Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Oldal 1 A 3 123 UtolsóLast
Eredmények 1 a 10 A 24

Téma: vBET 4.2.1 nem fordítja vBSEO Javascript üzenetek

Tag

Exclamation vBET 4.2.1 nem fordítja vBSEO Javascript üzenetek

Szia

Észrevettem, hogy a vBET 4.2.1 és 4.0.2 vBulletin PL4 és vBSEO 3,5 RC3 közlemények get nem fordították.

Kérjük, tanácsadás

StarBuG

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

Meg kell bekapcsolni e fordítások - ez alapértelmezés szerint a teljesítmény miatt (nem mindenki használja azt). Meg fogja találni a megfelelő beállítást vBET -> Egyéb opciók

Tag

Sajnálom, de nem vagyok hülye.

Ez a különben nem lett volna jelenteni, hogy a hibát!

Lásd Patientenfragen.net - megvan a válasz

Senki nem feltételezi, hogy bármelyik felhasználó is hülye Ez a szokásos eljárás, hogy tájékoztassa a first konfigurációs lehetőségeket, mert a felhasználó egyszerűen hiányzik néhány beállítás, vagy akár nem néz ki ilyen. Én nyitó kérdés újra és lesz ott

Valójában egy kis hiba, mert még nem lehet újra kódolt. Mi gondoskodunk róla hamarosan

Egyébként - ugye észre, hogy hibás elrendezése az oldal tetején a fordítás érdekében, és a zászlók eltűnnek (még csak nem is a kimeneti kód )?... Látom, hogy történt némi kézi sablon változások - kérem ellenőrizze, nem is azért van, mert a változtatások (másolás aktuális sablon szervezetben valahol, vissza, ellenőrizze, tegye vissza).

Tag

Az elrendezés nem törött.

Ön látta, hogy egy cache-elt verziója alatt hibaelhárítási az APC cache optimalizálás plugint

Próbálja ki most és nézze meg, még mindig látni egy törött elrendezés plz

ps: A "hülye" rész mondtam, mert egyszerűen bezárta a hiba jelentést, és költözött nélkül várja a választ.
    Meg kell várni a vevők választ, mielőtt kijelentette aktív problémákat megoldani.
    Ez udvariatlan módon
    Utoljára szerkesztette StarBuG; 08-04-10 -on 16:25.

Tag

Még egy megjegyzés

Szeretném, hogy ne engedélyezze: *. js a robots.txt fájlban

Volt, amely tartalmazta, de ki ez most csak abban az esetben ez okozza a problémát fordítás (ami nem).

Azonban azt, hogy okozhat gondot az állandó új verzió, vagy tudom is, hogy az én robots.txt?

Quote Eredetileg írta: StarBuG View Post
    Még egy megjegyzés

Szeretném, hogy ne engedélyezze: *. js a robots.txt fájlban

Volt, amely tartalmazta, de ki ez most csak abban az esetben ez okozza a problémát fordítás (ami nem).

Azonban azt, hogy okozhat gondot az állandó új verzió, vagy tudom is, hogy az én robots.txt?
    Biztos benne, hogy robots.txt használ * jelölés ...

Egyébként tartalma robots.txt nincs hatással vBET.

Tag

Nem hivatalosan támogatott az eredeti protokoll, de google bot képes kezelni azt.
    És ez az, ami számít

Quote Eredetileg írta: StarBuG View Post
    Az elrendezés nem törött.

Ön látta, hogy egy cache-elt verziója alatt hibaelhárítási az APC cache optimalizálás plugint

Próbálja ki most és nézze meg, még mindig látni egy törött elrendezés plz

ps: A "hülye" rész mondtam, mert egyszerűen bezárta a hiba jelentést, és költözött nélkül várja a választ.
    Meg kell várni a vevők választ, mielőtt kijelentette aktív problémákat megoldani.
    Ez udvariatlan módon
    Jobb - most elrendezése rendben van.

Szintén köszönöm a javaslatot, a kezelési problémákat. Felhívjuk figyelmét, hogy mindig újra megnyitja kérdéseket, ha úgy tűnik, hogy nem igazán megoldott, és hogy "zárt" csak előtag - téma nincs lezárva - akkor is írni és mondani, hogy a kérdés nem javított még. Bocs, ha kényelmetlenül érezte magát emiatt.

Oldal 1 A 3 123 UtolsóLast

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •