemap / | cron)
    RewriteRule ^ ((archív /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

RewriteCond% {} REQUEST_FILENAME!-F
    RewriteCond% {} REQUEST_FILENAME!-D
    RewriteCond% {} REQUEST_FILENAME! ^ (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | képek) /
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]
    vagy csak:
    RewriteRule index.php? language = $ 1 [L, QSA]
    RewriteRule 2 $? Language = $ 1 [L, QSA] [/ lang] [/ lang] [/ lang]
    - Ha nem újraírása URL vbseo

(Még akkor is lehetséges, küldje el. Htaccess fájl itt -, hogy egy példát, hogyan néz ki a vbseo + vBET)
    Utoljára szerkesztette krisp; 04-11-09 -on 15:01.

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

Ha a vBSEO kell használni szabályokkal létrehozott fórumok vBSEO - egyébként vBSEO nem működik egyáltalán. Ezek a szabályok lehetővé teszi vBET együtt vBSEO.

Ha szabályok fórumok nélkül vBSEO, akkor kérésére nem megy a vBSEO és vBSEO nem tesz semmit ehhez a kéréshez.

Tag

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nekem nincs. Htaccess egyáltalán. Mivel I dont átírási URL vbeso hogy nem szükséges. Csak különböző funkciók, mint a = nofollow, kiterjesztett metatag-eket stb Mindezek vbseo funkciók működnek csak finom nélkül. Htaccess egyáltalán.

A második azt importálni a vBET termék mind admincp és a fórum megy teljesen üres, és már nem férnek hozzá a forma egyáltalán.

Létrehozása. Htaccess vagy:

RewriteEngine On

RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & átirányított = / index.php [L, QSA]
    RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & átirányított = / $ 2 [L, QSA]
    vagy

RewriteEngine On
    RewriteRule index.php? language = $ 1 [L, QSA]
    RewriteRule 2 $? Language = $ 1 [L, QSA] [/ lang] [/ lang] [/ lang]

- Nem tesz különbséget. Stil nem lehet kommunikálni a fórumot egyáltalán.

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

Quote Eredetileg írta: krisp View Post
    Kérjük, vegye figyelembe, hogy nekem nincs. Htaccess egyáltalán. Mivel I dont átírási URL vbeso hogy nem szükséges. Csak különböző funkciók, mint a = nofollow, kiterjesztett metatag-eket stb Mindezek vbseo funkciók működnek csak finom nélkül. Htaccess egyáltalán.

Quote Eredetileg írta: krisp View Post
    A második azt importálni a vBET termék mind admincp és a fórum megy teljesen üres, és már nem férnek hozzá a forma egyáltalán.
    http://www.vbenterprisetranslator.co...faq.html # post8

Szintén győződjön meg róla, hogy tegyen meg minden telepítési és integrációs lépéseket megfelelően.
    Ebben az esetben nem fogod kezelni ezt a PM nekem hozzáférési adatait a Admin CP és FTP.
    Utoljára szerkesztette vBET; 05-11-09 -on 00:25.

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •