Szia
Észrevettem, hogy a vBET 4.2.1 és 4.0.2 vBulletin PL4 és vBSEO 3,5 RC3 közlemények get nem fordították.
Kérjük, tanácsadás
StarBuG
Szia
Észrevettem, hogy a vBET 4.2.1 és 4.0.2 vBulletin PL4 és vBSEO 3,5 RC3 közlemények get nem fordították.
Kérjük, tanácsadás
StarBuG
Meg kell bekapcsolni e fordítások - ez alapértelmezés szerint a teljesítmény miatt (nem mindenki használja azt). Meg fogja találni a megfelelő beállítást vBET -> Egyéb opciók
Sajnálom, de nem vagyok hülye.
Ez a különben nem lett volna jelenteni, hogy a hibát!
Lásd Patientenfragen.net - megvan a válasz
Senki nem feltételezi, hogy bármelyik felhasználó is hülyeEz a szokásos eljárás, hogy tájékoztassa a first konfigurációs lehetőségeket, mert a felhasználó egyszerűen hiányzik néhány beállítás, vagy akár nem néz ki ilyen. Én nyitó kérdés újra és lesz ott
![]()
Valójában egy kis hiba, mert még nem lehet újra kódolt. Mi gondoskodunk róla hamarosan![]()
Egyébként - ugye észre, hogy hibás elrendezése az oldal tetején a fordítás érdekében, és a zászlók eltűnnek (még csak nem is a kimeneti kód )?... Látom, hogy történt némi kézi sablon változások - kérem ellenőrizze, nem is azért van, mert a változtatások (másolás aktuális sablon szervezetben valahol, vissza, ellenőrizze, tegye vissza).
Az elrendezés nem törött.
Ön látta, hogy egy cache-elt verziója alatt hibaelhárítási az APC cache optimalizálás plugint
Próbálja ki most és nézze meg, még mindig látni egy törött elrendezés plz
ps: A "hülye" rész mondtam, mert egyszerűen bezárta a hiba jelentést, és költözött nélkül várja a választ.
Meg kell várni a vevők választ, mielőtt kijelentette aktív problémákat megoldani.
Ez udvariatlan módon![]()
Utoljára szerkesztette StarBuG; 08-04-10 -on 16:25.
Még egy megjegyzés
Szeretném, hogy ne engedélyezze: *. js a robots.txt fájlban
Volt, amely tartalmazta, de ki ez most csak abban az esetben ez okozza a problémát fordítás (ami nem).
Azonban azt, hogy okozhat gondot az állandó új verzió, vagy tudom is, hogy az én robots.txt?
Nem hivatalosan támogatott az eredeti protokoll, de google bot képes kezelni azt.
És ez az, ami számít![]()
Jobb - most elrendezése rendben van.
Szintén köszönöm a javaslatot, a kezelési problémákat. Felhívjuk figyelmét, hogy mindig újra megnyitja kérdéseket, ha úgy tűnik, hogy nem igazán megoldott, és hogy "zárt" csak előtag - téma nincs lezárva - akkor is írni és mondani, hogy a kérdés nem javított még. Bocs, ha kényelmetlenül érezte magát emiatt.
![]()