Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Oldal 2 A 2 FirstElső 12
Eredmények 11 a 15 A 15

Téma: Problémák a vBET (vBadvanced / Üres oldalak)

Junior Member

Honlap Fordító = OK
    cardshare.tv / TL /

Mindazonáltal / forum mutatja, mint ez:
    cardshare.tv / TL / forum /

Én inkább azt mutatják, mint például:
    cardshare.tv / forum / TL /

De én vidám úgy tűnik, hogy dolgozzanak ki hogyan kell ezt csinálni anélkül, hogy elszakadna valamit.

Akkor is, ha megtekintése után, hogy ki / forum / teljesen.

pl cardshare.tv/tl/cccam-exchange-local/27526-lokal-sport-sky-alemanya-lahat-ng-hd-s.html

és ez okozza, hogy egyes képeket, hogy nem megfelelően jelennek meg.

Ha tudnál nekem segíteni a helyes ez lenne nagy népszerűségnek örvend.

Észrevettem, hogy mondott valamit modifiying első 2 szabályok ... Példa?

Köszönöm

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

OK, így - ha megfelelő konfigurációja.

Kérjük, állítsa fő lehetőséget megfelelően. Állítsa fórum könyvtárban, üres domain (van írva a használata csak akkor al-domain használata), állítsa be a megfelelő szabályokat. Htaccess, fórum könyvtárban (van például itt: http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html ha baj küldje el aktuális. htacces tartalom és adok javított egyet).

Szóval ez a start - fórum fordítások működik megfelelően. Ha ez RENDBEN van, az egész sort, majd indítsa integrálja más részein - mint a lapok külső fórum, amely támogatja vB: http://www.vbenterprisetranslator.co...-2.html # post54

Vagy vbadvanced integráció. Itt van link vbadvanced dinamikus: http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html
    Ne feledje, hogy nem minden vbadvanced termék integráció támogatott most - ezért kérjük, egyedi.

Kérjük, az első rész, majd a többiek. Nem lesz ez működik más módon. Bázis: Fórum fordítás működik. Akkor készen áll, hogy integrálja más részein.

Azért vagyunk itt, hogy segítsen Ezért kérjük, hogy aktuális állapotát, és így tovább. Ha úgy érzed, jobb, hogy valaki megcsinálja helyetted - kiáll vásárolni http://www.vbenterprisetranslator.co...de-service.php és mi az Ön számára. Mielőtt gondolni buing meg - kérjük, csak parlagon PONTOSAN minden utasítást - fogjuk csinálni ugyanúgy, ha veszel frissítés szolgáltatást, akkor, csak parlagon hagyott a kézi ...

Junior Member

Van vásárolt egy frissítést, és remélem, hogy hallani rólad hamarosan.

Próbáltam beállítás / forum és eltávolítása a domain, és megpróbálta számos más beállításokat, de ez okozta a szálak, amikor fordítva vissza a honlapra.

Feltételezem, hogy ez annak köszönhető, hogy a / root. Htaccess és / forum. Htaccess

Quote Eredetileg írta: contemptx View Post
    Van vásárolt egy frissítést, és remélem, hogy hallani rólad hamarosan.

Próbáltam beállítás / forum és eltávolítása a domain, és megpróbálta számos más beállításokat, de ez okozta a szálak, amikor fordítva vissza a honlapra.

Feltételezem, hogy ez annak köszönhető, hogy a / root. Htaccess és / forum. Htaccess
    Van egy frissítést szolgáltatást nem választ hozzáférni az adatokhoz - küldünk mail hátra. Ha a tiéd, kérjük válasz Nem készül frissíteni hozzáférés nélkül

Megoldott Az egyik kérdés találtak vBAdvanced CMPS integráció - is megoldható, és megoldása szerepelni fog következő kiadásban - így fog működni változtatás nélkül.

Oldal 2 A 2 FirstElső 12

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •