Im dragonbyte, elmentem, bár angolul, de úgy tűnik, hogy az OK gombot. hadd keressük tovább
Im dragonbyte, elmentem, bár angolul, de úgy tűnik, hogy az OK gombot. hadd keressük tovább
OKÉ, angolul úgy tűnik, megfelelő, változó lang mutatja, a forunthread? ext.. nem VBET nevezze át az url-eket a lefordított oldal? Angol bejelentkezve, vagy a linkek .html átírja?
Csak akkor, ha az oldal lefordított, nem az url nem újra-írásbeli
Ismét angolul nem helyes, mert a rendszer átirányítja showthread.php az oldal pedig nem kellene. URL-t a böngésző legyen ugyanaz, mint a front page - SEO barát.
Például oldalszám:
Ön át lesz irányítva:Code:https://www.allfreechips.com/phpBB2/new-members-forum/10209-new-members-please-read-before-posting-new-post.html
Ez nem történhet meg.Code:https://www.allfreechips.com/phpBB2/showthread.php?t=10209&page=10&p=75367#post75367
Mi történik az Url-eket a lefordított oldalak összefüggésben lehet ez a kérdés, akkor ezt kell megoldani először.
Egyértelműen vBulletin nem ismeri a megfelelő URL-t, hogy átirányítás, hogy nem SEO barát.
Mint írtam, könnyen ellenőrizheti van köze vBET vagy nem - lásd előző post.
Azt nem lehet újra létrehozni az új posztot, részben a szál. Ha rákattintok az url újra irányítja, de a fórumra kattintva mutatja normális seo freindlt url-jét. Azt hittem, hogy jól vagyok-VB, de honnan veszed, hogy az új post link egy szál?
Meg fogja találni "új-post" linkeket a fórum főoldalra:
Kérjük, ellenőrizze, nem vBET kapcsolódó "új-post" kérdés letiltásával egy pillanatra. Ha nem talál megoldást. Ha igen, mi segítünk önnek.Code:https://www.allfreechips.com/phpBB2/
Látom is, más kérdés. Ahogy látom, most nem "új-post" linkek a SEO linkek jól működik, de te nem mehetsz lefordított oldal - átirányítás vissza a magyar oldalra. Ez történik, csak a szál hivatkozások (al fórumok OK).
Kérjük, győződjön meg róla, hogy az .htaccess fájlt az OK gombot. Is, győződjön meg arról, hogy használata által támogatott vBET SEO linkek. Kérjük, vegye figyelembe, hogy vBET igényel integráció a vBSEO ha használja (lásd a readme.html).
Ha megerősíti, hogy a konfiguráció rendben van, a kérdés fog még történni, mi segítünk megoldani a szerver. Mindig először, kérjük kövessék az utasításait. Telepítés/konfigurálás szolgáltatás fizetett, mi segítünk önnek ingyenes, ha ez valami bug vBET. Szóval, először is meg kell erősíteni, hogy a konfiguráció jó "új-post" a kérdéssel kapcsolatos vBET. Amíg SEO nem jól működik, anélkül, hogy vBET nem várhatjuk el tőlük, hogy jól működik vBET.
Utoljára szerkesztette vBET; 15-03-19 -on 15:13.
Nem volt a csapat változtatja meg a htaccess régen a fórum, illetve a nem fórum oldal, én is ment Dragonbyte SEo helyett vbseo. Tudom, hogy nem tudom törölni a VBSE funkciók még mindig hiba nélkül annak ellenére, hogy a dugó eltávolítása a vbulletin.
itt a fórum könyvtár htaccess kapcsolatos.
Code:RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/phpBB2/ [L,QSA] RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/phpBB2/$2 [L,QSA] RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|dbseo_sitemap/|cron) RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/ RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA] RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|dbseo_sitemap) RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ dbseo.php [L,QSA] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/ RewriteRule ^(.+)$ dbseo.php [L,QSA]
A gyökér könyvtárban van egy csomó cpanel ki comodo vonalak vbet egészül ki, valamint a külső fórum oldal, de ez ne befolyásolja newthread ext.
Én is jártam végig Dragonbyr=te beállítások, majd a vbet, nem beszélve az új szál. Azt fogják fizetni a díjat, ezt néztem meg közelebbről, ha szükséges, hogy megfelelő.
Dragonbyte SEO NEM támogatja vBET - ez miért probléma. Nem tervezi, hogy támogatja a külső SEO motorok, mert vBulletin még a natív SEO engine 4.0 óta. Támogatjuk integráció a vBSEO, mint a visszafelé kompatibilitás a fórumok előtt 4.0 vagy amely nem kívánja módosítani SEO motorok. Fórumok, amelyek azt szeretné, hogy távolítsa el vBSEO ingyenes SEO motor szerepel vBulletin óta 4.0.