Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Eredmények 1 a 5 A 5

Téma: Támogatás videók

Tag

Default Támogatás videók

Van v3.x és blogolást. Blogok nem alátámasztani látszanak; vagyok hiányzik valami?

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

Ön nem hiányzik semmi - ez az igazi - blogolás nem támogatja vBET a vB3.x (ez alatt VB4 is a CMS)

MORE - szeretnénk támogatni, de ebben a pillanatban nincs lehetőség rá. Ez azért van, mert BB hivatalosan esett blogírás kérdés vB3.x és mi nem fog engedélyt még tesztelés, még ha akarnak fizetni érte.

Itt nézheti meg a vitát a hivatalos vBulletin fórum:
    vBulletin Közösségi Fórum

Tag

Quote Eredetileg írta: vBET View Post
    Ön nem hiányzik semmi - ez az igazi - blogolás nem támogatja vBET a vB3.x (ez alatt VB4 is a CMS)

MORE - szeretnénk támogatni, de ebben a pillanatban nincs lehetőség rá. Ez azért van, mert BB hivatalosan esett blogírás kérdés vB3.x és mi nem fog engedélyt még tesztelés, még ha akarnak fizetni érte.

Itt nézheti meg a vitát a hivatalos vBulletin fórum:
    vBulletin Közösségi Fórum
    Kiábrándító, de természetesen értem a helyzetét. Meg kell vásárolt blogging a farka végén támogatás V3.8 (2009 szeptember).

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

Még blogok oldalak le kell fordítani, mint bármely más BB oldalak (ha global_complete horog használata ott). Csak nem adhat teljes körű többnyelvű támogatás (így üzeneteket nem lehet leírni a különböző nyelveken is).

Tag

Quote Eredetileg írta: vBET View Post
    Még blogok oldalak le kell fordítani, mint bármely más BB oldalak (ha global_complete horog használata ott). Csak nem adhat teljes körű többnyelvű támogatás (így üzeneteket nem lehet leírni a különböző nyelveken is).
    Értettem, és köszönöm a gyors választ a kérdés, hogy valószínűleg kérték újra és újra :-) (Én próbáljon ki egy keresést) LOL.

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •