Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Oldal 2 A 2 FirstElső 12
Eredmények 11 a 15 A 15

Téma: További terhelési problémák

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

Quote Eredetileg írta: Snake View Post
    Én már építési telek 10 éves vagyok, teljesen tisztában 10x terhelése nem jelenti azt, 10x-es források, hagyja abba bánik velem, mint egy idióta, és kanállal etetés nekem szemetet. A hideg tények ezzel a mod vs a többi ingyenes mod a terhelés mega. És csúcsidőben oldalamon most lassú és nem válaszol. Igen, oldalak fordítása gyors csúcsidőn kívüli, de a költség a lassú szerver később a nap folyamán. Van egy négymagos, raid 15K SAS szerver, hogy van optimalizálva csak finom, futni 0,50 egész nap, mielőtt ez a nagy forgalmat. Ez a vBET kódot ad kiszámításának és így a szerver lassú csúcsidőben, ez tény, nem növeli a forgalmat, nekem van ugyanaz volt a forgalom és a botokat előtt és a szerver megbirkózott finom, ez a fordítás terméket. Időszakban. Siess és javítsd ki, én igazán nem akarunk fizetni egy £ 300 havonta egy szerver frissítés csak futtatni egy MOD lol.
    Megértem, hogy Ön már ismeri az információk a szerver terhelés, amit adtam neked. Kérjük, vegye figyelembe, hogy nincs ismerete arról, hogyan advanced minden ezer felhasználók, és minden alkalommal adok ass teljes információt, mert hasznos lehet. Nem azt jelenti, hogy én vagyok bánnak veled, mint idióta - ez azt jelenti, hogy törődnek így információk, amelyek hasznosak lehetnek az Ön és értékelése a szerver állapotát. Kérem, mutassa meg a többi ingyenes mod amit beszélünk én szívesen, hogy néhány összehasonlító Is bármikor szabadon választhatnak a legjobb megoldás az Ön számára.

Megnéztem a forum újra és újra úgy tűnik, hogy nagyon gyorsan reagál. Kérem, adja meg a legjobb időn belül, hogy képes megfigyelő, mit írt a lassú válaszokat a csúcs időben.

Ha azt szeretnénk, hogy hogyan változott a forgalom miatt vBET - kérem generálni jelentés, amely megmutatja az összes forgalom lefordított oldalak - ez az, amit keresett köszönhetően vBET.

Teljesen igazad van, hogy a fordítások szüksége pótlólagos források - nincs más út és soha nem fogod megtalálni termék, amely lefordítja a webhely nem bármi áron. Ahogy már említettem a legtöbb időt igényel vár a Google fordítás, ha nem cache-elt, és ez idő alatt a téma kell várni a választ mit legnagyobb hatással a szerver terhelését. Beállíthatjuk, hogy nagyobb cache time to live -, akkor gyakran szükséges fordításokat már cache. De nem tárolt fordítások minden olyan termék, meg kell várni a fordításra. Nincs más út.

Felhívjuk figyelmét, hogy gondolja meg kell megbontani, hogy képes legyen javítani.

Ahogy már írtam neked, folyamatosan javítani vBET teljesítményét. És én már írtam neked, hogy már készen áll a teljesítmény javítására, amelyek ma már a béta állapotú a vBET4.x. Ma is ki új vBET4.x verzió további teljesítmény növekedéssel. És amikor a hibákat azok számára, (ha van ilyen) lesz korrigálni fogjuk mozgatni azokat javítását vBET3.x nem szükséges, hogy álljon.

Továbbá senki sem kényszerít, hogy fizetett egy £ 300 havonta egy szerver - van téve a saját döntéseket, és még sok lehetőség van. Beleértve a csökkenő számú támogatott nyelvek, vagy akár átállás más termék, amit említett sokkal jobb. Mi teljesen megértjük, hogy megoldásokat használ illeszkednie kell az Ön igényeinek és lehetőségeinek. Örülünk, hogy ügyfeleink jobb és jobb termék. És tudjuk, hogy a helyzet, amikor kérelemben meg kell várni a válaszadás másik szerver a szerver terhelés nagyobb lesz, függetlenül attól, milyen megoldásokat fogunk használni. Szívesen, ha marad a terméket, és állítsd be, hogy illeszkedjen yo a lehetőségeket. És mi szívesen kapsz egy kéz ezen a területen

Felhívjuk figyelmét, hogy csak adott új megoldás integrálható Sitemap Generator. Ha integrált - lásd új integrációs utasítások szerint: http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html
    Ez drámai módon megnöveli sebességét sitemap generációs (a fórumon több mint 12-szer).

Ez világos, mint a nap, hogy nekem ez a mod is megjelent nem megfelelő tesztelés, és egyértelműen a tulajdonos nem érdekli a kérdések.

Fail.

Körülbelül kérdésére. Sajnálom. Én tévesen azt feltételezte, hogy így az első válasz ez információk voltam, egyértelmű, hogy mi a kérdés kezelése érdekében:
    Quote Eredetileg írta: vBET View Post

...

És akkor 100% jobb - meg tudjuk csinálni jobban, mi és mi csináljuk egész idő alatt Csak várj, míg haladunk minden fejlesztéseket, amit során vBET4.x végrehajtása

Ha adok néhány tanácsot - kérjük ellenőrizze, hogy hogyan lehet optimalizálni vBET: http://www.vbenterprisetranslator.co...rformance.html
    Különösen érdemes megfontolni a letiltását néhány nyelven, és blokkolja lényegtelen oldalak robots.txt
    Utoljára szerkesztette vBET; 19-03-10 -on 03:02.

Michael, te rossz, ezt a terhelést nem okozta forgalom növekedésével, ez okozza az olvasás és írás fordítások mysql.

Ha vBulletin csapat képes írni és olvasni, hogy mysql alacsony terhelés Miért nem te?

Szegény kódot barátom.
    Ön már megjegyezték, hogy már a tervezett támogatása cache rendszerek (fájl és a meglévő motorok). Kérjük, hogy mik a szándékai ebben a vitában, és nem is megy a helyes irányba, hogy javítsa túra szerver állapotát - ha ez még mindig a lényeg.

A kérdés azt feltételezi, hogy terhelés okozta kommunikáció mysql. Tudna kérjük, adja meg forrását diagnosztizálni? Mi örömmel tanulmányozhassák

Junior Member

Quote Eredetileg írta: sarangan View Post
    Melyik verziót használni? Kérjük, frissítse az utolsó verzió - tettük nagy teljesítmény növekedéssel. Sok felhasználó azt írta, hogy köszönöm, hogy látni nagy különbség - különösen a szerver raktérben

Szerkesztette:
    Én csak ellenőrizte a fórumon, és vBET dolgozik ott - kérjük, ne írjon valótlan állítások vBET állapotban.
    Utoljára szerkesztette vBET; 22-04-10 -on 14:58.

Oldal 2 A 2 FirstElső 12

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •