Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Eredmények 1 a 5 A 5

Téma: Hogyan működik a branding ingyenes lehetőség dolgozni?

Junior Member

Default Hogyan működik a branding ingyenes lehetőség dolgozni?

Támogattam ezt, amikor volt egy szabad mod, de azt mondta, nem kapta meg adomány -, majd akkor is, amikor odaadtam neked a PayPay tranzakció id még mindig nem válaszolt.

Most már fizetett a teljes verzió, és a branding ingyenes lehetőség is - és én még mindig az összes márka az oldalamon, és nem részletezi, hogyan távolítsa el.

Tudsz válaszolni erre? Azt hiszem, igazságtalan, hogy én kétszer fizessenek, és még mindig nincs, amit én fizettem.

Hogyan távolítsuk el a branding?
    Utoljára szerkesztette nlpconnections; 11-04-10 -on 16:40. Indok: Hozzáadott egy extra smiley, így tudni fogja, nyugodt voltam, haha

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

Helló

Én nem ellenőrzi az adományok, mert azt is írta, hogy fogsz vásárolni fizetett változat egyébként. Így nem volt értelme laza időt. Megnéztem ezt adományokat most, és látom, hogy kaptam adománya NLP kapcsolatok januárban (különböző tranzakció id) - írt róla áprilisban ... Tehát ez az oka annak, azt hittem, hogy nem jött - Megnéztem a múlt adományok nem tett néhány hónappal ezelőtt.

Ha branding szabad licenc, akkor alapértelmezés szerint el kell távolítani hitel link. Azt is lehetővé tette, majd eltávolítani információk vBET változata egyáltalán. Küldünk utasításokat, hogyan kell ezt PM vagy e-mailben, ha valaki kéri.

Van, amit fizetni - biztos lehet benne, róla Küldök PM neked egy pillanat alatt
    Utoljára szerkesztette vBET; 11-04-10 -on 22:31. Indok: rossz szót

Junior Member

Köszönjük ezt!

Junior Member

Quote Eredetileg írta: vBET View Post
    Helló

Én nem ellenőrzi az adományok, mert azt is írta, hogy fogsz vásárolni fizetett változat egyébként. Így nem volt értelme laza időt. Megnéztem ezt adományokat most, és látom, hogy kaptam adománya NLP kapcsolatok januárban (különböző tranzakció id) - írt róla áprilisban ... Tehát ez az oka annak, azt hittem, hogy nem jött - Megnéztem a múlt adományok nem tett néhány hónappal ezelőtt.

Ha branding szabad licenc, akkor alapértelmezés szerint el kell távolítani hitel link. Azt is lehetővé tette, majd eltávolítani információk vBET változata egyáltalán. Küldünk utasításokat, hogyan kell ezt PM vagy e-mailben, ha valaki kéri.

Van, amit fizetni - biztos lehet benne, róla Küldök PM neked egy pillanat alatt
    Amikor megvásárolja a branding ingyenes változat minden ilyesmi már eltávolította?

vBulletin Enterprise Fordító (vBET) személyzet

Ha branding szabad licenc, akkor alapértelmezés szerint el kell távolítani hitel link. Azt is lehetővé tette, majd eltávolítani információk vBET változata egyáltalán.

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •